ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
вiд 03.07.2001 | N 3/14-3292-ЕП |
---|
Начальникам регiональних митниць | |
Начальникам митниць | |
Iнформацiйно-аналiтичне митне управлiння |
У зв'язку iз виявленими
технiчними помилками у офiцiйному виданнi Закону
України вiд 05.04.2001 N 2371-III "Про Митний тариф
України", який надруковано у Офiцiйному вiснику
України N 18 iнформуємо, що у разi виявлення
розбiжностей у надрукованому текстi Закону та
електронному варiантi цього Закону, який
надiслано листом Держмитслужби вiд 18.05.2001
N 2/14-2501-ЕП, необхiдно застосовувати
електронний варiант Закону України вiд
05.04.2001 N 2371-III "Про Митний тариф України".
При цьому iнформуємо про наступнi виявленi технiчнi помилки у надрукованому в Офiцiйному вiснику текстi Закону України вiд 05.04.2001 N 2371-III "Про Митний тариф України":
1) на сторiнцi 183 (частини першої) пiсля цифр i слiв:
2003 10 30 00 | - - - iншi | 1 євро за 1 б/кг |
2 євро за 1 б/кг |
- |
Необхiдно доповнити цифри i слова:
2003 10 80 00 | - - iншi | 1 євро за 1 б/кг |
2 євро за 1 б/кг |
- |
2003 20 00 00 | - трюфелi | 1 євро за 1 б/кг |
2 євро за 1 б/кг |
- |
2004 | Iншi овочi, приготовленi або консервованi без додання оцту чи оцтової кислоти, мороженi, крiм продуктiв товарної позицiї 2006: | |||
2004 10 | - картопля: | |||
2004 10 10 00 | - - пiддана тiльки тепловiй обробцi | 1 євро за 1 б/кг |
2 євро за 1 б/кг |
- |
- - iнша: | ||||
2004 10 91 00 | - - - у виглядi борошна, круп або пластiвцiв | 1 євро за 1 б/кг |
2 євро за 1 б/кг |
- |
2004 10 99 00 | - - - iнша | 1 євро за 1 б/кг |
2 євро за 1 б/кг |
- |
2004 90 | - iншi овочi та овочевi сумiшi: | |||
2004 90 10 00 | - - цукрова кукурудза (Zea mays var. saccharata) | 1 євро за 1 б/кг |
2 євро за 1 б/кг |
- |
2004 90 30 00 | - - капуста квашена, каперси i маслини | 1 євро за 1 б/кг |
2 євро за 1 б/кг |
- |
2004 90 50 00 | - - горох (Pisum sativum) i стручкова квасоля | 1 євро за 1 б/кг |
2 євро за 1 б/кг |
- |
- - iншi, включаючи сумiшi: | ||||
2004 90 91 00 | - - - цибуля рiпчаста, пiддана тiльки тепловiй обробцi | 1 євро за 1 б/кг |
2 євро за 1 б/кг |
- |
2004 90 98 00 | - - - iншi | 1 євро за 1 б/кг |
2 євро за 1 б/кг |
- |
2005 | iншi овочi, приготовленi або консервованi без додання оцту чи оцтової кислоти, немороженi, крiм продуктiв товарної позицiї 2006: | |||
2005 10 00 00 | - овочi гомогенiзованi | 1 євро за 1 б/кг |
2 євро за 1 б/кг |
- |
2005 20 | - картопля: | |||
2005 20 10 00 | - - у виглядi борошна, круп або пластiвцiв | 1 євро за 1 б/кг |
2 євро за 1 б/кг |
- |
- - iнша: | ||||
2005 20 20 00 | - - - нарiзана тонкими шматочками, обсмажена або пiдсушена, солона чи несолона або ароматизована чи неароматизована, у герметично закритих упаковках, придатна до споживання | 1 євро за 1 б/кг |
2 євро за 1 б/кг |
- |
2005 20 80 00 | - - - iнша | 1 євро за 1 б/кг |
2 євро за 1 б/кг |
- |
2005 40 00 00 | - горох (Pisum sativum) | 1 євро за 1 б/кг |
2 євро за 1 б/кг |
- |
2) На сторiнцi 217 (частини першої) пiсля цифр i слiв:
2204 29 10 00 | - - - вина, крiм зазначених у пiдпозицiї 2204 10, у пляш- | 3 євро за 1 л |
3 євро за 1 л |
л |
Необхiдно доповнити цифри i слова:
ках, з грибовидними корками, якi пiдтримуються крiпленням чи зав'язкою; вина в iншiй тарi з надмiрним тиском, пов'язаним з вуглекислим ангiдридом у розчинi, вiд 1 до 3 бар при температурi 200С | ||||
- - - iншi: | ||||
- - - - з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 113 об.% | ||||
- - - - - вина високоякiснi, виготовленi у певних регiонах: | ||||
- - - - - - вина бiлi: | ||||
2204 29 12 00 | - - - - - - - бордо | 2 євро за 1 л |
2 євро за 1 л |
л |
2204 29 13 00 | - - - - - - бургундське | 2 євро за 1 л |
2 євро за 1 л |
л |
2204 29 17 00 | - - - - - - - валь де Луар (долина Луари) | 2 євро за 1 л |
2 євро за 1 л |
л |
2204 29 18 00 | - - - - - - - iншi | 2 євро за 1 л |
2 євро за 1 л |
л |
- - - - - - iншi: | ||||
2204 29 42 00 | - - - - - - - бордо | 2 євро за 1 л |
2 євро за 1 л |
л |
2204 29 43 00 | - - - - - - бургундське | 2 євро за 1 л |
2 євро за 1 л |
л |
2204 29 44 00 | - - - - - - божоле | 2 євро за 1 л |
2 євро за 1 л |
л |
2204 29 46 00 | - - - - - - - котдю-рон | 2 євро за 1 л |
2 євро за 1 л |
л |
2204 29 47 00 | - - - - - - лангедок-русiльйон | 2 євро за 1 л |
2 євро за 1 л |
л |
2204 29 48 00 | - - - - - - - валь де Луар (долина Луари) | 2 євро за 1 л |
2 євро за 1 л |
л |
2204 29 58 00 | - - - - - - - iншi | 2 євро за 1 л |
2 євро за 1 л |
л |
- - - - - iншi: | ||||
- - - - - - вина бiлi: | ||||
2204 29 62 00 | - - - - - - сицилiя (Sicily) | 2 євро за 1 л |
2 євро за 1 л |
л |
2204 29 64 00 | - - - - - - венето (Venetie) | 2 євро за 1 л |
2 євро за 1 л |
л |
2204 29 65 00 | - - - - - - - iншi | 2 євро за 1 л |
2 євро за 1 л |
л |
- - - - - - iншi: | ||||
2204 29 71 00 | - - - - - - пуглiя (Pouilles) | 2 євро за 1 л |
2 євро за 1 л |
л |
2204 29 72 00 | - - - - - - сицилiя (Sicily) | 2 євро за 1 л |
2 євро за 1 л |
л |
2204 29 75 00 | - - - - - - - iншi | 2 євро за 1 л |
2 євро за 1 л |
л |
- - - - з фактичною концентрацiєю спирту понад 13 об.%, але не бiльш як 15 об.%: | ||||
- - - - - вина високоякiснi, виготовленi у певних регiонах: |
Заступник Голови Служби | О.Шейко |