Документ скасований: Постанова КМУ № 1131 від 15.12.2010

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А
Київ

вiд 17 липня 2003 р. N 1074


Про внесення змiн до Положення про створення (реєстрацiю), реорганiзацiю та лiквiдацiю промислово-фiнансових груп

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до Положення про створення (реєстрацiю), реорганiзацiю та лiквiдацiю промислово-фiнансових груп, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 20 липня 1996 р. N 781 (ЗП України, 1996 р., N 15, ст. 398; Офiцiйний вiсник України, 1998 р., N 34, ст. 1277; 2002 р., N 8, ст. 344), змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України В.ЯНУКОВИЧ

Iнд. 18

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 17 липня 2003 р. N 1074

ЗМIНИ,
що вносяться до Положення про створення (реєстрацiю), реорганiзацiю та лiквiдацiю промислово-фiнансових груп

     1. Пункт 14 викласти в такiй редакцiї:

     "14. Уповноважена особа подає Генеральну угоду та технiко-економiчне обгрунтування створення ПФГ центральному органу виконавчої влади, до компетенцiї якого належать питання формування та реалiзацiї державної полiтики у вiдповiднiй сферi дiяльностi, Мiнекономiки, Фонду державного майна та Антимонопольному комiтетовi, якi повиннi пiдготувати у мiсячний термiн пiсля надходження документiв висновки стосовно доцiльностi створення ПФГ за участю українського головного пiдприємства та учасникiв, а у двомiсячний термiн - у разi створення транснацiональної ПФГ.

     Для визначення можливостi монополiзацiї чи суттєвого обмеження конкуренцiї на товарних ринках унаслiдок створення ПФГ i для складання вiдповiдних висновкiв Антимонопольного комiтету уповноважена особа подає до Антимонопольного комiтету iнформацiю та документи вiдповiдно до вимог, установлених законодавством".

     2. Абзац п'ятий пункту 16 пiсля слiв "центрального органу виконавчої влади" доповнити словами "до компетенцiї якого належать питання формування та реалiзацiї державної полiтики у вiдповiднiй сферi дiяльностi".

     3. Пункт 18 викласти в такiй редакцiї:

     "18. Прем'єр-мiнiстр України пiсля надходження документiв, зазначених у пунктi 16 цього Положення, доручає центральному органу виконавчої влади, до компетенцiї якого належать питання формування та реалiзацiї державної полiтики у вiдповiднiй сферi дiяльностi, розробити проект постанови Кабiнету Мiнiстрiв України про створення ПФГ та затвердження Генеральної угоди про сумiсну дiяльнiсть чи проект протокольного рiшення Кабiнету Мiнiстрiв України про вiдмову у створеннi ПФГ за участю українського головного пiдприємства та учасникiв у мiсячний, а у разi створення транснацiональної ПФГ - у тримiсячний термiн".

     4. Пункт 19 виключити.

     5. У пунктi 20 слова "в мiсячний термiн" i "у двомiсячний термiн" замiнити вiдповiдно словами "у двомiсячний термiн" i "у тримiсячний термiн".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.