ЗАКОН  УКРАЇНИ

Про внесення змiни до статтi 32 Закону України "Про правовий статус iноземцiв та осiб без громадянства"

     Верховна Рада України постановляє:

     1. Статтю 32 Закону України "Про правовий статус iноземцiв та осiб без громадянства" (Вiдомостi Верховної Ради України, 1994 р., N 23, ст. 161; 2001 р., N 13, ст. 66; 2003 р., N 16, ст. 117; 2003 р., N 27, ст. 209) пiсля частини п'ятої доповнити двома новими частинами такого змiсту:

     "Iноземцi та особи без громадянства, затриманi за незаконне перебування на територiї України (в порушення заборони щодо в'їзду в Україну, за вiдсутностi визначених законодавством та мiжнародними договорами України пiдстав для перебування в Українi (транзитного проїзду через її територiю), у тому числi перебування за чужими, пiдробленими, зiпсованими або такими, що не вiдповiдають встановленому зразку, вiзою (дозволом), паспортним документом), розмiщуються в пунктах тимчасового перебування iноземцiв та осiб без громадянства, якi незаконно перебувають в Українi, з регламентованим внутрiшнiм розпорядком на перiод, необхiдний для пiдготовки їх видворення за межi України у примусовому порядку, але не бiльше нiж шiсть мiсяцiв.

     Типове положення про пункт тимчасового перебування iноземцiв та осiб без громадянства, якi незаконно перебувають в Українi, затверджується Кабiнетом Мiнiстрiв України".

     У зв'язку з цим частини шосту - дев'яту вважати вiдповiдно частинами восьмою - одинадцятою.

     2. Цей Закон набирає чинностi з дня його опублiкування.

Президент України Л.КУЧМА

м. Київ
18 листопада 2003 року
N 1277-IV

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.