Документ скасований: Наказ КРМ № 1250 від 24.12.2004

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ

17.05.2004 р. N 507


Про доповнення наказу Київської регiональної митницi вiд 16.01.04 N 21 "Про внесення змiн та доповнень до Тимчасової технологiї оформлення, контролю та анулювання листiв-узгоджень на проведення митного оформлення вантажiв поза зоною дiяльностi оперативного вiддiлу, де акредитований суб'єкт зовнiшньоекономiчної дiяльностi, затвердженої наказом Київської регiональної митницi вiд 20.03.00 N 236"

     На виконання вимог листа ДМСУ вiд 30.04.04 N 25/4-14-37/5607-ЕП, з метою недопущення випадкiв несплати суб'єктами ЗЕД митних платежiв у повному обсязi при оформленнi iмпортних вантажiв у митницi поза мiсцем облiку суб'єкта ЗЕД наказую:

     1. Доповнити п. 2.9 наказу Київської регiональної митницi вiд 16.01.04 N 21 "Про внесеня змiн та доповнень до Тимчасової технологiї оформлення, контролю та анулювання листiв-узгоджень на проведення митного оформлення вантажiв поза зоною дiяльностi оперативного вiддiлу, де акредитований суб'єкт зовнiшньоекономiчної дiяльностi, затвердженої наказом Київської регiональної митницi вiд 20.03.00 N 236" абзацом такого змiсту:

     "При намiрi суб'єкта ЗЕД отримати лист-узгодження на проведення митного оформлення iмпортного вантажу у зонi дiяльностi iншої митницi, до мотивованої заяви заносяться вiдомостi про наявнiсть або вiдсутнiсть рiшень про визначення коду товару, прийнятим вiддiлом номенклатури та класифiкацiї товарiв Київської регiональної митницi. При наявностi такого рiшення, суб'єкт ЗЕД разом з мотивованою заявою подає копiю цього рiшення. Посадова особа пiдроздiлу митного оформлення, яка згiдно своїх функцiональних обов'язкiв вiдповiдає за оформлення листiв-узгоджень, в пунктi листа-узгодження "код товару за УКТЗЕД" пiсля коду товару зазначає номер та дату класифiкацiйного рiшення. Також в пунктi "Примiтки" зазначається наступне: "Згiдно з рiшенням про класифiкацiю товару (номер та дата) товар класифiковано за товарним кодом УКТЗЕД ______________".

     2. У разi направлення з Київської регiональної митницi в зону дiяльностi iншої митницi вантажу, по якому прийнято рiшення вiддiлом номенклатури та класифiкацiї товарiв Київської регiональної митницi про визначення коду товару i вiдповiдно до цього рiшення зростає розмiр митних платежiв, пiдроздiл митного оформлення, в зонi дiяльностi якого знаходиться вантаж, направляє повiдомлення в митницю оформлення про направлення вантажу, де зазначає наступне: "Згiдно з рiшенням про класифiкацiю товару (номер та дата) товар класифiковано за товарним кодом УКТЗЕД ______________".

     3. Начальнику загального вiддiлу довести даний наказ до пiдроздiлiв митного оформлення.

     4. Начальникам пiдроздiлiв митного оформлення ознайомити особовий склад з вимогами наказу.

     5. Начальникам пiдроздiлiв митного оформлення забезпечити iнформування суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi про введення в дiю даного наказу.

     8. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступника начальника Київської регiональної митницi Ю.М.Дворака.

     Загальний контроль залишаю за собою.

Заступник Голови Служби - начальник митницi А.Є.Гутник
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.