Документ скасований: Постанова КМУ № 789 від 02.06.2003

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А
Київ

вiд 26 вересня 2002 р. N 1419


Деякi питання пiдвищення якостi лiкарських засобiв

     З метою пiдвищення якостi лiкарських засобiв, створення державної системи сертифiкацiї виробництва лiкарських засобiв вiдповiдно до свiтових норм Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Пiдпункт 12 пункту 4 Положення про Державний департамент з контролю за якiстю, безпекою та виробництвом лiкарських засобiв i виробiв медичного призначення, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 5 червня 2000 р. N 917 (Офiцiйний вiсник України, 2000 р., N 23, ст. 960), пiсля слiв "здiйснює сертифiкацiю" доповнити словами "виробництва лiкарських засобiв".

     2. Мiнiстерству охорони здоров'я, Державному департаменту з контролю за якiстю, безпекою та виробництвом лiкарських засобiв i виробiв медичного призначення у тримiсячний термiн розробити та затвердити:

     нормативно-правовi акти з питань сертифiкацiї виробництва лiкарських засобiв вiдповiдно до директив та рекомендацiй Європейського Спiвтовариства i Всесвiтньої органiзацiї охорони здоров'я;

     заходи, спрямованi на створення нацiональної системи стандартизацiї лiкарських засобiв, гармонiзованої з вимогами мiжнародної системи стандартизацiї;

     заходи щодо вступу до Системи спiвробiтництва фармацевтичних iнспекцiй.

Прем'єр-мiнiстр України А.КIНАХ

Iнд. 28

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.