МIНIСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛIТИКИ УКРАЇНИ

Н А К А З

26.12.2002 N 410


Про надання Одеськiй бiржi висновку про вiдповiднiсть

     На виконання постанов Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 19 жовтня 1999 р. N 1928 "Про активiзацiю дiяльностi бiржового ринку продукцiї агропромислового комплексу та необхiдних для його потреб матерiально-технiчних ресурсiв", та вiд 20 липня 2000 р. N 1148 "Про заходи щодо вдосконалення регулювання ринку зерна" НАКАЗУЮ:

     1. Надати Одеськiй аграрнiй бiржi висновок про вiдповiднiсть щодо надання послуг з укладення угод купiвлi-продажу сiльськогосподарської продукцiї i продовольства для державних та регiональних потреб, їх реалiзацiї з державних ресурсiв i з державного резерву, що надходять у рахунок сплати збору на обов'язкове державне пенсiйне страхування, погашення податкової заборгованостi на поставки пiдприємствам агропромислового комплексу матерiально-технiчних ресурсiв, якi придбаваються за рахунок коштiв державного бюджету, а також укладення та реєстрацiї зовнiшньоекономiчних контрактiв.

     2. Департаменту формування i функцiонування аграрного ринку (Розгон) у тижневий термiн довести наказ до вiдома Кабiнету Мiнiстрiв України та заiнтересованих мiнiстерств.

     3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Державного секретаря Шмiдта Р.М.

Мiнiстр С.Рижук
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.