Документ скасований: Постанова КМУ № 450 від 21.05.2012

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 26 березня 2008 р. N 251


Про внесення змiн до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 1 березня 2002 р. N 243

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Внести до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 1 березня 2002 р. N 243 "Про вдосконалення механiзму вiдшкодування бюджетної заборгованостi з податку на додану вартiсть за операцiями з експорту продукцiї" (Офiцiйний вiсник України, 2002 р., N 10, ст. 477) такi змiни:

     у назвi постанови слова "вiдшкодування бюджетної заборгованостi з" замiнити словами "бюджетного вiдшкодування";

     у пунктi 1:

     абзац перший викласти в такiй редакцiї:

     "1. Установити, що для пiдтвердження факту вивезення (пересилання) товарiв за межi митної територiї України (експорт) платник податку на додану вартiсть, який здiйснив операцiю з вивезення (пересилання) товарiв за межi митної територiї України, подає разом з iншими передбаченими законодавством документами оригiнал п'ятого основного аркуша (примiрника декларанта) вантажної митної декларацiї, що є її складовою частиною, оформленого митним органом пiд час здiйснення митного оформлення експорту товарiв, на якому зазначеним митним органом за зверненням платника податку вчиняється напис про фактичне вивезення експортованих товарiв за межi митної територiї України, який засвiдчується пiдписом вiдповiдальної посадової особи i гербовою печаткою митного органу. При цьому до оригiналiв п'ятих основних аркушiв (примiрникiв декларанта) вантажних митних декларацiй прирiвнюються оригiнали аркушiв з позначенням "3/8".";

     в абзацi другому слова "у повному обсязi" виключити.

     2. Державнiй митнiй службi, Державнiй податковiй адмiнiстрацiї у мiсячний строк внести необхiднi змiни у порядок пiдтвердження вiдомостей про фактичне вивезення товарiв за межi митної територiї України.

     3. Ця постанова набирає чинностi з дня опублiкування.

Прем'єр-мiнiстр України Ю. ТИМОШЕНКО

Iнд. 34

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.