Посмотрите Пояснения к УКТ ВЭД для группы 1602 : Пояснення до товарної позицiї 1602: 1602 Готові чи консервовані продукти з м\'яса, м\'ясних субпродуктів або крові, інші: 1602 10 00 00 - гомогенізовані готові продукти 1602 20 - з печінки будь-яких тварин: - - гусячої або качиної: 1602 20 11 00 - - - які містять 75 мас. % або більше жирної печінки 1602 20 19 00 - - - інші 1602 20 90 00 - - інші - із свійської птиц? товарної позиції 0105: 1602 31 - - з індиків: - - - які містять 57 мас. % або більше м\'яса чи субпродуктів: 1602 31 11 00 - - - - які містять виключно сире м\'ясо індиків 1602 31 19 00 - -- - інші 1602 31 30 00 - - - які містять 25 мас. % або більше, але менш як 57 мас. % м\'яса чи субпродуктів 1602 31 90 00 - - - інші 1602 32 - - з курей: - - - які містять 57 мас. % або більше м\'яса чи субпродуктів: 1602 32 11 00 - - - - сирого 1602 32 19 00 - - - - іншого 1602 32 30 00 - - - які містять 25 мас. % або більше, але менш як 57 мас. % м\'яса чи субпродуктів 1602 32 90 00 - - - іншого 1602 39 - - інші: - - - які містять 57 мас. % або більше м\'яса чи субпродуктів: 1602 39 21 00 - - - - сирі 1602 39 29 00 - - - - інші 1602 39 40 00 - - - які містять 25 мас. % або більше, але менш як 57 мас. % м\'яса чи субпродуктів 1602 39 80 00 - - - інші - із свинини: 1602 41 - - окіст та його відруби: 1602 41 10 00 - - - свійської свині 1602 41 90 00 - - - інші 1602 42 - - з лопаток та їх відрубів: 1602 42 10 00 - - - свійської свині 1602 42 90 00 - - - інші 1602 49 - - інші, включаючи суміші: - - - із свійських свиней: - - - - які містять 80 мас. % або більше м\'яса або м\'ясних субпродуктів усіх видів, включаючи свиняче сало (лярд) і жири будь-якого походження: 1602 49 11 00 - - - - - філейні частини (за винятком шийних) та їх відруби, включаючи суміші філейних частин або окостів 1602 49 13 00 - - - - - шийні частини та їх відруби, включаючи суміші шийних частин і лопаток 1602 49 15 00 - - - - - інші суміші, які містять окости, лопаткові частини, філейні частини або шийні частини та їх відруби 1602 49 19 00 - - - - - інші 1602 49 30 00 - - - - які містять 40 мас. % або більше, але менш як 80 мас. % м\'яса або м\'ясних субпродуктів усіх видів, включаючи жири будь-якого виду та походження 1602 49 50 00 - - - - які містять менш як 40 мас. % м\'яса чи м\'ясних субпродуктів усіх видів, включаючи жири будь-якого виду та походження 1602 49 90 00 - - - інші 1602 50 - з великої рогатої худоби: 1602 50 10 00 - - сирі; суміші м\'яса або м\'ясних субпродуктів варених і м\'яса або м\'ясних субпродуктів сирих - - інші: - - - у герметичне закритих посудинах: 1602 50 31 00 - - - - солонина (Corned beef) 1602 50 39 00 - - - - інші 1602 50 80 00 - - - інші 1602 90 - інші, включаючи готові продукти з крові будь-яких тварин: 1602 90 10 00 - - продукти з крові будь-яких тварин - - інші: 1602 90 31 00 - - - з диких тварин або кролика 1602 90 41 00 - - - з північних оленів - - - інші: 1602 90 51 00 - - - - які містять м\'ясо або м\'ясні субпродукти свійських свиней - - - - інші: - - - - - які містять м\'ясо або субпродукти великої рогатої худоби: 1602 90 61 00 - - - - - - сирі; суміші м\'яса або субпродуктів варених і м\'яса або субпродуктів сирих 1602 90 69 00 - - - - - - інші - - - - - інші: - - - - - - з баранини або козлятини: - - - - - - - сирі; суміші м\'яса або субпродуктів варених і м\'яса або субпродуктів сирих: 1602 90 72 00 - - - - - - - - з баранини 1602 90 74 00 - - - - - - - - з козлятини - - - - - - - інші: 1602 90 76 00 - - - - - - - - з баранини 1602 90 78 00 - - - - - - - - з козлятини 1602 90 98 00 - - - - - - інші До цiєї товарної позицiї включаються всi готовi чи консервованi продукти з м\'яса, м\'ясних субпродуктiв або кровi, що вiдносяться до цiєї групи, крiм ковбас та аналогiчних продуктiв (товарна позицiя 1601), м\'ясних екстрактiв i м\'ясних сокiв (товарна позицiя 1603).
support: ср, Травень 17, 2006 10:26
Посмотрите Пояснения к УКТ ВЭД для группы 1602 : Пояснення до товарної позицiї 1602: 1602 Готові чи консервовані продукти з м\'яса, м\'ясних субпродуктів або крові, інші: 1602 10 00 00 - гомогенізовані готові продукти 1602 20 - з печінки будь-яких тварин: - - гусячої або качиної: 1602 20 11 00 - - - які містять 75 мас. % або більше жирної печінки 1602 20 19 00 - - - інші 1602 20 90 00 - - інші - із свійської птиц? товарної позиції 0105: 1602 31 - - з індиків: - - - які містять 57 мас. % або більше м\'яса чи субпродуктів: 1602 31 11 00 - - - - які містять виключно сире м\'ясо індиків 1602 31 19 00 - -- - інші 1602 31 30 00 - - - які містять 25 мас. % або більше, але менш як 57 мас. % м\'яса чи субпродуктів 1602 31 90 00 - - - інші 1602 32 - - з курей: - - - які містять 57 мас. % або більше м\'яса чи субпродуктів: 1602 32 11 00 - - - - сирого 1602 32 19 00 - - - - іншого 1602 32 30 00 - - - які містять 25 мас. % або більше, але менш як 57 мас. % м\'яса чи субпродуктів 1602 32 90 00 - - - іншого 1602 39 - - інші: - - - які містять 57 мас. % або більше м\'яса чи субпродуктів: 1602 39 21 00 - - - - сирі 1602 39 29 00 - - - - інші 1602 39 40 00 - - - які містять 25 мас. % або більше, але менш як 57 мас. % м\'яса чи субпродуктів 1602 39 80 00 - - - інші - із свинини: 1602 41 - - окіст та його відруби: 1602 41 10 00 - - - свійської свині 1602 41 90 00 - - - інші 1602 42 - - з лопаток та їх відрубів: 1602 42 10 00 - - - свійської свині 1602 42 90 00 - - - інші 1602 49 - - інші, включаючи суміші: - - - із свійських свиней: - - - - які містять 80 мас. % або більше м\'яса або м\'ясних субпродуктів усіх видів, включаючи свиняче сало (лярд) і жири будь-якого походження: 1602 49 11 00 - - - - - філейні частини (за винятком шийних) та їх відруби, включаючи суміші філейних частин або окостів 1602 49 13 00 - - - - - шийні частини та їх відруби, включаючи суміші шийних частин і лопаток 1602 49 15 00 - - - - - інші суміші, які містять окости, лопаткові частини, філейні частини або шийні частини та їх відруби 1602 49 19 00 - - - - - інші 1602 49 30 00 - - - - які містять 40 мас. % або більше, але менш як 80 мас. % м\'яса або м\'ясних субпродуктів усіх видів, включаючи жири будь-якого виду та походження 1602 49 50 00 - - - - які містять менш як 40 мас. % м\'яса чи м\'ясних субпродуктів усіх видів, включаючи жири будь-якого виду та походження 1602 49 90 00 - - - інші 1602 50 - з великої рогатої худоби: 1602 50 10 00 - - сирі; суміші м\'яса або м\'ясних субпродуктів варених і м\'яса або м\'ясних субпродуктів сирих - - інші: - - - у герметичне закритих посудинах: 1602 50 31 00 - - - - солонина (Corned beef) 1602 50 39 00 - - - - інші 1602 50 80 00 - - - інші 1602 90 - інші, включаючи готові продукти з крові будь-яких тварин: 1602 90 10 00 - - продукти з крові будь-яких тварин - - інші: 1602 90 31 00 - - - з диких тварин або кролика 1602 90 41 00 - - - з північних оленів - - - інші: 1602 90 51 00 - - - - які містять м\'ясо або м\'ясні субпродукти свійських свиней - - - - інші: - - - - - які містять м\'ясо або субпродукти великої рогатої худоби: 1602 90 61 00 - - - - - - сирі; суміші м\'яса або субпродуктів варених і м\'яса або субпродуктів сирих 1602 90 69 00 - - - - - - інші - - - - - інші: - - - - - - з баранини або козлятини: - - - - - - - сирі; суміші м\'яса або субпродуктів варених і м\'яса або субпродуктів сирих: 1602 90 72 00 - - - - - - - - з баранини 1602 90 74 00 - - - - - - - - з козлятини - - - - - - - інші: 1602 90 76 00 - - - - - - - - з баранини 1602 90 78 00 - - - - - - - - з козлятини 1602 90 98 00 - - - - - - інші До цiєї товарної позицiї включаються всi готовi чи консервованi продукти з м\'яса, м\'ясних субпродуктiв або кровi, що вiдносяться до цiєї групи, крiм ковбас та аналогiчних продуктiв (товарна позицiя 1601), м\'ясних екстрактiв i м\'ясних сокiв (товарна позицiя 1603).
Коментувати