Документ скасований: Наказ МВС № 554/752 від 21.06.2012

МIНIСТЕРСТВО ВНУТРIШНIХ СПРАВ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМIНIСТРАЦIЯ УКРАЇНИ

Н А К А З

19.06.2003 N 647/303


Про затвердження Порядку взаємодiї Мiнiстерства внутрiшнiх справ України та Державної податкової адмiнiстрацiї України при перевiрцi достовiрностi iдентифiкацiйного номера фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
7 липня 2003 р. за N 557/7878


     На виконання постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 2 квiтня 2002 року N 450 "Про затвердження Порядку централiзованого оформлення, виготовлення та видачi паспорта громадянина України для виїзду за кордон" наказуємо:

     1. Затвердити Порядок взаємодiї Мiнiстерства внутрiшнiх справ України та Державної податкової адмiнiстрацiї України при перевiрцi достовiрностi iдентифiкацiйного номера фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон (далi - Порядок), що додається.

     2. Заступнику Державного секретаря МВС України генерал-лейтенанту мiлiцiї Варенку В.I. забезпечити:

     подачу запитiв до ДПА України про достовiрнiсть iдентифiкацiйних номерiв осiб, якi звернулися за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон, вiдповiдно до затвердженого Порядку - постiйно;

     автоматизовану передачу запитiв до ДПА України - до 1 липня 2003 року.

     3. Заступнику Голови ДПА України Росоловському В.М. забезпечити:

     надання на запити МВС України вiдомостей про достовiрнiсть iдентифiкацiйних номерiв фiзичних осiб, якi звернулися за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон, вiдповiдно до затвердженого Порядку - постiйно;

     розроблення програмного забезпечення для автоматизованого оброблення запитiв МВС про достовiрнiсть iдентифiкацiйних номерiв фiзичних осiб, якi звернулись за оформленням паспортiв громадянина України для виїзду за кордон - до 1 липня 2003 року.

     4. Державним податковим адмiнiстрацiям в Автономнiй Республiцi Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi в разi отримання вiд органу внутрiшнiх справ повiдомлення про виявлення розбiжностей в iдентифiкацiйному номерi громадянина з базою даних Державного реєстру фiзичних осiб-платникiв податкiв та iнших обов'язкових платежiв забезпечити згiдно з Порядком проведення звiрення оригiналу документа про присвоєння iдентифiкацiйного номера з даними паспорта громадянина України.

     5. Департаменту управлiння справами та режиму (Карацюба А.М.) МВС України, Управлiнню справами (Нiку В.О.) ДПА України забезпечити доведення цього наказу вiдповiдно до вiдома органiв i пiдроздiлiв внутрiшнiх справ та державних податкових адмiнiстрацiй в Автономнiй Республiцi Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi.

     6. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Державного секретаря Мiнiстерства внутрiшнiх справ України генерал-лейтенанта мiлiцiї Варенка В.I. та заступника Голови Державної податкової адмiнiстрацiї України Росоловського В.М.

Мiнiстр внутрiшнiх справ України генерал-полковник мiлiцiї Ю.О.Смирнов
Голова Державної податкової адмiнiстрацiї України Ю.Ф.Кравченко

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Мiнiстерства внутрiшнiх справ України, Державної податкової адмiнiстрацiї України
19.06.2003 N 647/303
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
7 липня 2003 р. за N 557/7878

ПОРЯДОК
взаємодiї Мiнiстерства внутрiшнiх справ України та Державної податкової адмiнiстрацiї України при перевiрцi достовiрностi iдентифiкацiйного номера фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон

1. Загальна частина

     1.1. Цей Порядок розроблено на виконання постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 2 квiтня 2002 року N 450 "Про затвердження Порядку централiзованого оформлення, виготовлення та видачi паспорта громадянина України для виїзду за кордон" у частинi використання бази даних Державного реєстру фiзичних осiбплатникiв податкiв та iнших обов'язкових платежiв (далi - БД ДРФО) для перевiрки достовiрностi iдентифiкацiйного номера фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

     1.2. Порядком установленi правила оформлення та подання органами Мiнiстерства внутрiшнiх справ України (далi - МВС України) до Державної податкової адмiнiстрацiї України (далi - ДПА України) запитiв про достовiрнiсть iдентифiкацiйного номера фiзичних осiб - платникiв податкiв (далi - запит) i оформлення та надання вiдповiдей ДПА України на такi запити (далi - вiдповiдь на запит).

     1.3. МВС України та ДПА України здiйснюють обмiн iнформацiєю з використанням засобiв електронної пошти та/або магнiтних носiїв даних.

     1.4. Суб'єкти iнформацiйного обмiну:

     вiд МВС України - Головний обчислювальний центр Єдиної державної автоматизованої паспортної системи (далi - ГОЦ ЄДАПС);

     вiд ДПА України - Департамент автоматизацiї процесiв оподаткування (далi - ДАПО).

     1.5. Вiдповiдно до Порядку МВС України та ДПА України гарантують використання отриманої iнформацiї виключно iз службовою метою. Така iнформацiя не пiдлягає розповсюдженню та переданню третiй сторонi.

2. Взаємодiя Єдиної державної автоматизованої паспортної системи та Державного реєстру фiзичних осiб - платникiв податкiв

     2.1. Запити, що передаються ГОЦ ЄДАПС до ДАПО, формуються на базi iнформацiї ЄДАПС.

     2.1.1. Назва iнформацiї - фрагмент персональних даних громадян України.

     2.1.2. Склад iнформацiї, зазначеної в п. 2.1.1:

     iдентифiкацiйний номер громадянина за БД ДРФО;

     дата народження громадянина;

     прiзвище, iм'я та по батьковi громадянина;

     мiсце проживання громадянина.

     2.1.3. Структура iнформацiї, зазначеної в п. 2.1.1, наведена в додатку 1. Iм'я файла-запиту - EBddmmnn.DPA, де ЕВ - маска iменi файла, що передається до ДАПО, dd - день формування запиту, mm - мiсяць формування запиту, nn - порядковий номер файла-запиту протягом поточного дня, DPA - розширення, яке є умовним кодом ДПА України в ЄДАПС.

     Iнформацiя до ДПА України передається у виглядi архiвних файлiв у Arj-форматi, захищених паролем. Iм'я архiвного файла - EBddmmnn.ARJ.

     Архiвний файл-запит мiстить текстовий файл з iменем EBddmmnn.DPA, який надходить з ГОЦ ЄДАПС.

     Для архiвацiї файлiв обмiну використовується програма Arj узгодженої сторонами версiї.

     2.1.4. Термiни передачi iнформацiї, зазначеної в п.2.1.2, - протягом дня за потреби, але не пiзнiше:

     18 год. 00 хв. при пересиланнi засобами електронної пошти;

     16 год. 30 хв. при пересиланнi на магнiтних носiях.

     2.1.5. Вид режиму перевiрки (регламентний або термiновий) визначається значенням порядкового номера файла-запиту протягом поточного дня в iменi архiвного файла та файла - запиту (значення nn у п.2.1.3).

     Для перевiрки iдентифiкацiйних номерiв у регламентному режимi використовується значення nn=00 в iменi архiвного файла (EBddmm00.ARJ).

     Для перевiрки iдентифiкацiйних номерiв у термiновому режимi використовуються значення nn вiд 01 до 99 (крок - 1) в iменi архiвного файла (EBddmmOl.ARJ, EBddmm02.ARJ i т.д. до EBddmm99.ARJ).

     2.2. Вiдповiдi на запити, що передаються ДАПО ГОЦ ЄДАПС, формуються на базi iнформацiї БД ДРФО.

     2.2.1. Назва iнформацiї - фрагмент персональних даних громадян України iз зазначенням результатiв перевiрки.

     2.2.2. Реквiзити iнформацiї, зазначеної в п. 2.2.1:

     фрагмент персональних даних громадян України згiдно з описом, наведеним у п. 2.1.2, доповнений результатами перевiрки:

     дата народження громадянина;

     прiзвище, iм'я та по батьковi громадянина;

     мiсце проживання громадянина;

     ознака перевiрки достовiрностi iдентифiкацiйного номера громадянина.

     2.2.3. Структура запису файла-запиту, що надсилається до ДАПО наведена в додатку 1.

     Iм'я файла - вiдповiдi - ZEddmmnn.DPA, де ZE - маска iменi файла, що передається до ГОЦ ЄДАПС, dd - день, mm - мiсяць, nn - порядковий номер файла протягом дня формування запиту, DPA - розширення, яке є умовним кодом ДПА України в ЄДАПС.

     Iнформацiя до ГОЦ ЄДАПС передається у виглядi архiвних файлiв у Arj-форматi, захищених паролем. Iм'я архiвного файла - ZEddmmnn.ARJ.

     Будь-який архiвний файл мiстить один оброблений файл з iменем ZEddmmnn.DPA, який надходить вiд ДАПО. За кiлькiстю записiв та змiстом кожного запису (до 14 роздiлювача) вiн збiгається з файлом EBddmmnn.DPA.

     2.2.4. Термiни пiдготовки iнформацiї, зазначеної в п. 2.2, визначаються видом режиму оброблення - регламентним i термiновим.

     Перевiрка iдентифiкацiйних номерiв у регламентному режимi здiйснюється протягом трьох дiб з моменту отримання файла-запиту.

     Перевiрка в термiновому режимi здiйснюється протягом доби з моменту отримання файла-запиту.

3. Технiчнi умови здiйснення обмiну

     3.1. Iнформацiйний обмiн здiйснюється засобами електронної пошти ДАПО та ГОЦ ЄДАПС з використанням модемних телефонiв.

     Iнiцiатором зв'язку (установлення з'єднання) є ГОЦ ЄДАПС.

     Для забезпечення зв'язку використовуються модеми, якi пiдтримують протокол V.34 або V.90.

     Програмнi засоби електронної пошти та поштовий агент-робот, що використовуються з боку ЄДАПС при органiзацiї взаємодiї, установлюються та супроводжуються фахiвцями ГОЦ ЄДАПС вiдповiдно до наданих ДАПО iнсталяцiйних пакетiв програмного забезпечення та експлуатацiйної документацiї.

     3.2. У разi вiдсутностi стабiльного модемного зв'язку для iнформацiйного обмiну використовуються магнiтнi носiї даних, якi передаються кур'єром. Органiзацiю доставлення магнiтних носiїв даних забезпечує ГОЦ ЄДАПС.

     Результати перевiрки передаються на тому самому носiї, на якому були наданi запити.

     Режим оброблення - термiновий або регламентний - визначається у супровiдних листах до носiя (додатки 2, 3).

     Пiдтвердження про отримання результатiв перевiрки надається ГОЦ ЄДАПС до ДАПО в супровiдному листi разом з наданням чергової порцiї персональних даних.

     Про неможливiсть зчитування даних з магнiтного носiя повiдомляється вiдповiдальною особою за контактними телефонами.

     При цьому ГОЦ ЄДАПС готує копiю тiєї самої iнформацiї на аналогiчному носiї та надає її до ДАПО.

     Форма та зразок супровiдного листа до магнiтного носiя даних, що направляє ГОЦ ЄДАПС, наведено в додатку 2.

     Форма та зразок супровiдного листа до магнiтного носiя даних, що направляє ДАПО, наведено в додатку 3.

     Облiк магнiтних носiїв iнформацiї здiйснюється ГОЦ ЄДАПС згiдно з iнструкцiєю про порядок облiку, зберiгання i використання документiв, справ, видань та iнших матерiальних носiїв iнформацiї, якi мiстять конфiденцiйну iнформацiю, що є власнiстю держави, затвердженою постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27.11.98 N 1893 (зi змiнами та доповненнями).

4. Формування вiдомостей про достовiрнiсть iдентифiкацiйного номера

     4.1. Вiдомостi кожного запису файла-запиту перевiряються на вiдповiднiсть даним БД ДРФО таким чином:

     4.1.1. Виконується перевiрка наявностi iдентифiкацiйного номера особи в БД ДРФО.

     4.1.2. У разi наявностi iдентифiкацiйного номера в БД ДРФО здiйснюється перевiрка вiдповiдностi значень полiв "Дата народження", "Прiзвище", "Iм'я"", "По батьковi" особи, якiй належить цей номер, значенням таких полiв у записi файла-запиту.

     4.1.3. У разi їх вiдповiдностi поле "Ознака перевiрки" файла ZEddmmnn.DPA набирає значення "1" - "iдентифiкацiйний номер дiйсний", що пiдтверджує достовiрнiсть iдентифiкацiйного номера особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

     4.1.4. При невiдповiдностi хоча б одного iз значень полiв, указаних у п. 4.1.2, даним БД ДРФО поле "Ознака перевiрки" файла ZEddmmnn.DPA набирає значення "2" - "розбiжностi в реєстрацiйних даних".

     4.1.5. У разi вiдсутностi вищезазначеного iдентифiкацiйного номера в БД ДРФО поле "Ознака перевiрки" файла ZEddmmnn.DPA набирає значення "3" - "невiрний iдентифiкацiйний номер".

     4.1.6. Якщо iдентифiкацiйний номер у БД ДРФО зберiгається з вiдмiткою про лiквiдацiю, то поле "Ознака перевiрки" файла ZEddmmnn.DPA набирає значення "4" - "недiйсний iдентифiкацiйний номер (закритий)".

     4.2. З'ясування причин недостовiрностi iдентифiкацiйного номера особи.

     4.2.1. У випадках, визначених у пунктах 4.1.4-4.1.6:

     Пiдроздiл у справах громадянства, iммiграцiї та реєстрацiї фiзичних осiб МВС України здiйснює додаткову перевiрку на вiдсутнiсть помилок оператора при перенесеннi iнформацiї з картки фiзичної особи - платника податкiв (додаток 6 до Положення про картку фiзичної особи - платника податкiв, затвердженого наказом Державної податкової адмiнiстрацiї України вiд 27.01.98 N 43 та зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 19.02.98 за N 124/2564, зi змiнами та доповненнями) в запит ГОЦ ЄДАПС до ДАПО.

     ДАПО направляє повiдомлення про результат перевiрки персональних даних отримувача паспорта громадянина України для виїзду за кордон до органу державної податкової служби за мiсцем проживання особи, якiй належить такий номер за даними ГОЦ ЄДАПС. Форма та зразок повiдомлення про результат перевiрки персональних даних отримувача паспорта громадянина України наведенi в додатку 6.

     4.2.2. У разi виявлення помилок оператора пiдроздiлу в справах громадянства, iммiграцiї та реєстрацiї фiзичних осiб МВС України ГОЦ ЄДАПС повторно направляє виправлений запит до ДАПО вiдповiдно до роздiлу 2 цього Порядку.

     4.2.3. У разi вiдсутностi помилок оператора пiдроздiл у справах громадянства, iммiграцiї та реєстрацiї фiзичних осiб МВС України видає фiзичнiй особi, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон, безкоштовну довiдку про перевiрку реєстрацiйних даних отримувача паспорта громадянина України для виїзду за кордон згiдно з додатком 4 до Порядку (далi - довiдка).

     4.2.4. Громадянин пiсля отримання довiдки може звернутися до органу державної податкової служби за своїм мiсцем проживання для з'ясування причин недостовiрностi iдентифiкацiйного номера.

     4.2.5. Орган державної податкової служби за мiсцем проживання громадянина пiсля його звернення для з'ясування причин недостовiрностi iдентифiкацiйного номера перевiряє та уточнює реєстрацiйнi данi вiдповiдно до даних паспорта та довiдки i видає особi нову картку фiзичної особи - платника податкiв в такi термiни:

     до трьох днiв, якщо результат перевiрки в довiдцi є "2" або "4";

     у термiн, визначений Положенням про картку фiзичної особи - платника податкiв, затвердженим наказом Державної податкової адмiнiстрацiї України вiд 27.01.98 N 43, якщо результат перевiрки в довiдцi є "3".

     Результати звiрення реєстрацiйних даних органом Державної податкової служби надсилаються до ДПА України, а в довiдцi заповнюються вiдповiднi реквiзити.

     4.2.6. Пiсля з'ясування причин недостовiрностi iдентифiкацiйного номера громадянин повторно подає картку фiзичної особи - платника податкiв та довiдку до паспортного пiдроздiлу. Пiсля подання громадянином зазначених документiв ГОЦ ЄДАПС проводить повторну перевiрку достовiрностi iдентифiкацiйного номера.

5. Захист вiдомостей при iнформацiйнiй взаємодiї

     5.1. При обмiнi iнформацiєю сторони впроваджують органiзацiйно-технiчнi заходи, якi забезпечують захист iнформацiї з обмеженим доступом, що передається.

     5.2. Для взаємної iдентифiкацiї ДАПО та ГОЦ ЄДАПС використовуються паролi, перелiк яких готується у ГОЦ ЄДАПС i надається до ДАПО один раз на мiсяць в останнiй декадi поточного мiсяця.

     Зразок форми перелiку паролiв для захисту iнформацiї при взаємодiї ГОЦ ЄДАПС з ДАПО наводиться в додатку 5.

     5.3. Термiн дiї перелiку паролiв - календарний мiсяць.

     Перiодичнiсть змiни перелiку паролiв - щомiсяця.

     5.4. Використовуються три типи паролiв: основний та два резервних.

     Перехiд на один з резервних паролiв здiйснюється у разi компрометацiї чинного пароля (основного або одного з резервних) за письмовими повiдомленнями ГОЦ ЄДАПС окремо за кожним типом пароля iз зазначенням типу пароля на конвертi.

6. Вiдповiдальнi виконавцi

     Вiдповiдальними виконавцями Порядку визначено: начальника Департаменту автоматизацiї процесiв оподаткування ДПА України (за посадою) та заступника директора Державного департаменту у справах громадянства, iммiграцiї та реєстрацiї фiзичних осiб - начальника центру впровадження ЄДАПС (за посадою).

Заступник директора Державного департаменту у справах громадянства, iммiграцiї та реєстрацiї фiзичних осiб МВС України пiдполковник мiлiцiї С.П.Уфiмцев
Заступник директора департаменту автоматизацiї процесiв оподаткування - начальник управлiння облiку платникiв податкiв Державної податкової адмiнiстрацiї України Н.Г.Калєнiченко

 

Додаток 1
до Порядку взаємодiї Мiнiстерства внутрiшнiх справ України та Державної податкової адмiнiстрацiї України при перевiрцi достовiрностi iдентифiкацiйного номера фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон

СТРУКТУРА ЗАПИСУ
файла-запиту, що надсилається до ДАПО

     Архiвний файл у Arj-форматi - EBddmmnn.ARJ мiстить один файл-запит EBddmmnn.DPA у текстовому форматi (де ЕВ - маска iменi файла, dd - день, mm - мiсяць, nn - порядковий номер файла протягом дня формування запиту, DPA - ознака належностi файла до ДПА України).

     Перший запис файла мiстить у полi "Iдентифiкацiйний номер" кiлькiсть записiв у файлi, усi iншi поля першого запису не заповнюються.

     Кожний запис, починаючи з другого, мiстить значення 14 полiв, якi вiдокремлюються одне вiд одного комою.

     Структура запису файла:

Назва поля Тип поля Довжина поля Обов'язковiсть значення поля Належнiсть даних
Iдентифiкацiйний номер Символьний, фiксований 10 О Є
Д
А
П
С
Канал виїзду Цифровий, фiксований 3 О
Дата народження Цифровий, фiксований 8 О
Прiзвище Символьний, змiнний 30 О
Iм'я Символьний, змiнний 15 О
По батьковi Символьний, змiнний 20  
Код району мiста Цифровий, фiксований 3 0, якщо вiдсутнє значення
Код населеного пункту Цифровий, фiксований 10 О
Назва ознаки вулицi Символьний, змiнний 10  
Назва вулицi Символьний, змiнний 30  
Номер будинку Символьний, змiнний 4  
Додаток до номера будинку Символьний, змiнний 4  
Корпус Символьний, змiнний 4  
Квартира Символьний, змiнний 5  

     Дата народження передається у цифровому виглядi - ДДММРРРР, де ДД - день, MM - мiсяць, РРРР - рiк.

     Значення поля "Код населеного пункту" вiдповiдає значенню КОАТУУ, актуалiзованому на поточну дату.

     Значення поля "Код району мiста" завжди дорiвнює "0".

     Значення символьних полiв позначаються у лапках.

     Значення поля, що вiдсутнє, позначається лапками, а для поля "Код району мiста" - нулем.

     Значення поля "Канал виїзду": 813 - тимчасовий виїзд; 812 - вибув на постiйне мiсце проживання.

     Якщо в значеннi поля "Номер будинку" присутнi спецiальнi символи ("/", "-") або лiтери, то до поля "Номер будинку" заноситься фрагмент значення до спецiальних символiв та лiтер, а значення поля "Додаток до номера будинку" формується з лiтер або символiв, що розташованi пiсля спецiальних символiв.

СТРУКТУРА ЗАПИСУ
файла-вiдповiдi, що надсилається до ГОЦ ЄДАПС

     Архiвний файл в Arj-форматi - ZEddmmnn.ARJ мiстить один файл-вiдповiдь у текстовому форматi ZEddmmnn.DPA (де ZE - маска iменi файла, dd - день, mm - мiсяць, nn - порядковий номер файла протягом дня формування запиту, DPA - ознака належностi файла - запиту ДПА України).

     Кожен запис мiстить данi запису файла-запиту та вiдповiдь на запит. Структура даних запису файла-запиту наведена в роздiлi "Структура файла-запиту, що надсилається до ДАПО".

     Кожен запис-вiдповiдь додатково до 14 полiв доповнюється значеннями 13 полiв, якi вiдокремлюються одне вiд одного комою.

     Структура запису файла-вiдповiдi:

Назва поля Тип поля Довжина поля Обов'язковiсть значення поля Належнiсть даних
Iдентифiкацiйний номер Символьний, фiксований 10 О  
Канал виїзду Цифровий, фiксований 3 О
Дата народження Цифровий, фiксований 8 О
Прiзвище Символьний, змiнний 30 О
Iм'я Символьний, змiнний 15 О
По батьковi Символьний, змiнний 20  
Код району мiста Цифровий, фiксований 3 0, якщо вiдсутнє значення  
Код населеного пункту Цифровий, фiксований 10 О
Назва ознаки вулицi Символьний, змiнний 10  
Назва вулицi Символьний, змiнний 30  
Номер будинку Символьний, змiнний 4  
Додаток до номера будинку Символьний, змiнний 4  
Корпус Символьний, змiнний 4  
Квартира Символьний, змiнний 5  
Дата народження Цифровий, фiксований 8 О

Д
П
А
У

Прiзвище Символьний, змiнний 30 О
Iм'я Символьний, змiнний 15 О
По батьковi Символьний, змiнний 20  
Код району мiста Цифровий, фiксований 3  
Код населеного пункту Цифровий, фiксований 10 О
Назва ознаки вулицi Символьний, змiнний 10  
Назва вулицi Символьний, змiнний 30  
Номер будинку Символьний, змiнний 4  
Додаток до номера будинку Символьний, змiнний 4  
Корпус Символьний, змiнний 4  
Квартира Символьний, змiнний 5  
Ознака перевiрки Цифровий, фiксований 3 О

     Значення полiв, що заповнюються ДАПО, формуються за даними БД ДРФО на основi значення поля "iдентифiкацiйний номер" файла-запиту, що надається з ЄДАПС.

     Допустимi значення поля "Ознака перевiрки":

     1 - iдентифiкацiйний номер дiйсний;

     2 - розбiжностi в реєстрацiйних даних;

     3 - невiрний iдентифiкацiйний номер (вiдсутнiй в БД ДРФО);

     4 - недiйсний iдентифiкацiйний номер (закритий).

Заступник директора Державного департаменту у справах громадянства, iммiграцiї та реєстрацiї фiзичних осiб МВС України пiдполковник мiлiцiї С.П.Уфiмцев
Заступник директора департаменту автоматизацiї процесiв оподаткування - начальник управлiння облiку платникiв податкiв Державної податкової адмiнiстрацiї України Н.Г.Калєнiченко

 

Додаток 2
до Порядку взаємодiї Мiнiстерства внутрiшнiх справ України та Державної податкової адмiнiстрацiї України при перевiрцi достовiрностi iдентифiкацiйного номера фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон

Прим. N ___

СУПРОВIДНИЙ ЛИСТ N ___

"___" ___________ 200_ р. м. Київ

     Вiдповiдно до Порядку централiзованого оформлення, виготовлення та видачi паспорта громадянина України для виїзду за кордон, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 2 квiтня 2002 року N 450, направляємо персональнi данi осiб, що порушили клопотання про видачу паспорта громадянина України для виїзду за кордон, для перевiрки за даними Державного реєстру фiзичних осiб-платникiв податкiв та iнших обов'язкових платежiв достовiрностi їх iдентифiкацiйних номерiв:

реєстрацiйний номер магнiтного носiя   ,
    EB   .dpa,   Кб,  
(назва файла) (розмiр файла) (дата та час створення файла)
    режим оброблення - регламентний/термiновий
(зайве закреслити)
    Файл ZE ______.dpa - оброблений, вiдсутнiй, не читається
(зайве закреслити)
Пiдготував:
      ГОЦ ЄДАПС    
(посада) (пiдпис) (прiзвище)
    Начальник ГОЦ ЄДАПС    
(пiдпис) (прiзвище)

 

Заступник директора Державного департаменту у справах громадянства, iммiграцiї та реєстрацiї фiзичних осiб МВС України пiдполковник мiлiцiї С.П.Уфiмцев
Заступник директора департаменту автоматизацiї процесiв оподаткування - начальник управлiння облiку платникiв податкiв Державної податкової адмiнiстрацiї України Н.Г.Калєнiченко

 

Додаток 3
до Порядку взаємодiї Мiнiстерства внутрiшнiх справ України та Державної податкової адмiнiстрацiї України при перевiрцi достовiрностi iдентифiкацiйного номера фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон

Прим. N ___

СУПРОВIДНИЙ ЛИСТ N ___

"___" ___________ 200_ р. м. Київ

     Вiдповiдно до Порядку централiзованого оформлення, виготовлення та видачi паспорта громадянина України для виїзду за кордон, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 2 квiтня 2002 року N 450, направляємо результати перевiрки достовiрностi iдентифiкацiйних номерiв громадян, що порушили клопотання про видачу паспорта громадянина України для виїзду за кордон, за даними Державного реєстру фiзичних осiб-платникiв податкiв та iнших обов'язкових платежiв:

реєстрацiйний номер магнiтного носiя   ,
    ZE   .dpa,   Кб,  
(назва файла) (розмiр файла) (дата та час створення файла)
    режим оброблення - регламентний/термiновий
(зайве закреслити)
Пiдготував
      ДАПО    
(посада) (пiдпис) (прiзвище)
    Начальник ДАПО    
(пiдпис) (прiзвище)

 

Заступник директора Державного департаменту у справах громадянства, iммiграцiї та реєстрацiї фiзичних осiб МВС України пiдполковник мiлiцiї С.П.Уфiмцев
Заступник директора департаменту автоматизацiї процесiв оподаткування - начальник управлiння облiку платникiв податкiв Державної податкової адмiнiстрацiї України Н.Г.Калєнiченко

 

Додаток 4
до Порядку взаємодiї Мiнiстерства внутрiшнiх справ України та Державної податкової адмiнiстрацiї України при перевiрцi достовiрностi iдентифiкацiйного номера фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон
Логотип ЄДАПС
 
(назва пiдроздiлу в справах громадянства, iммiграцiї та реєстрацiї фiзичних осiб МВС України)
 

ДОВIДКА
про перевiрку реєстрацiйних даних отримувача паспорта громадянина України для виїзду за кордон

    Довiдка видана гр.  
(прiзвище, iм'я та по батьковi)
 
(рiк народження, iдентифiкацiйний номер з ДРФО, мiсце проживання)

для перевiрки реєстрацiйних даних в органi державної податкової служби за мiсцем проживання та пiдтвердження результатiв цiєї перевiрки.

    Результат перевiрки -  
(змiст проведених перевiрок)
Начальник    
(пiдпис) (прiзвище)
МП "___"__________ 20__ р.
 
(назва органу державної податкової служби, що здiйснював видачу картки)
    ˜ - достовiрнiсть наданої картки пiдтверджена ˜ - видана нова картка
    МП    
(пiдпис) (прiзвище та iнiцiали посадової особи органу державної податкової служби, що пiдтвердила достовiрнiсть наданої картки або видала нову картку)
"___"___________ 20__ р.

 

Заступник директора Державного департаменту у справах громадянства, iммiграцiї та реєстрацiї фiзичних осiб МВС України пiдполковник мiлiцiї С.П.Уфiмцев
Заступник директора департаменту автоматизацiї процесiв оподаткування - начальник управлiння облiку платникiв податкiв Державної податкової адмiнiстрацiї України Н.Г.Калєнiченко

 

Додаток 5
до Порядку взаємодiї Мiнiстерства внутрiшнiх справ України та Державної податкової адмiнiстрацiї України при перевiрцi достовiрностi iдентифiкацiйного номера фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон
ЗАТВЕРДЖУЮ
Начальник ГОЦ ЄДАПС
 
"___"________ 200_ р.
 

ПЕРЕЛIК ПАРОЛIВ
для захисту iнформацiї при взаємодiї ГОЦ ЄДАПС з ДАПО

на___________ 200_ р.
Тип пароля Пароль
Основний або 1-й резервний, або 2-й резервний  
    Пiдготував
      ГОЦ ЄДАПС    
(посада) (пiдпис) (прiзвище)
    Начальник вiддiлу ТЗI
ГОЦ ЄДАПС
   
(пiдпис) (прiзвище)

"___"____________ 200_ р.

 

Заступник директора Державного департаменту у справах громадянства, iммiграцiї та реєстрацiї фiзичних осiб МВС України пiдполковник мiлiцiї С.П.Уфiмцев
Заступник директора департаменту автоматизацiї процесiв оподаткування - начальник управлiння облiку платникiв податкiв Державної податкової адмiнiстрацiї України Н.Г.Калєнiченко

 

Додаток 6
до Порядку взаємодiї Мiнiстерства внутрiшнiх справ України та Державної податкової адмiнiстрацiї України при перевiрцi достовiрностi iдентифiкацiйного номера фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон

ПОВIДОМЛЕННЯ
про результат перевiрки персональних даних отримувача паспорта громадянина України

 
(код та назва органу державної податкової служби)

     Вiдповiдно до п.4.2.1 Порядку взаємодiї Державної податкової адмiнiстрацiї України та Мiнiстерства внутрiшнiх справ України при перевiрцi достовiрностi iдентифiкацiйного номера фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон, затвердженого спiльним наказом МВС та ДПА вiд 19 червня 2003 року N 647/303, направляємо результат перевiрки персональних даних отримувача паспорта громадянина України з даними БД ДРФО:

  За даними ГОЦ ЄДАПС За даними БД ДРФО
Прiзвище    
Iм'я    
По батьковi    
Iдентифiкацiйний номер    
Дата народження    
Дата перевiрки    
Результат перевiрки    

     Забезпечити в термiни, визначенi п. 4.2.5 Порядку, проведення звiрення оригiналу документа про присвоєння iдентифiкацiйного номера з даними паспорта громадянина України та результати надiслати до ДПА України.

             
(посада) (пiдпис) (прiзвище)

"___"____________ 200_ р.

 

Заступник директора Державного департаменту у справах громадянства, iммiграцiї та реєстрацiї фiзичних осiб МВС України пiдполковник мiлiцiї С.П.Уфiмцев
Заступник директора департаменту автоматизацiї процесiв оподаткування - начальник управлiння облiку платникiв податкiв Державної податкової адмiнiстрацiї України Н.Г.Калєнiченко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.