КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 26 вересня 2023 р. N 1030


Деякi питання застосування Технiчного регламенту щодо вимог до екодизайну для малих, середнiх та великих силових трансформаторiв у перiод воєнного стану в Українi

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Установити, що на перiод воєнного стану в Українi та протягом одного року з дня його припинення або скасування, але не довше нiж до 1 сiчня 2025 р., рiвень 2 вимог до екодизайну трансформаторiв, встановлений у додатку 1 до Технiчного регламенту щодо вимог до екодизайну для малих, середнiх та великих силових трансформаторiв, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27 лютого 2019 р. N 152 (Офiцiйний вiсник України, 2019 р., N 21, ст. 726), не поширюється на:

     силовi трансформатори з номiнальною потужнiстю не бiльше нiж 125 МВА;

     силовi трансформатори, щодо яких до 13 вересня 2019 р. укладено договори (контракти) на виробництво та/або поставку, в разi, коли умовами таких договорiв визначено кiлькiсть силових трансформаторiв, що має бути вироблена та/або поставлена.

     2. Установити, що до силових трансформаторiв, якi вiдповiдають вимогам, визначеним абзацами другим та третiм пункту 1 цiєї постанови, та якi вводяться або були введенi в експлуатацiю у перiод воєнного стану в Українi та протягом одного року з дня його припинення або скасування, але не пiзнiше 1 сiчня 2025 р., не застосовуються заходи державного ринкового нагляду.

Прем'єр-мiнiстр України Д. ШМИГАЛЬ

Iнд. 21

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.