Документ скасований: Наказ КРМ № 1224 від 31.10.2003

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
м. Київ

07.08.2001р. N 664


Щодо внесення змiн до Технологiчної схеми митного оформлення вантажiв iз застосуванням ВМД у вiддiлi митних платежiв, затвердженої наказом по КРМ N 470 вiд 20.06.00р.

     У зв'язку з переходом на прийняття доплат за митне оформлення вантажiв суб'єктiв ЗЕД, через приписнi каси банку "Аваль" та спрощення процедури митного оформлення вантажiв,

     Наказую:

     1. Роздiл 2 "Порядок контролю надходження коштiв по п/д на розрахунковий рахунок КРМ" доповнити наступними пунктами 12,13,14,15,16,17.

     "12. В разi доплати, за митне оформлення вантажiв суб'єктiв ЗЕД, через приписнi каси банку "Аваль", iнспектор Групи приймає квитанцiю до роботи без фактичного пiдтвердження надходження коштiв на розрахунковий рахунок КРМ, за умови, що на квитанцiї є оригiнали вiдбитку штампу каси банку "Аваль" та пiдпис касира. Дана квитанцiя ставиться на контроль".

     "13. На лiцевiй сторонi квитанцiї проставляється номерний штамп "Сплачено", iнспектором Групи який взяв квiтанцiю до роботи, дата, пiдпис та робиться надпис, "Взято на контроль".

     "14. Наступного робочого дня iнспектор Групи, який взяв на контроль квитанцiю, перевiряє по виписцi банку, яка знаходиться у Групi, фактичне надходження коштiв, в разi пiдтвердження коштiв, супроти строки в якiй вказана дана квитанцiя робиться вiдмiтка про перевiрку коштiв, через риску проставляється номер штампу."

     "15. На протязi робочого дня, коли була здiйснена, згiдно виписки банку, фактична перевiрка надходження коштiв по квiтанцiям, старший Групи у телефонному режимi повiдомляє iнспектора Вiддiлу (вiдповiдального за даний напрямок роботи) про перевiрку вказаних коштiв."

     "16. Iнспектор Вiддiлу вiдповiдальний за перевiрку надходження коштiв, пiсля телефонного запиту, у виписцi банку супроти строки де зазначена дана квiтанцiя проставляє вiдмiтку про використання коштiв та через риску номер оперативного пiдроздiлу."

     "17. У разi непiдтвердження надходження коштiв на розрахунковий рахунок КРМ на слiдуючий робочий день, iнспектор негайно iнформує про це начальника Вiддiлу."

     2. Начальнику загального вiддiлу довести вимоги даного наказу до пiдроздiлiв яких це стосується.

     3. Контроль за виконанням даного наказу покладаю на начальникiв ВМП та оперативних пiдроздiлiв.

     4. Загальний контроль залишаю за собою.

Начальник Київської регiональної митницi Симонов О.I.
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.