Документ скасований: Наказ КРМ № 614 від 12.06.2003

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
Київ

05 грудня 2001 року N 952


Про доповнення до Технологiй здiйснення контролю за доставкою вантажiв з використанням попереднього повiдомлення та ВМД типу АД, ПД у Київськiй регiональнiй митницi

     На виконання статтi 21 Митного кодексу України та з метою спрощення єдиного порядку контролю за доставкою вантажiв, якi перемiщуються через митний кордон України з використанням попереднього повiдомлення, ВМД типу АД, ПД,

     НАКАЗУЮ:

     1. Пункт N 3.8.7 Технологiї здiйснення контролю за доставкою вантажiв з використанням попереднього повiдомлення, внутрiшнього транзитного документу та ВМД типiв експорт, транзит у Київськiй регiональнiй митницi, затвердженiй наказом КРМ вiд 23.07.2001р. N 618, доповнити частиною такого змiсту:

     "У разi виявлення невiдповiдностi даних у примiрнику ПП (ВТД), оформленого митницею вiдправлення з вiдомостями, якi вказанi у товаросупровiдних документах з вини iнспектора митницi вiдправлення, рiшення щодо подальшого митного оформлення вантажу приймає начальник ВКДВ або особа, яка його замiщує, згiдно наказу по митницi. В такому випадку декларант (перевiзник) надає до начальника ВКДВ обгрунтовану заяву з копiями товаросупровiдних документiв. Заява реєструється у групi дiловодства вiддiлу. Копiя заяви з прийнятим рiшенням надається декларанту (перевiзнику) для надання у ТВВ за мiсцем оформлення вантажу. Пiсля внесення виправлень у ЄIАС ДМСУ такi ПП (ВТД) знiмаються з контролю".

     2. Параграф N 2 етап 4 Технологiчної схеми митного оформлення АД та ПД у Київськiй регiональнiй митницi, затверджений наказом КРМ вiд 30.06.1999р. N 429, доповнити частиною такого змiсту:

     "У разi виявлення невiдповiдностi даних у примiрнику АД (ПД), оформленого митницею вiдправлення з вiдомостями, якi вказанi у товаросупровiдних документах з вини iнспектора митницi вiдправлення, рiшення щодо подальшого митного оформлення вантажу приймає начальник вiддiлу по оформленню АД (ПД) або особа яка його замiщує, згiдно наказу по митницi.

     В такому випадку декларант (перевiзник) надає до начальника вiддiлу обгрунтовану заяву з копiями товаросупровiдних документiв. Заява реєструється у групi дiловодства вiддiлу. Копiя заяви з прийнятим рiшенням надається декларанту (перевiзнику) для надання у ТВВ за мiсцем оформлення вантажу. Пiсля внесення виправлень у ЄIАС ДМСУ такi АД (ПД) знiмаються з контролю".

     3. Начальникам оперативних пiдроздiлiв:

  • ознайомити особовий склад пiдроздiлiв з наказом та забезпечити виконання його вимог;

  • забезпечити iнформування суб'єктiв ЗЕД щодо вимог даного наказу.

     4. Начальнику загального вiддiлу (Груша В.М.) довести цей наказ до оперативних пiдроздiлiв митницi.

     5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на начальникiв вiддiлу контролю за доставкою вантажiв (Корнєєнков О.В.) та вiддiлу по оформленню АДПД ( Копач О.Б.)

     Загальний контроль залишаю за собою.

Начальник митницi О.Симонов
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.