Документ скасований: Наказ КРМ № 717 від 19.09.2002

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

Н А К А З

6 лютого 2002 р. N 116


Про затвердження Технологiчної схеми контролю за тарою (упаковкою), у якiй надходять iмпортнi товари, що пiдлягають митному оформленню в режимi випуску у вiльний обiг

     На виконання наказу Мiнiстерства економiки та з питань європейської iнтеграцiї України та Держмитслужби України вiд 10.12.001 р. N 304/793 "Про затвердження Порядку контролю за тарою (упаковкою), у якiй надходять iмпортнi товари, що пiдлягають митному оформленню в режимi випуску у вiльний обiг на територiї України"

     Н А К А З У Ю:

     1. Затвердити Технологiчну схему контролю за тарою (упаковкою), у якiй надходять iмпортнi товари, що пiдлягають митному оформленню в режимi випуску у вiльний обiг на територiї України (додається).

     2. Начальникам оперативних пiдроздiлiв органiзувати ознайомлення особового складу з даним наказом та забезпечити його безумовне виконання.

     3. Начальникам оперативних пiдроздiлiв, у зонi дiяльностi яких розташованi пiдприємства, що здiйснюють декларування на пiдставi договору, здiйснити iнформування цих пiдприємств щодо порядку заповнення аркуша про пакування.

     4. Начальнику вiддiлу органiзацiї митного контролю (Iванченко Е.П.) забезпечити передачу iнформацiї, зазначеної в аркушах про пакування до регiонального вiддiлення Державної компанiї "Укрекокомресурси".

     5. Начальнику загального вiддiлу (Груша В.М.) довести цей наказ та додатки 1 та 2 до нього до оперативних пiдроздiлiв митницi.

     6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника митницi Ольховика О.М.

     7. Загальний контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Начальник митницi О.Симонов

 

"ЗАТВЕРДЖЕНО"
наказом Київської регiональної митницi
вiд 6 лютого 2002 р. N 116

ТЕХНОЛОГIЧНА СХЕМА
КОНТРОЛЮ ЗА ТАРОЮ (УПАКОВКОЮ), У ЯКIЙ НАДХОДЯТЬ IМПОРТНI ТОВАРИ, ЩО ПIДЛЯГАЮТЬ МИТНОМУ ОФОРМЛЕННЮ В РЕЖИМI ВИПУСКУ У ВIЛЬНИЙ ОБIГ

1. Загальнi положення

     1.1. Технологiчна схема контролю за тарою (упаковкою), у якiй надходять iмпортнi товари, що пiдлягають митному оформленню в режимi випуску у вiльний обiг (далi - Технологiчна схема) розроблена з метою контролю за тарою (упаковкою), у якiй iмпортуються товари на територiю України i яка пiдлягає переробцi та утилiзацiї.

     1.2. Дана Технологiчна схема розроблена у вiдповiдностi до наказу Мiнiстерства економiки та з питань європейської iнтеграцiї України та Держмитслужби України вiд 10.12.001 р. N 304/793 "Про затвердження Порядку контролю за тарою (упаковкою), у якiй надходять iмпортнi товари, що пiдлягають митному оформленню в режимi випуску у вiльний обiг на територiї України", зареєстрованого у Мiнюстi України 14.01.02 за N 29/6317 (далi - Порядок).

     1.3. Дiя цiєї Технологiчної схеми поширюється на тару (упаковку), у якiй ввозяться на митну територiю товари, наведенi в додатку 1 до Порядку, якщо цi товари пiдлягають митному оформленню в режимi випуску у вiльний обiг на територiї України, крiм тари, у якiй надходять вантажi гуманiтарної допомоги та мiжнародної технiчної допомоги.

2. Митне оформлення

     2.1. Пiдставою для митного оформлення товарiв наведених у додатку 1, якщо вони надходять у тарi (упаковцi) i заявленi митному органу для оформлення в режимi випуску у вiльний обiг на територiї України, є аркуш про пакування, оформлений одержувачем (iмпортером) вiдповiдно до роздiлу 3 Порядку.

     2.2. Iнспектор оперативного пiдроздiлу отримує вiд одержувача товару або особи, що здiйснює декларування товару, разом з документами, передбаченими чинним законодавством для здiйснення митного оформлення, аркуш про пакування у трьох примiрниках.

     2.3. Iнспектор оперативного пiдроздiлу перевiряє вiдповiднiсть даних товаросупровiдних документiв вiдомостям про товар (реквiзити одержувача, назва та вага товару), наведеним в аркушi про пакування, та у випадку вiдсутностi розбiжностей приймає товар для митного оформлення.

     2.4. Iнспектор оперативного пiдроздiлу здiйснює реєстрацiю аркуша про пакування, шляхом присвоєння номера за схемою, зазначеною у р.2.5. Порядку.

     2.5. Iнспектор оперативного пiдроздiлу проставляє вiдбиток особистої номерної печатки та дату на всiх примiрниках аркуша про пакування.

3. Розподiл та зберiгання аркушiв про пакування.

     3.1. Оперативний пiдроздiл щотижня здає до ВОМК по одному примiрнику оригiналiв та вiдповiдних копiй оформлених за тиждень аркушiв про пакування разом з реєстром (додаток 1).

     3.2. Iнспектор ВОМК заносить данi про аркушi про пакування до спецiального журналу (додаток 2) та направляє оригiнали аркушiв про пакування до компанiї "Київмiськекокомресурси" (м. Київ, Кловський узвiз, 4). Вихiдний номер вiдправлення фiксується в графах 6 та 7 журналу облiку аркушiв про пакування.

     3.3. Примiрник аркушу про пакування, що залишається в оперативному пiдроздiлi, архiвується та зберiгається разом з першим примiрником ВМД.

 

Додаток 1

 

Реєстр   про оформленi аркушi про пакування
(назва оперативного пiдроздiлу)
Поряд-
ковий N
N аркуша
про
пакування
Дата
оформлення
аркуша про
пакування
Вантажна
митна
декларацiя,
дата, N
Назва
одержувача/
iмпортера
(код згiдно
з ЄДРПОУ)
Вiдправник П. I. Б.
iнспектора
митницi,
пiдпис
1 2 3 4 5 6 7

Начальник оперативного пiдроздiлу

Виконавець

Дата

 

Додаток 2

ЖУРНАЛ
облiку аркушiв про пакування

Поряд-
ковий N
N аркуша
про
пакування
Дата
оформлення
аркуша про
пакування
Назва
одержувача/
iмпортера
(код згiдно
з ЄДРПОУ)
Вiдправник Дата
вiдправлен
ня до
вiддiлення
Компанiї
П. I. Б.
особи
Компанiї,
пiдпис
П. I. Б.
iнспектора
митницi,
пiдпис
Вантажна
митна
декларацiя,
дата, N
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.