Документ скасований: Постанова КМУ № 1081 від 28.11.2012

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 30 серпня 2002 р. N 1313


Про сприяння проведенню мiжнародних змагань з автомобiльного спорту в Українi

     З метою створення належних умов для проведення мiжнародних змагань з автомобiльного спорту на територiї України Кабiнет Мiнiстрiв України ПОСТАНОВЛЯЄ:

     1. Дозволити Державнiй митнiй службi здiйснювати митне оформлення гоночних автомобiлiв, номерних шин пневматичних гумових, коробок передач та двигунiв до них, що ввозяться в Україну на час проведення мiжнародних змагань з автомобiльного спорту юридичними особами - нерезидентами тимчасово пiд зобов'язання про зворотне вивезення, без застосування на момент митного оформлення заходiв, визначених постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 29 березня 2002 р. N 390 "Про ввезення на митну територiю України окремих видiв товарiв".

     2. Державному комiтетовi з питань фiзичної культури i спорту подавати щороку до 10 сiчня Державнiй митнiй службi план проведення мiжнародних змагань з автомобiльного спорту на територiї України, перелiк гоночних автомобiлiв, номерних шин пневматичних гумових, коробок передач та двигунiв до них, що будуть ввезенi на територiю України, а також iнформацiю про iноземних учасникiв цих змагань.

     3. Державнiй митнiй службi забезпечити контроль за зворотним вивезенням гоночних автомобiлiв, номерних шин пневматичних гумових, коробок передач та двигунiв до них, що ввозяться в Україну з метою проведення мiжнародних змагань з автомобiльного спорту.

Прем'єр-мiнiстр України А. КIНАХ

Iнд. 28

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.