МIНIСТЕРСТВО ЕКОНОМIКИ ТА З ПИТАНЬ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ IНТЕГРАЦIЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 22 жовтня 2001 року N 245


Про внесення змiн до наказу Мiнiстерства економiки України вiд 07.11.2000 N 240

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
24 жовтня 2001 р. за N 904/6095


     У зв'язку з прийняттям Указу Президента України вiд 21 серпня 2001 року N 724/2001 "Про перейменування Мiнiстерства економiки України" НАКАЗУЮ:

     1. Унести до наказу Мiнiстерства економiки України вiд 07.11.2000 N 240 "Про заходи Мiнекономiки щодо забезпечення виконання постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 19 лютого 1996 р. N 229 (зi змiнами, унесеними постановами Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 25 серпня 1998 р. N 1336 та вiд 4 жовтня 2000 р. N 1505)", зареєстрованого у Мiнiстерствi юстицiї України 31 сiчня 2001 року за N 89/5280, такi змiни:

     1.1. У текстi наказу, Порядку прийняття та розгляду Мiнекономiки документiв для отримання iндивiдуальних лiцензiй на здiйснення резидентами майнових iнвестицiй за межами України, форми iндивiдуальної лiцензiї на здiйснення резидентами майнових iнвестицiй за межами України та кошторису витрат Мiнiстерства економiки, пов'язаного з оформленням та видачею iндивiдуальних лiцензiй на здiйснення резидентами майнових iнвестицiй за межами України, затверджених цим наказом, слова "Мiнiстерство економiки України", "Мiнекономiки" у всiх вiдмiнках замiнити вiдповiдно словами "Мiнiстерство економiки та з питань європейської iнтеграцiї України" у вiдповiдних вiдмiнках.

     1.2. Пункт 4 наказу викласти в такiй редакцiї:

     "4. Установити, що iндивiдуальнi лiцензiї на здiйснення резидентами майнових iнвестицiй за межами України, крiм Мiнiстра, пiдписують Державний секретар, перший заступник Державного секретаря, заступник Державного секретаря або керiвник департаменту, якому безпосередньо пiдпорядковане управлiння контролю за зовнiшньоекономiчною дiяльнiстю".

     2. Управлiнню контролю за зовнiшньоекономiчною дiяльнiстю департаменту торговельних обмежень та контролю за зовнiшньоекономiчною дiяльнiстю (Жижко О.А.) разом iз юридичним департаментом (Медвецький А.Т.) подати цей наказ на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України в установлений законодавством термiн та забезпечити його подальше супроводження.

     3. Управлiнню контролю за зовнiшньоекономiчною дiяльнiстю департаменту торговельних обмежень та контролю за зовнiшньоекономiчною дiяльнiстю (Жижко О.А.) разом з адмiнiстративним департаментом (Дробний В.В.) пiсля державної реєстрацiї цього наказу довести його до вiдома Державної митної служби України, Державного комiтету статистики України, Нацiонального банку України, Фонду державного майна України.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Державного секретаря Стеценка В.О.

Мiнiстр економiки та з питань європейської iнтеграцiї України О. Шлапак
ПОГОДЖЕНО:
Мiнiстр фiнансiв України I. Мiтюков
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.