Документ скасований: Наказ КРМ № 1 від 04.01.2005

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ

вiд 21.01.2004 р. N 60


Про введення в дiю Тимчасового порядку здiйснення митного контролю та митного оформлення товарiв i транспортних засобiв на складах тимчасового зберiгання в зонi дiяльностi Київської регiональної митницi

     На виконання вимог статей 99 - 109 Митного кодексу України, наказу Держмитслужби України вiд 07.10.2003 N 674, зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 19.11.2003 за N 1061/8382, наказую:

     1. Затвердити Тимчасовий порядок здiйснення митного контролю та митного оформлення товарiв i транспортних засобiв на складах тимчасового зберiгання в зонi дiяльностi Київської регiональної митницi (додається).

     2. Заступнику начальника загального вiддiлу (Груша В. М.) довести наказ до оперативних пiдроздiлiв Київської регiональної митницi.

     3. Начальникам оперативних пiдроздiлiв ознайомити особовий склад з вимогами наказу.

     4. Начальникам оперативних пiдроздiлiв забезпечити iнформування суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi про введення в дiю даного наказу.

     5. Контроль за виконанням даного наказу покладаю на заступникiв начальника митницi згiдно їх функцiональних обов'язкiв.

     Загальний контроль залишаю за собою.

Заступник Голови Служби - начальник митницi Гутник

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Київської регiональної митницi
вiд 21 сiчня 2004 р. N 60

Тимчасовий порядок
здiйснення митного контролю та митного оформлення товарiв i транспортних засобiв на складах тимчасового зберiгання в зонi дiяльностi Київської регiональної митницi (далi - Порядок)

1. Загальнi положення

     1.1. Даний Порядок розроблений вiдповiдно до статей 99 - 109 Митного кодексу України, наказу Держмитслужби України вiд 07.10.2003 N 674, зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 19.11.2003 за N 1061/8382.

     1.2. У цьому Порядку термiни вживаються в такому значеннi:

     склад тимчасового зберiгання (далi - СТЗ) - спецiально визначенi й обладнанi складськi примiщення, критi та вiдкритi майданчики, призначенi для зберiгання товарiв i транспортних засобiв;

     пiдроздiл митного оформлення на СТЗ (далi - ПМО СТЗ) - пiдроздiл Київської регiональної митницi, посадовi особи якого здiйснюють митний контроль i митне оформлення товарiв i транспортних засобiв на СТЗ;

     пiдроздiл митного оформлення на МЛС (далi - ПМО МЛС) - пiдроздiл Київської регiональної митницi, посадовi особи якого здiйснюють митний контроль i митне оформлення товарiв i транспортних засобiв на митному лiцензiйному складi, на який планується перемiщення товарiв з СТЗ;

     транспортнi засоби - будь-якi засоби повiтряного, водного, залiзничного, автомобiльного транспорту, що використовуються для перевезення товарiв через державний кордон України, а також транспортне обладнання (контейнер, клiтка, знiмна цистерна або iнший подiбний пристрiй);

     уповноважена особа - особа, яка на пiдставi договору або належно оформленого доручення, виданого власником товарiв i транспортних засобiв, надiлена правом вчиняти дiї, пов'язанi з пред'явленням цих товарiв i транспортних засобiв митним органам для митного контролю та митного оформлення при перемiщеннi їх через митний кордон України, або iншим чином розпоряджатися зазначеними товарами i транспортними засобами.

     1.3. Строк тимчасового зберiгання товарiв i транспортних засобiв на СТЗ починається з дня їх фактичного розмiщення на СТЗ i закiнчується днем завершення митного оформлення вiдповiдно до заявленого митного режиму або днем передання їх на склад Київської регiональної митницi.

     При перемiщеннi товарiв з одного СТЗ на iнший строк зберiгання товарiв не переривається.

     1.4. Власник СТЗ несе вiдповiдальнiсть перед Київською регiональною митницею за втрату чи пошкодження товарiв i транспортних засобiв, розмiщених на СТЗ, за винятком випадкiв дiї обставин непереборної сили.

     1.5. На СТЗ повиннi бути належним чином обладнанi робочi мiсця посадових осiб ПМО.

     У разi надходження товарiв на СТЗ автомобiльним транспортом територiя СТЗ повинна бути внесена до Перелiку мiсць прибуття автотранспорту, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 15.11.99 N 721.

2. Розмiщення товарiв i транспортних засобiв на СТЗ

     2.1. Строк тимчасового зберiгання товарiв i транспортних засобiв на СТЗ не може перевищувати трьох мiсяцiв.

     2.2. Строк тимчасового зберiгання товарiв i транспортних засобiв за заявою власника або особи, яка здiйснює декларування на пiдставi договору, може бути продовжений керiвництвом Київської регiональної митницi, але не бiльше нiж на один мiсяць. Заява про продовження строку тимчасового зберiгання товарiв i транспортних засобiв попередньо погоджується з керiвництвом ПМО СТЗ та власником СТЗ.

     2.3. До закiнчення строкiв зберiгання товари i транспортнi засоби, що тимчасово зберiгаються пiд митним контролем, повиннi бути:

     - задекларованi власником або уповноваженою ним особою до обраного митного режиму;

     - переданi власником або уповноваженою ним особою для зберiгання Київськiй регiональнiй митницi.

     2.4. Рiшення про розмiщення товарiв на СТЗ приймає керiвництво ПМО.

     2.5. Власник СТЗ не може вiдмовити в розмiщеннi на СТЗ товарiв i транспортних засобiв, що перебувають пiд митним контролем, пiсля прийняття зазначеними вище посадовими особами ПМО рiшення про таке розмiщення.

     2.6. Пiсля фактичного надходження вантажу у зону митного контролю ПМО представник пiдприємства або особа, яка здiйснює декларування на пiдставi договору, що мають намiр розмiстити вантаж на СТЗ, звертаються з письмовою заявою (додаток 1) на iм'я начальника ПМО (далi - Заява), з вказанням термiну зберiгання (з врахуванням термiну використання, споживання товару).

     2.7. До Заяви додаються:

     - облiкова картка суб'єкта зовнiшньоекономiчної дiяльностi;

     - товаросупровiднi документи, що дають можливiсть iдентифiкувати цей товар;

     - договiр пiдприємства з власником СТЗ;

     - попереднє повiдомлення (далi - ПП) або попередня декларацiя (далi - ПД) або внутрiшнiй транзитний документ (далi - ВТД) з вiдмiтками вiддiлу контролю за доставленням вантажiв про доставлення товару;

     - iншi документи, що пiдтверджують законнi пiдстави знаходження цих товарiв i транспортних засобiв у особи, яка бажає користуватися послугами складу;

     - копiя вiдповiдної довiдки Державної податкової адмiнiстрацiї про реєстрацiю мiсць зберiгання оптових партiй алкогольних напоїв та тютюнових виробiв у разi розмiщення на СТЗ зазначених товарiв.

     2.8. У разi виконання вимог, установлених у пунктах 2.6, 2.7 цього Порядку, керiвництво ПМО надає дозвiл на розмiщення товарiв на СТЗ шляхом накладання вiдповiдної резолюцiї на Заявi.

     2.9. Власник СТЗ забезпечує окреме зберiгання партiй товарiв.

     2.10. Якщо товари, якi перемiщуються через митний кордон України, визнано такими, що пiдлягають фiтосанiтарному, ветеринарному, екологiчному, радiологiчному чи iншим видам контролю на територiї України, то пiд час передання цих товарiв на зберiгання пiд митним контролем митному пiдроздiлу подаються товаросупровiднi документи, на яких мають бути проставленi вiдповiднi вiдмiтки (у виглядi штампiв, печаток тощо) служб фiтосанiтарного, ветеринарного, екологiчного, радiологiчного чи iнших видiв контролю.

     2.11. Товари, якi можуть завдати шкоди iншим товарам, або тi, що потребують особливих умов зберiгання, повиннi розмiщуватися в спецiально пристосованих примiщеннях складу тимчасового зберiгання.

     2.12. При потребi ПМО надає дозвiл або вимагає розмiщення товару на СТЗ у транспортному засобi, в якому цей товар був доставлений на адресу одержувача вiдповiдно до товаросупровiдних документiв.

     2.13. Розмiщення товарiв на СТЗ здiйснюється у присутностi посадової особи митного органу, уповноважених осiб пiдприємства - одержувача товару, представника власника СТЗ та фiксується в Актi про прийом-передачу товарiв i транспортних засобiв для зберiгання на СТЗ (далi - Акт). Форму Акта наведено в додатку 2.

     Реєстрацiйний номер Акта присвоюється за схемою:

А/В,

     де

     А - номер ПМО вiдповiдно до номенклатури справ Київської регiональної митницi,

     В - порядковий номер Акта в ПМО.

     2.14. Акт заповнюється у трьох примiрниках:

     - перший примiрник залишається у справах ПМО;

     - другий примiрник призначається для власника СТЗ;

     - третiй примiрник призначається для одержувача товару (уповноваженої особи одержувача товару).

     2.15. У разi виявлення пiд час розмiщення товарiв на СТЗ порушення митних правил посадова особа митного органу, яка виявила правопорушення, складає протокол про ПМП.

     2.16. Форми Заяви та Акта, наведенi вiдповiдно в додатках 1 та 2 цього Порядку, виготовляються за допомогою комп'ютера або друкарським способом.

     2.17. У разi розмiщення товарiв на СТЗ у присутностi представникiв iнших органiв виконавчої влади (Держстандарту, Служби державного ветеринарного контролю, Державної санiтарно-епiдемiологiчної служби, Головної державної iнспекцiї з карантину рослин, Державної служби з охорони навколишнього природного середовища, Торгово-промислової палати та iн.) вiдомостi про цих осiб (прiзвище, iм'я, по батьковi, мiсце роботи, посада) заносяться iнспектором ПМО до Акта. При цьому присутнiсть зазначених посадових осiб на СТЗ погоджується з керiвництвом ПМО.

     2.18. При вiдсутностi зауважень з боку ПМО вантаж розмiщується на СТЗ. Документи, зазначенi у п. 2.7, оформлюються згiдно iснуючих технологiй митного оформлення та разом з першим екземпляром Акта знаходяться на контролi у справах ПМО до моменту оформлення вантажу у заявлений при розмiщеннi митний режим. Форму Журналу облiку вантажiв на СТЗ наведено в додатку 3. Екземпляри документiв для перевiзника (CMR (ТТН, залiзнична накладна), Carnet TIR, ПП або ПД) оформлюються у повному обсязi та передаються перевiзнику.

3. Зберiгання товарiв i транспортних засобiв на СТЗ

     3.1. Товари зберiгаються на СТЗ до завершення митного оформлення, за умови виконання вимог, що забезпечують здiйснення митного контролю в повному обсязi.

     3.2. Власник СТЗ зобов'язаний:

     - створювати всi необхiднi умови для забезпечення дiєвого митного контролю та митного оформлення товарiв i транспортних засобiв, розмiщених на СТЗ;

     - облаштувати СТЗ засобами розвантаження та завантаження, iншими необхiдними технiчними засобами, зокрема для вимiрювання ваги, довжини тощо;

     - виключити можливiсть вилучення iз СТЗ поза митним контролем товарiв i транспортних засобiв;

     - не перешкоджати здiйсненню митного контролю та митного оформлення товарiв i транспортних засобiв, розмiщених на СТЗ;

     - вести облiк (пункт 6.1 наказу Держмитслужби України вiд 07.10.2003 N 674) товарiв i транспортних засобiв, якi зберiгаються на СТЗ;

     - подавати ПМО СТЗ звiтнiсть (додаток 4 до наказу Держмитслужби України вiд 07.10.2003 N 674) щодо товарiв i транспортних засобiв, якi зберiгаються на СТЗ, до 10 числа мiсяця, наступного за звiтним;

     - забезпечити неможливiсть проникнення стороннiх осiб на територiю та в примiщення СТЗ, де зберiгаються товари i транспортнi засоби пiд митним контролем;

     - обладнати склад не менше нiж двома засобами забезпечення (iдентифiкацiї), один з яких має знаходитися у вiданнi ПМО СТЗ;

     - виконувати умови дозволу на використання примiщення, майданчика як СТЗ та вимоги Київської регiональної митницi, в тому числi забезпечувати доступ посадових осiб митного органу до товарiв i транспортних засобiв, що зберiгаються на складi.

     3.3. На СТЗ з дозволу ПМО СТЗ можуть здiйснюватись наступнi операцiї:

     навантаження, вивантаження, перевантаження, усунення пошкоджень упаковки, розпакування, упакування, перепакування товарiв, змiна iдентифiкацiйних знакiв чи маркування на цих товарах або їх упаковцi, а також замiна транспортного засобу.

     Зазначенi операцiї здiйснюються за рахунок власникiв товарiв i транспортних засобiв, що перемiщуються через митний кордон України, або уповноважених ними осiб.

     Крiм вказаних операцiй, товари i транспортнi засоби, що знаходяться на СТЗ, можуть бути з дозволу ПМО СТЗ пiдданi:

     огляду та вимiрюванню власником складу, iншою особою, яка розмiстила цi товари i транспортнi засоби на складi, або її представником;

     операцiям, необхiдним для забезпечення зберiгання цих товарiв i транспортних засобiв у незмiнному станi.

     Також, з дозволу ПМО СТЗ можуть братися проби та зразки товарiв, що зберiгаються на складi.

     3.4. Київська регiональна митниця з власної iнiцiативи або з iнiцiативи правоохоронних органiв має право вимагати вiд осiб, якi перемiщують товари i транспортнi засоби через митний кордон України, проведення операцiй, передбачених вимогами чинного законодавства. У таких випадках витрати на проведення зазначених операцiй вiдшкодовуються за рахунок Київської регiональної митницi або органу, з iнiцiативи якого вони проводилися. У разi, якщо в результатi цих операцiй будуть виявленi порушення законодавства України, витрати на проведення операцiй вiдшкодовуються власниками товарiв, транспортних засобiв або уповноваженими ними особами.

     3.5. Користування та розпорядження товарами i транспортними засобами, митне оформлення яких не закiнчено, забороняються, крiм випадкiв, передбачених законодавством України.

     3.6. При необхiдностi вiдбору проб чи зразкiв товару, який зберiгається на СТЗ, для проведення сертифiкацiї власник товару або уповноважена ним особа письмово звертається до керiвництва ПМО СТЗ iз заявою про надання дозволу на видачу зразкiв на пiдставi договору на проведення робiт iз сертифiкацiї, укладеного з органом сертифiкацiї, або довiдки органу сертифiкацiї про укладення такого договору iз зазначенням номера договору, дати його пiдписання, строку виконання робiт i необхiдної кiлькостi проб (зразкiв). Заява повинна мiстити зобов'язання пiдприємства про повернення в установлений строк вiдiбраних зразкiв.

     Якщо сертифiкацiйнi роботи передбачають проведення випробувань руйнiвними методами, власник товару або уповноважена ним особа письмово повiдомляє про це Київську регiональну митницю i подає акт про знищення зразкiв пiд час випробувань, складений органом сертифiкацiї. При митному оформленнi вiдповiдно до обраного митного режиму кiлькiсть товару у вантажнiй митнiй декларацiї зазначається з урахуванням виданих зразкiв.

     У разi, коли власник (володiлець) товару не одержав сертифiката вiдповiдностi товару або свiдоцтва про визнання iноземного сертифiката, товар повинен бути ввезений до митного лiцензiйного складу або вивезений за межi митної територiї України.

     3.7. Вiдповiдальнiсть за декларування товарiв зi сплатою всiх належних платежiв, у тому числi митного збору за перебування товарiв пiд митним контролем, несе пiдприємство, що розмiстило товари на зберiгання.

     3.8. Вiдповiдальнiсть за дотримання вимог щодо тимчасового зберiгання товарiв пiд митним контролем несе власник СТЗ.

4. Завершення митного оформлення

     4.1. Товари i транспортнi засоби, що зберiгаються на СТЗ, оформлюються вiдповiдно до митного режиму, обраного пiд час розмiщення на СТЗ. Обраний митний режим не може змiнюватись власником товару або уповноваженою ним особою до закiнчення строку зберiгання на СТЗ без погодження з керiвництвом ПМО СТЗ.

     4.2. Строк перебування товарiв пiд митним контролем обчислюється вiдповiдно до Порядку справляння митних зборiв, якi нараховуються за вантажною митною декларацiєю, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 23.06.98 N 363.

     4.3. Товари, що зберiгаються на СТЗ, знiмаються з митного контролю на пiдставi оформленої вантажної митної декларацiї вiдповiдно до обраного митного режиму, пiсля сплати всiх належних митних платежiв та митних зборiв, у тому числi митного збору за перебування товарiв пiд митним контролем. При цьому в графi "D" вантажної митної декларацiї (ВМД) робиться запис "Пiд митним контролем з <дд-мм-рр>" (дата початку перебiгу строку перебування товарiв пiд митним контролем). Вiдомостi про Акт вносяться в установленому порядку до графи 44 ВМД. При цьому зазначаються роздiл документа "9" та код документа "9008".

     4.4. У разi проведення операцiй митного оформлення, якi не передбачають заповнення ВМД на СТЗ, що знаходяться поза мiсцем розташування ПМО СТЗ, справляння збору за митне оформлення товарiв та транспортних засобiв у зонах митного контролю на територiях i в примiщеннях пiдприємств, що зберiгають такi товари та транспортнi засоби, чи поза робочим часом, встановленим для митницi, здiйснюється за унiфiкованою митною квитанцiєю МД-1.

     4.5. Перемiщення товарiв з СТЗ на митний лiцензiйний склад у зонi дiяльностi Київської регiональної митницi здiйснюється на пiдставi листа-узгодження мiж ПМО СТЗ та ПМО МЛС (додаток 4).

     Лист-узгодження пiсля погодження з власником МЛС, на який планується перемiщення товару, подається одержувачем товару або уповноваженою ним особою до ПМО МЛС.

     Пiсля погодження з керiвництвом ПМО МЛС лист-узгодження подається одержувачем товару або уповноваженою ним особою до ПМО СТЗ.

     Пiсля погодження з керiвництвом ПМО СТЗ посадова особа ПМО СТЗ здiйснює видачу товару з СТЗ для доставлення в ПМО МЛС (при необхiдностi - пiд митним забезпеченням). При цьому комплект копiй документiв, на пiдставi яких товар був розмiщений на СТЗ, посадовою особою ПМО СТЗ зшивається, завiряється ОНП та разом з листом-узгодженням видається одержувачу товару або уповноваженiй ним особi для доставлення в ПМО МЛС.

     Доставлення товару до МЛС контролюється ПМО СТЗ i знiмається з контролю пiсля одержання копiї ВМД IМ74.

     Вiдповiдальним за доставлення товару до МЛС є пiдприємство - одержувач товару.

     У разi, якщо СТЗ та МЛС знаходяться в зонi дiяльностi одного ПМО, перемiщення товару здiйснюється без надання листа-узгодження пiд контролем посадової особи ПМО.

     4.6. Перемiщення товарiв iз СТЗ на iнший СТЗ у зонi дiяльностi Київської регiональної митницi здiйснюється в послiдовностi, визначенiй в пунктi 4.5 Порядку, на пiдставi листа-узгодження мiж ПМО СТЗ вiдправлення та ПМО СТЗ призначення (додаток 5).

     4.7. Перемiщення товарiв iз СТЗ на склад митницi здiйснюється з дозволу керiвництва ПМО СТЗ, за письмовою заявою пiдприємства або особи, ним уповноваженої. Таке перемiщення здiйснюється пiд контролем посадової особи ПМО СТЗ та у присутностi представника пiдприємства, який має вiдповiднi повноваження.

     4.8. Перемiщення товарiв iз СТЗ в iншi митницi для подальшого митного оформлення здiйснюється iз заповненням ВТД. При цьому в графi "D" ВТД робиться запис "Пiд митним контролем з <дд-мм-рр>" (дата початку перебiгу строку перебування товарiв пiд митним контролем для нарахування митного збору за це митницею призначення). Вiдомостi про Акт вносяться в установленому порядку до графи 44 ВТД. При цьому зазначаються роздiл документа "9" та код документа "9008".

5. Заключнi положення

     5.1. Керiвництво ПМО СТЗ забезпечує дотримання вимог даного Порядку посадовими особами ПМО СТЗ, якi беруть участь у процедурi митного контролю та митного оформлення товарiв i транспортних засобiв, що розмiщуються на СТЗ.

     5.2. Посадовi особи ПМО СТЗ несуть вiдповiдальнiсть за порушення вимог даного Порядку згiдно чинного законодавства.

Т. в. о. начальника ВОМК I. Л. Антюк

 

Додаток 1
до наказу Київської регiональної митницi
вiд 21 сiчня 2004 р. N 60
Начальнику  
ПМО СТЗ
 
  
ЗАЯВА
Пiдприємство   ,
(повна назва пiдприємства)
код за ЄДРПОУ   ,
адреса:   ,
тел.   .
Облiковий номер у митницi: N _______ вiд "___" ____________ 200_ р.
просить Вашого дозволу для розмiщення на СТЗ вантажу  
  ,
(назва вантажу)
що надiйшов на нашу адресу за:
документом контролю доставки  
контрактом  
товаросупровiдними документами   ,
для зберiгання на СТЗ  
(назва пiдприємства)
за адресою:   ,
у зв'язку з   .
З правилами зберiгання вантажiв на СТЗ ознайомленi.
Зобов'язуємося в термiн до "___" ____________ 200_ р. оформити вантаж
у митному режимi   .
(зазначити митний режим)
Керiвник пiдприємства
_______________________
Власник СТЗ
___________________
М. П. М. П.
Розмiщення товару на СТЗ дозволено
"___" ____________ 200_ р.
_______________________________
(посада, пiдпис, прiзвище, iнiцiали
посадової особи митного органу)

 

Додаток 2
до наказу Київської регiональної митницi
вiд 21 сiчня 2004 р. N 60
  
АКТ
про прийняття-передання товарiв (предметiв) для зберiгання на СТЗ
N _________

"___" ____________ 200_ р.

Мною,   ,
(посада, прiзвище, iм'я, по батьковi посадової особи митного органу; назва митного органу)
у присутностi   ,
(посада, прiзвище, iм'я, по батьковi)
представника пiдприємства (або посередника)   ,
(назва пiдприємства)
яке передає товари для зберiгання на СТЗ
  ,
(посада, прiзвище, iм'я, по батьковi)
представника пiдприємства (власника СТЗ)   ,
(назва пiдприємства)
яке приймає товари для зберiгання на СТЗ,
знято пломбу N _____ з ___ _______________, реєстрац. N_____________,
(вид транспортного засобу)
проведено митний огляд вантажу, який надiйшов з   ,
(країна вiдправлення)
за документом контролю доставки N   , виписаним   митницею.
При митному оглядi встановлено, що кiлькiсть мiсць товарiв  
  даним, зазначеним у:
(вiдповiдає, не вiдповiдає)
товарно-транспортнiй накладнiй   ,
книжцi МДП   ,
комерцiйному рахунку   .
Нижчеперелiченi товари (предмети) прийнято для зберiгання на СТЗ за
адресою:   на строк до
"___" ____________ 200_ р. за договором на зберiгання товару вiд _____ N ____.
N
з/п
Назва (особливi ознаки предметiв) Кiлькiсть (вага)
1 2 3
     
На склад накладено забезпечення N  
Товари (предмети) для зберiгання на СТЗ прийняв   Печатка представника СТЗ
(пiдпис, прiзвище, iнiцiали)*
Товари (предмети) для зберiгання на СТЗ передав   Печатка представника
власника товарiв
(пiдпис, прiзвище, iнiцiали)**
Посадова особа митного органу   Вiдтиск штампа
"Пiд митним контролем"
(пiдпис, прiзвище, iнiцiали)
Копiю акта отримав: *____________ "___" ____________ 200_ р. (пiдпис)
**____________ "___" ____________ 200_ р. (пiдпис)

___________
     * Пiдписує керiвник пiдприємства - власника СТЗ або особа, ним уповноважена.

     ** Пiдписує керiвник пiдприємства - одержувача товарiв i транспортних засобiв або особа, ним уповноважена.

 

Додаток 3
до наказу Київської регiональної митницi
вiд 21 сiчня 2004 р. N 60

Журнал
облiку товарiв
на СТЗ _____________________________

N
з/п
Дата розмi-
щення товару на СТЗ
Пiдпри-
ємство -
одержувач (вiдправ-
ник) товару
Назва i номер доку-
мента, на пiдставi якого товар розмi-
щено на СТЗ
Наймену-
вання товару
Кiлькiсть товару Номер ОНП iнспек-
тора, що прийняв товар
Дата видачi товару з СТЗ Кiлькiсть товару Номер доку-
мента - пiдстави для видачi товару з СТЗ
Номер ОНП iнспек-
тора, що видав товар
При-
мiтки
мiсць кг (шт., л, iнше) мiсць кг (шт., л, iнше)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
                           

 

Додаток 4
до наказу Київської регiональної митницi
вiд 21 сiчня 2004 р. N 60
  
Зразок листа-узгодження
щодо перемiщення товару з СТЗ на МЛС, якi розташованi у зонi дiяльностi КРМ
Начальнику   КРМ ПМО МЛС
Начальнику   КРМ ПМО СТЗ
Пiдприємство   .
повна назва пiдприємства - одержувача товару, код ЄДРПОУ
Облiкова картка суб'єкта зовнiшньоекономiчної дiяльностi N   .
Просить Вашого дозволу на перемiщення товару  
 
назва товару, код УКТЗЕД, кiлькiсть та вартiсть товару, який зберiгається на СТЗ,
 
назва СТЗ, його фактична адреса, номер дозволу на СТЗ
на пiдставi Акта про прийом-передачу товарiв i транспортних засобiв для зберiгання на СТЗ вiд "___" ____________ N ___________
на митний лiцензiйний склад  
назва МЛС, на який перемiщується товар, його фактична адреса, номер лiцензiї на вiдкриття МЛС
на пiдставi договору на зберiгання вiд "___" ____________ N ___________.
Зобов'язуюсь доставити товари та документи на них до МЛС  
назва МЛС, на який перемiщується товар
в строк до   .
строк доставки, встановлений посадовою особою ПМО СТЗ
Керiвник пiдприємства -
одержувача товару
 
П. I. Б., пiдпис
М. П.
Керiвник МЛС призначення  
П. I. Б., пiдпис
М. П.
_______________________ КРМ не заперечує проти перемiщення товару ПМО МЛС, на який перемiщується товар
Посадова особа ПМО  
П. I. Б., пiдпис, вiдбиток ОНП
Начальник (заступник) ПМО  
П. I. Б., пiдпис
_______________________ КРМ не заперечує проти перемiщення товару ПМО СТЗ, де зберiгається товар
Строк перебування товарiв пiд митним контролем з:  
дата початку строку перебування пiд митним контролем товарiв, що перемiщуються
Документи на _______ аркушах додаються.
Пiсля розмiщення товару на МЛС прошу надiслати через загальний вiддiл КРМ копiю ВМД М74.
Посадова особа ПМО  
П. I. Б., пiдпис, вiдбиток ОНП
Начальник (заступник) ПМО  
П. I. Б., пiдпис

 

Додаток 5
до наказу Київської регiональної митницi
вiд 21 сiчня 2004 р. N 60
  
Зразок листа-узгодження
щодо перемiщення товару з СТЗ на СТЗ, якi розташованi у зонi дiяльностi КРМ
Начальнику   КРМ ПМО СТЗ призначення
Начальнику   КРМ ПМО СТЗ вiдправлення
Пiдприємство   .
повна назва пiдприємства - одержувача товару, код ЄДРПОУ
Облiкова картка суб'єкта зовнiшньоекономiчної дiяльностi N   .
Просить Вашого дозволу на перемiщення товару  
 
назва товару, код УКТЗЕД, кiлькiсть та вартiсть товару, який зберiгається на СТЗ,
 
назва СТЗ вiдправлення, його фактична адреса, номер дозволу на СТЗ
на пiдставi Акта про прийом-передачу товарiв i транспортних засобiв для зберiгання на СТЗ вiд "___" ____________ N ___________
на СТЗ  
назва СТЗ призначення, його фактична адреса, номер дозволу на СТЗ
на пiдставi договору на зберiгання вiд "___" ____________ N ___________.
Зобов'язуюсь доставити товари та документи на них до СТЗ  
назва СТЗ
призначення в строк до   .
строк доставки, встановлений посадовою особою ПМО СТЗ вiдправлення
Керiвник пiдприємства -
одержувача товару
 
П. I. Б., пiдпис
М. П.
Керiвник СТЗ призначення  
П. I. Б., пiдпис
М. П.
_______________________ КРМ не заперечує проти перемiщення товару ПМО СТЗ призначення
Посадова особа ПМО  
П. I. Б., пiдпис, вiдбиток ОНП
Начальник (заступник) ПМО  
П. I. Б., пiдпис
_______________________ КРМ не заперечує проти перемiщення товару ПМО СТЗ вiдправлення
Строк перебування товарiв пiд митним контролем з:  
дата початку строку перебування пiд митним контролем товарiв, що перемiщуються
Документи на _______ аркушах додаються.
Пiсля розмiщення товару на СТЗ прошу надiслати через загальний вiддiл КРМ копiю Акта.
Посадова особа ПМО  
П. I. Б., пiдпис, вiдбиток ОНП
Начальник (заступник) ПМО  
П. I. Б., пiдпис
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.