МIНIСТЕРСТВО РОЗВИТКУ ГРОМАД, ТЕРИТОРIЙ ТА IНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 7 сiчня 2023 року N 10


Про призначення товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю "ДП "ЦЕНТРСТАНДАРТ СИСТЕМА" органом iз сертифiкацiї для iндивiдуального затвердження колiсних транспортних засобiв, партiй частин та обладнання

     Вiдповiдно до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 09 червня 2011 року N 738 "Деякi питання сертифiкацiї транспортних засобiв, їх частин та обладнання", Порядку призначення, вiдмови у призначеннi та анулювання призначення органу iз сертифiкацiї для iндивiдуального затвердження колiсних транспортних засобiв, партiй частин та обладнання, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 01 липня 2016 року N 419, та з урахуванням протоколу вiд 30 грудня 2022 року N 59 засiдання Комiсiї Мiнiстерства iнфраструктури України з питань забезпечення виконання Угоди про прийняття єдиних технiчних приписiв для колiсних транспортних засобiв, предметiв обладнання та частин, якi можуть бути встановленi та/або використанi на колiсних транспортних засобах, i про умови взаємного визнання офiцiйних затверджень, виданих на основi цих приписiв, 1958 року з поправками 1995 року, наказую:

     1. Призначити товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "ДП "ЦЕНТРСТАНДАРТ СИСТЕМА" (вул. Перемоги, 20, м. Київ, 03170, ЄДРПОУ 41524797) за номером UA.CTR.019 органом iз сертифiкацiї для iндивiдуального затвердження колiсних транспортних засобiв вiдповiдно до сфери призначення колiснi транспортнi засоби категорiй M1, M2, M3, N1, N2, N3, O1, O2, O3, O4, L1, L2, L3, L4, L5, L6, L7 нових та таких, що були у користуваннi, зокрема спецiального призначення та пiдвищеної прохiдностi, партiй частин та обладнання.

     2. Сектору зовнiшнiх комунiкацiй забезпечити розмiщення цього наказу на офiцiйному вебсайтi Мiнiстерства розвитку громад, територiй та iнфраструктури України.

     3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра М. Найєма.

Вiце-прем'єр-мiнiстр з вiдновлення України - Мiнiстр Олександр КУБРАКОВ
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.