Документ скасований: Постанова КМУ № 450 від 21.05.2012

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 1 березня 2002 р. N 243


Про вдосконалення механiзму бюджетного вiдшкодування податку на додану вартiсть за операцiями з експорту продукцiї

(назва iз змiнами, внесеними згiдно з постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 26.03.2008р. N 251)

Iз змiнами i доповненнями, внесеними
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 26 березня 2008 року N 251

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Установити, що для пiдтвердження факту вивезення (пересилання) товарiв за межi митної територiї України (експорт) платник податку на додану вартiсть, який здiйснив операцiю з вивезення (пересилання) товарiв за межi митної територiї України, подає разом з iншими передбаченими законодавством документами оригiнал п'ятого основного аркуша (примiрника декларанта) вантажної митної декларацiї, що є її складовою частиною, оформленого митним органом пiд час здiйснення митного оформлення експорту товарiв, на якому зазначеним митним органом за зверненням платника податку вчиняється напис про фактичне вивезення експортованих товарiв за межi митної територiї України, який засвiдчується пiдписом вiдповiдальної посадової особи i гербовою печаткою митного органу. При цьому до оригiналiв п'ятих основних аркушiв (примiрникiв декларанта) вантажних митних декларацiй прирiвнюються оригiнали аркушiв з позначенням "3/8".

(абзац перший пункту 1 у редакцiї постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 26.03.2008р. N 251)

     Такий напис вчиняється митним органом, що здiйснював митне оформлення експорту товарiв, виключно пiсля одержання з митного органу, розташованого на митному кордонi України, через який здiйснювалося вивезення товарiв, офiцiйного повiдомлення про фактичне вивезення товарiв за межi митної територiї України.

(абзац другий пункту 1 iз змiнами, внесеними згiдно з постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 26.03.2008р. N 251)

     2. Державнiй митнiй службi, Державнiй податковiй адмiнiстрацiї у мiсячний термiн затвердити порядок пiдтвердження вiдомостей про фактичне вивезення товарiв за межi митної територiї України.

Прем'єр-мiнiстр України А. КIНАХ

Iнд. 34

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.