ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

ДОРУЧЕННЯ

25 жовтня 2001 р. N 106


Щодо оформлення Акту про митний огляд, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 28.11.2000р. N 679 та наказом Київської регiональної митницi вiд 19.01.2001р. N 26

     З метою посилення здiйснення митного контролю й митного оформлення за перемiщенням через митний кордон України товарiв та iнших предметiв, недопущення перемiщення через митний кордон України товарiв та iнших предметiв з порушеннями митних правил i контрабанди таких товарiв та iнших предметiв й на виконання вимог наказiв Держмитслужби вiд 30.12.1998р. N 828 та вiд 28.11.2000р. N 679

     ДОРУЧАЮ:

     1. Начальникам ТВВ (митних постiв) посилити контроль за виконанням наведених вище наказiв особовим складом пiдроздiлiв, звернути увагу на правильнiсть оформлення Акту про митний огляд, при проведеннi митного огляду товарiв та iнших предметiв особливу увагу пiдлеглих звертати на обов'язкове зазначення у Актах митного огляду.

     країни походження товару;

     iнформацiї про перевiрку вiдповiдностi (кiлькостi, якостi, одиниць вимiру, упаковки, маркування, коду, iндивiдуальним ознакам товару, кiлькостi вантажних мiсць та їх опису та iнше) вантажу даним, заявленим у товаросупровiдних документах та ВМД.

     2. Начальникам ТВВ (митних постiв) при здiйсненнi митного огляду токарiв та iнших предметiв призначати старшими груп осiб, що займають посади не нижче головного iнспектора вiдповiдного пiдроздiлу.

     3. Контроль за виконанням доручення покладаю на начальникiв вiдповiдних пiдроздiлiв.

     4. Загальний контроль залишаю за собою.

Заступник начальника митницi О.М.Ольховик
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.