Документ скасований: Наказ ДМСУ (до 2012) № 692 від 23.09.2004

ДЕРЖАВНИЙ МИТНИЙ КОМIТЕТ УКРАЇНИ

Н А К А З
м.Київ

вiд 07.06.96 N 248


Про забезпечення виконання урядових рiшень з питань розвитку виробничої кооперацiї країн СНД

     На виконання постанов Кабiнету Мiнiстрiв України N 323 вiд 18.05.94 р., N 882 вiд 28.12.94 р.; Протоколу Президiї Кабiнету Мiнiстрiв України N 22 вiд 20.09.95 р.; рiшень Координацiйної Ради з питань виробничої кооперацiї при Кабiнетi мiнiстрiв України та з метою встановлення дiєвого контролю та облiку поставок в межах виробничої кооперацiї країн СНД, наказую:

     1. Начальникам митниць, з 1 червня 1996 року забезпечити:

     1.1. Першочергове митне оформлення вантажiв, якi поставляються за мiжгалузевими угодами вiдповiдно до Ашгабадської Угоди країн СНД "Про загальнi умови i механiзм пiдтримки розвитку виробничої кооперацiї пiдприємств i галузей держав - учасниць СНД";

     1.2. Обов'язкове заповнення суб'єктами зовнiшньоекономiчної дiяльностi України, при митному оформленнi вантажiв за поставками, що здiйснюються в межах виробничої кооперацiї країн СНД, наступних граф ВМД:

     - гр.37: Зазначення коду особливостей перемiщення товарiв через митний кордон України "37 - Перемiщення товарiв в межах виробничої кооперацiї країн СНД (вiдповiдно до Ашгабадської Угоди)";

     - гр.38: Зазначення коду преференцiї "17/34" при використаннi при iмпортi пiльг щодо оподаткування, вiдповiдно до Положення "Про порядок поставок i митного оформлення продукцiї за виробничою кооперацiєю пiдприємств i галузей держав-участниць СНД", затвердженного постановою Кабiнету Мiнiстрiв України N 323 вiд 18.05.94 р.;

     - гр.44, п.8: Зазначення мiжгалузевої Угоди про виробничу кооперацiю та номеру i дати реєстрацiї зазначеної Угоди в Мiнiстерствi економiки України.

     2. Визначити, що митне оформлення вантажiв в межах виробничої кооперацiї країн СНД може проводитися виключно за умови дотримання вимог п.1 наказу.

     3. Управлiнню статистики, контролю i аналiзу (Овдiєнко Н.Т) спiльно з ТIАМУ (Копосов С.А.) до 01.07.96 р. забезпечити внесення необхiдних змiн до нормативно-довiдкової бази та програмного забезпечення.

     4. Управлiнню статистики, контролю i аналiзу (Овдiєнко Н.Т.) починаючi з 01.07.96 р. забезпечити облiк поставок, якi проводяться в межах виробничої кооперацiї країн СНД, та щомiсячне iнформування керiвництва Комiтету та Уряду України iз зазначеного питання.

     5. Начальникам митних установ забезпечити iнформування суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi України, що знаходяться в зонi дiяльностi вiдповiдних митних установ, про обов'язкове дотримання вимог зазначеного наказу.

     6. Правовому управлiнню (Рибалко О.М.) забезпечити державну реєстрацiю цього наказу у Мiнiстерствi юстицiї України.

     7. Управлiнню справами (Максимову Ю.Ю.) забезпезпечити тиражування та доведення цього наказу до митних установ та засобiв масової iнформацiї пiсля його реєстрацiї у Мiнiстерствi юстицiї України.

     8. Начальникам територiальних митних управлiнь, начальникам митниць взяти виконання пунктiв 1, 2 пiд особистий контроль.

     9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державного митного комiтету України Яценко С.А.

Голова комiтету Л.Деркач
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.