Документ скасований: Постанова КМУ № 295 від 27.03.2013

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А
Київ

вiд 28 червня 1997 р. N 642


Про впорядкування вивезення на давальницьких умовах вiдходiв та шламiв металiв платинової групи

     На виконання Указу Президента України вiд 7 липня 1995 р. N 561 "Про забезпечення збирання та переробки вiдходiв i лому дорогоцiнних металiв та дорогоцiнного камiння" Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Мiнiстерству промисловостi:

     в двотижневий термiн розробити i забезпечити виконання графiка утилiзацiї вiдходiв металiв платинової групи у поточному роцi на пiдприємствах, що входять до сфери його управлiння;

     разом з Донецьким iнститутом кольорових металiв забезпечити проведення експертизи вмiсту дорогоцiнних металiв у шламах, брухтi та сплавах, що вивозяться за кордон на давальницьких умовах, та погодити з фiрмами - виробниками каталiзаторiв для виробництва азотної кислоти процедуру вiдбору проб шламiв металiв платинової групи для аналiзу.

     2. Встановити термiн виготовлення каталiзаторних сiток з давальницької сировини на основi платини та металiв платинової групи 180 календарних днiв з моменту оформлення вивiзної вантажної митної декларацiї.

     3. Мiнiстерству у справах науки i технологiй, Мiнiстерству економiки, корпорацiї "Укрбудматерiали", Мiнiстерству промисловостi i Мiнiстерству фiнансiв разом з Нацiональною академiєю наук пiдготувати та затвердити до 1 вересня 1997 р. мiжгалузеву програму виготовлення каталiзаторних сiток.

Виконуючий обов'язки Прем'єр-мiнiстра України В. ДУРДИНЕЦЬ

Iнд.43

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.