Документ скасований: Постанова КМУ № 1035 від 28.12.2016

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А
Київ

вiд 4 листопада 2002 р. N 1653


Про заходи щодо упорядкування експортних операцiй з металобрухтом

     У зв'язку iз змiною кон'юнктури на свiтовому ринку, зменшенням обсягiв заготiвлi металобрухту та незадовiльним забезпеченням ним вiтчизняної металургiйної галузi у 2002 роцi Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Викласти перше речення пункту 11 Порядку реєстрацiї зовнiшньоекономiчних контрактiв (договорiв) на здiйснення експортних операцiй з металобрухтом, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 15 лютого 2002 р. N 155 (Офiцiйний вiсник України, 2002 р., N 8, ст. 341), у такiй редакцiї:

     "11. У разi змiни кон'юнктури на свiтовому ринку та умов зовнiшньоекономiчних контрактiв (договорiв) такi контракти (договори) пiдлягають перереєстрацiї, що проводиться вiдповiдно до цього Порядку".

     2. Мiнiстерству економiки та з питань європейської iнтеграцiї провести перереєстрацiю зовнiшньоекономiчних контрактiв (договорiв) на здiйснення експортних операцiй з металобрухтом, виконання яких розпочате, що пiдтверджено вiдмiткою вiдповiдного пiдроздiлу Державної митної служби або довiдкою уповноваженого банку.

     3. Мiнiстерству промислової полiтики разом з Радою мiнiстрiв Автономної Республiки Крим, обласними, Київською i Севастопольською мiськими державними адмiнiстрацiями завершити до 1 сiчня 2003 р. перевiрку суб'єктiв пiдприємницької дiяльностi, що здiйснюють експорт металобрухту, в частинi дотримання ними лiцензiйних умов. На перiод проведення перевiрки припинити видачу листiв-погоджень для реєстрацiї зовнiшньоекономiчних контрактiв (договорiв) на здiйснення експортних операцiй з металобрухтом.

     4. Державнiй митнiй службi забезпечити здiйснення митного оформлення експортних поставок металобрухту лише за наявностi карток реєстрацiї-облiку зовнiшньоекономiчних контрактiв (договорiв), оформлених пiсля набрання чинностi цiєю постановою.

     5. Ця постанова набирає чинностi з дня опублiкування.

Прем'єр-мiнiстр України А.КIНАХ

Iнд. 21

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.