Документ скасований: Постанова КМУ № 425 від 21.05.2012

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 12 травня 2004 р. N 606


Про внесення змiн до Положення про надання митним органам України фiнансових гарантiй щодо обов'язкової доставки товарiв до митниць призначення

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Внести до Положення про надання митним органам України фiнансових гарантiй щодо обов'язкової доставки товарiв до митниць призначення, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 29 червня 1996 р. N 700 (ЗП України, 1996 р., N 14, ст. 387; Офiцiйний вiсник України, 1999 р., N 11, ст. 424), змiни, що додаються.

     2. Державнiй митнiй службi привести в тримiсячний строк власнi нормативно-правовi акти у вiдповiднiсть з цiєю постановою.

Прем'єр-мiнiстр України В. ЯНУКОВИЧ

Iнд. 27

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 12 травня 2004 р. N 606

ЗМIНИ,
що вносяться до Положення про надання митним органам України фiнансових гарантiй щодо обов'язкової доставки товарiв до митниць призначення

     1. Абзац шостий пункту 2 виключити.

     2. У пунктi 7:

     1) абзац другий викласти у такiй редакцiї:

     "гарантiя банку";

     2) останнiй абзац замiнити абзацами такого змiсту:

     "Гарантiї банкiв надаються безпосередньо митним органам або можуть застосовуватися як фiнансове забезпечення гарантiй, що надаються митним органам незалежними фiнансовими посередниками.

     Фiнансовi гарантiї у формi договору страхування фiнансової вiдповiдальностi перевiзника застосовуються як фiнансове забезпечення гарантiй, що надаються митним органам незалежними фiнансовими посередниками.

     Фiнансове забезпечення наданих незалежним фiнансовим посередником гарантiй провадиться шляхом укладення iз страховиком договору страхування фiнансової вiдповiдальностi перевiзника перед митним органом щодо обов'язкової своєчасної доставки товару до митницi призначення або шляхом отримання вiд перевiзника застави у розмiрi митного боргу чи отримання гарантiї банку на суму митного боргу".

     3. В абзацi другому пункту 11 слова "гарантiйного листа" замiнити словами "гарантiї банку".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.