ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
м. Київ

18 листопада 2002 р. N 885


Про внесення доповнень до Технологiчної схеми митного контролю та митного оформлення товарiв, якi реалiзуються безмитним магазином N11 СП "Вайтнауер-Україна ЛТД"

     З метою здiйснення заходiв направлених на посилення контролю в пунктах пропуску через державний кордон України, з метою припинення незаконного перемiщення через митний кордон України зброї та боєприпасiв до неї,вибухових та сильнодiючих речовин, та на виконання вимог листа Голови Служби вiд 25.10.2002р. N 11/1-09-10001-ЕП,

     НАКАЗУЮ:

     1. Затвердити доповнення до "Технологiчної схеми митного контролю та митного оформлення товарiв, якi реалiзуються безмитним магазином N11СП "Вайтнауер-Україна ЛТД", затвердженої наказом Київської регiональної митницi вiд 12.04.2002р. N 350, доповнивши роздiл 3 "Контроль за перемiщенням товарiв зi складу магазину до торговельного залу безмитного магазину та їх реалiзацiєю". п.3.9., абзацом такого змiсту:

     "Вхiд до режимної зони представникiв iнкасацiйної служби, здiйснюється через службовий вхiд пiд контролем спiвробiтника служби авiацiйної безпеки ЛВВС в аеропорту "Київ".

     2. Начальнику м/п "Жуляни" Дiсенку С.Я. забезпечити контроль виконання наказу.

     3. Загальний контроль за виконанням цього наказу покладаю на заступника начальника митницi Ольховика О.М.

Заступник Голови Служби - начальник Київської регiональної митницi А.Є.Гутник
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.