Документ скасований: Наказ КРМ № 1237 від 03.11.2003

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
м.Київ

03 жовтня 2003р. N 1087


Про митне оформлення вантажiв, якi надходять в зону митного контролю ТОВ "Фрозен Фрiо" за адресою м.Київ, вул Богатирська, 1

     На виконання наказу Київської регiональної митницi вiд 09.06.03 р. N 587, з метою створення технiчних i органiзацiйних умов роботи оперативної групи N 1 ВВ-4 для митного оформлення вантажiв, якi надходять за попереднiми повiдомленнями i декларацiям та розмiщуються на МЛС "Фрозен Фрiо", наказую:

     1. Начальнику ВВ-4 (Черкунову В.I.) створити та органiзувати роботу iнспекторiв оперативної групи N1 ВВ-4 у необхiднiй кiлькостi для проведення митного контролю та митного оформлення вантажiв в ЗМК ТОВ "Фрозен Фрiо" за адресою м.Київ, вул. Богатирська, 1.

     2. Начальнику вiддiлу митних доходiв та платежiв (Кульбако Ю.О.) призначити та забезпечити роботу iнспектора вiддiлу для стягнення та оформлення митних платежiв при здiйсненнi митного оформлення вантажiв оперативної групи N 1 ВВ-4.

     3. Начальнику вiддiлу iнформацiйно-аналiтичної роботи та митної статистики (Кузнiк В.I.) призначити iнспектора вiддiлу для забезпечення зняття електронних копiй ВМД при здiйсненнi митного оформлення вантажiв оперативної групи N 1 при ВВ-4. Внести змiни в облiкову картку зазначеного суб'єкта ЗЕД з визначенням зони митного контролю ОГ N1 ВВ-4 м. Київ, вул. Богатирська, 1.

     4. Начальнику вiддiлу контролю за доставленням вантажiв (Корнєєнкову О.В. ) призначити iнспектора вiддiлу для забезпечення контролю за доставленням вантажiв при здiйсненнi митного оформлення вантажiв оперативної групи N 1 ВВ-4. Внести ЗМК ТОВ "Фрозен Фрiо" до перелiку мiсць прибуття згiдно наказу Держмитслужби України вiд 15.11.99 р. N 721.

     5. Начальнику оперативного вiддiлу ВБК та МПМ (Новiкову В.О.) призначити та забезпечити роботу iнспектора вiддiлу для проведення митного контролю та митного оформлення вантажiв.

     6. Начальнику вiддiлу ТЗМК (Петренку О.Ю.) забезпечити оперативну групу N 1 ВВ-4 необхiдною комп"ютерною технiкою i засобами зв'язку та провести роботи по налагодженню функцiонування засобiв зв'язку.

     7. Контроль за виконанням наказу покладаю на заступника начальника Київської регiональної митницi Дворака Ю.М.

Заступник Голови Служби - начальник Київської регiональної митницi А.Є.Гутник
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.