Документ скасований: Наказ КРМ № 119 від 07.02.2006

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
Київ

24.12.2004 р. N 1250


Про затвердження Тимчасового порядку взаємодiї Київської регiональної митницi з iншими митними органами при митному оформленнi листiв-узгоджень

     На виконання вимог статтi 71 Митного кодексу України, постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 23.04.03 N 584 "Про затвердження Порядку визначення мiсця здiйснення митного оформлення товарiв i транспортних засобiв, що перемiщуються резидентами та нерезидентами через митний кордон України", наказу Держмитслужби України вiд 09.11.04 N 801 "Про затвердження Порядку взаємодiї митних органiв при митному оформленнi товарiв за листами-узгодженнями", з метою вдосконалення порядку митного оформлення товарiв за листами-узгодженнями, наказую:

     1. Затвердити Тимчасовий порядок взаємодiї Київської регiональної митницi з iншими митними органами при митному оформленi товарiв за листами-узгодженнями (додається).

     2. Начальникам пiдроздiлiв митного оформлення:

     2.1. Забезпечити митне оформлення до 15.01.05 включно за листами-узгодженнями, якi були оформленi до введення в дiю наказу Держмитслужби України вiд 09.11.04 N 801.

     2.2. Ознайомити особовий склад з вимогами наказу.

     2.3. Забезпечити iнформування суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi про введення в дiю даного наказу.

     3. Вважати такими, що втратили чиннiсть:

     - наказ Київської регiональної митницi вiд 16.01.04 N 21;

     - наказ Київської регiональної митницi вiд 17.05.04 N 507;

     - наказ Київської регiональної митницi вiд 20.03.00 N 236 (крiм роздiлу 4, "Порядок оформлення листа-узгодження суб'єкта ЗЕД для пропуску вантажу, який пiдлягає обов'язковiй сертифiкацiї, через митний кордон України до зони дiяльностi КРМ"), додатки 1-7 та блок-схеми до нього.

     4. Начальнику загального вiддiлу (Балкова Н.В.) довести даний наказ до пiдроздiлiв митного оформлення.

     5. Контроль за виконанням даного наказу покладаю на заступника начальника Київської регiональної митницi Дворака Ю.М.

     Загальний контроль залишаю за собою.

Заступник Голови Служби - начальник митницi А.Є.Гутник

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказ Київської регiональної митницi
вiд 24.12.04 р. N 1250

Тимчасовий порядок
взаємодiї Київської регiональної митницi з iншими митними органами при митному оформленнi товарiв за листами - узгодженнями (далi - Порядок)

1. Загальнi положення

     1.1. Цей Порядок визначає механiзм взаємодiї Київської регiональної митницi (далi КРМ) з iншими митними органами при здiйсненнi митного оформлення товарiв за листами-узгодженнями i спрямований на запобiгання ухиленням суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi (далi - суб'єкти ЗЕД) вiд сплати податкiв i зборiв.

     1.2. У цьому Порядку термiни вживаються в такому значеннi:

     черговий - посадова особа митного пiдроздiлу, яка здiйснює перевiрку повноважень декларанта, реквiзити суб'єкта ЗЕД, вiдсутнiсть порушень суб'єкта ЗЕД в митному пiдроздiлi (тимчасове ввезення/вивезення, iнформацiя вiд ВКДВ про недоставлення вантажiв та iнше), можливе введення режиму iндивiдуального лiцензування та тимчасового призупинення зовнiшньоекономiчної дiяльностi суб'єкта ЗЕД;

     посадова особа митного пiдроздiлу (далi - посадова особа МП) - посадова особа, яка вповноважена на проведення оформлення листiв-узгоджень;

     керiвництво митного пiдроздiлу (далi - керiвництво МП) - начальник митного пiдроздiлу або вповноважена ним особа;

     посадова особа пiдроздiлу митного оформлення (далi - посадова особа ПМО) - посадова особа, яка вповноважена на проводення митного оформлення за листом-узгодженням ;

     керiвництво пiдроздiлу митного оформлення (далi - керiвництво ПМО) - начальник пiдроздiлу митного оформлення або вповноважена ним особа;

     посадова особа загального вiддiлу (далi - посадова особа ЗВ) - посадова особа загального вiддiлу, яка проводить облiк листiв-узгоджень;

     керiвництво митницi - начальник митницi або вповноважена ним особа;

     iнша митниця - для посадових осiб митного пiдроздiлу та митницi облiку це митниця оформлення, для посадових осiб пiдроздiлу митного оформлення та митницi оформлення це митниця облiку.

     Iншi термiни, що використовуються в цьому Порядку, уживаються в значеннях, наведених у п. 1.2. наказу Держмитслужби України вiд 09.11.04 N 801, Митному кодексi України та iнших нормативно-правових актах.

     1.3. Лист-узгодження застосовується у випадках, передбачених Порядком визначення мiсця здiйснення митного оформлення товарiв i транспортних засобiв, що перемiщуються резидентами та нерезидентами через митний кордон України, затвердженим постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 23.04.2003 N 584.

     1.4. Лист-узгодження заповнюється декларантом за допомогою персональної електронної обчислювальної машини (далi-ПЕОМ) на аркушах паперу формату А4 за формою, яка наведена в додатку 1 до цього Порядку. Виправлення та пiдчистки в ньому не допускаються.

     1.5. Лист-узгодження оформлюється на одну партiю товарiв або на весь обсяг контракту.

     1.6. Оформленi листи-узгодження формуються в справи, згiдно з Номенклатурою справ, зберiгаються в митному пiдроздiлi на протязi 1 року та передаються до архiву митницi. Порядок передачi та термiн зберiгання в архiвi митницi визначається "Iнструкцiєю щодо формування та передачi справ до архiву Київської регiональної митницi" , затвердженою начальником КРМ 10.06.97.

     1.7. Для здiйснення контролю за результатами митного оформлення товарiв на пiдставi листа-узгодження використовується електронний реєстр листiв-узгоджень в Єдинiй автоматизованiй iнформацiйнiй системi Держмитслужби України (далi - Реєстр). Реєстр формується у виглядi таблицi. Форма Реєстру наведена у додатку 2 наказу Держмитслужби України вiд 09.11.04 N 801.

     1.8. Доступ до Реєстру каналами електронного зв'язку забезпечується посадовим особам МП та ПМО у межах їх службових повноважень з метою здiйснення контролю за результатами митного оформлення, а також для актуалiзацiї Реєстру.

2. Порядок заповнення граф Реєстру

     Заповнення граф Реєстру проводиться посадовою особою МП у вiдповiдностi до вимог роздiлу 2 наказу Держмитслужби України вiд 09.11.04 N 801.

     В графi 13 пiд поняттям "код характеру договору" розумiти "код характеру угоди".

     При формуваннi номеру листа-узгодження в частинi "3" замiсть семи знакiв слiд зазначати шiсть знакiв.

     Графи Реєстру 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 14, 18 заповнюються митницею облiку.

     Графи Реєстру 9, 11, 12, 13, 15, 16, 17 заповнюються митницею оформлення.

     Графа 19 Реєстру заповнюються як митницею облiку так i митницею оформлення.

3. Оформлення листа-узгодження в Київськiй регiональнiй митницi

     3.1. Декларант, який має намiр оформити товари в iншiй митницi, нiж митниця облiку, подає до митного пiдроздiлу за мiсцем облiку у митницi заяву про необхiднiсть надання листа-узгодження в двох примiрниках на iм'я начальника митницi облiку та митницi оформлення. Заява повинна мiстити вiдомостi, необхiднi для заповнення Реєстру (роздiл 2 Тимчасового порядку) та причину проведення митного оформлення у визначенiй митницi. Декларантом подається лист-узгодження в трьох примiрниках, до яких долучається магнiтний носiй iнформацiї з електронною копiєю листа-узгодження в установленому форматi та два пакети документiв. Пакети документiв разом з листом-узгодженням та заявою прошиваються суб'єктом ЗЕД i завiряються пiдписом уповноваженої особи пiдприємства (суб'єкта пiдприємницької дiяльностi) та печаткою цього пiдприємства. На зворотному боцi останнього аркуша кожного пакета документiв учиняється запис

"Прошито та пронумеровано   аркушiв.
(цифрами та прописом кiлькiсть)
Декларант   ".
(посада, пiдпис, iнiцiали, прiзвище)

     До пакета документiв додаються завiренi в установленому порядку копiї таких документiв:

     зовнiшньоекономiчний договiр (контракт) з додатками до нього;

     договiр комiсiї, доручення тощо (при потребi);

     картка реєстрацiї-облiку контракту або лiцензiї (при потребi).

     3.2. Черговий перевiряє повноваження декларанта, реквiзити суб'єкта ЗЕД, вiдсутнiсть порушень суб'єкта ЗЕД в митному пiдроздiлi (тимчасове ввезення/вивезення, iнформацiя вiд ВКДВ про недоставлення вантажiв та iнше), можливе введення режиму iндивiдуального лiцензування та тимчасового призупинення зовнiшньоекономiчної дiяльностi. При вiдсутностi зауважень здiйснює запис "Перевiрено", у графi "Черговий", проставляє дату й особистий пiдпис, пiсля чого суб'єкт ЗЕД звертається до посадової особи МП.

     3.3. Посадова особа МП перевiряє вiдповiднiсть даних електронної копiї листа-узгодження даним, зазначеним у листi-узгодженнi, наданi комплекти документiв, за вiдсутностi зауважень у графi "Посадова особа митного пiдроздiлу" на всiх екземплярах листа-узгодження проставляє пiдпис та своє прiзвище.

     При порушеннi декларантом вимог, наведених у п. 3.1., виявленнi невiдповiдностi даних електронної копiї листа-узгодження даним, зазначеним у листi-узгодженнi, лист-узгодження до розгляду не приймається. Такий лист-узгодження повертається декларанту для доопрацювання з накладенням резолюцiї посадової особи МП на зворотньому боцi одного з екземплярiв листа-узгодження та завiренням такої резолюцiї вiдбитком особистої номерної печатки (далi-ОНП) посадової особи МП. При повторному зверненнi до митного пiдроздiлу з метою оформлення доопрацьованого листа-узгодження, декларантом може надаватись екземпляр такого листа-узгодження з метою скорочення часу розгляду документiв при повторному зверненнi.

     3.4. Пiсля проставлення вiдмiток посадової особи МП всi екземпляри листа-узгодження надаються декларанту з метою вiзування у керiвництва МП, яке при вiдсутностi зауважень у графi "Начальник митного пiдроздiлу" на всiх примiрниках листа-узгодження проставляється особистий пiдпис та прiзвище i повертає наданi документи для повторного звернення до посадової особи МП.

     3.5. Посадова особа МП у графi "Посадова особа митного пiдроздiлу" на всiх екземплярах листа-узгодження - проставляє вiдбиток ОНП. Вiдбиток ОНП проставляється також на зворотному боцi останнього аркуша пакета документiв у мiсцi прошивання. Всi документи, якi зазначенi в п.3.1. повертаються декларанту для звернення до посадової особи ЗВ.

     3.6. Якщо товари, зазначенi в листi-узгодженнi, належать до окремих видiв товарiв, митне оформлення яких здiйснюється в митних органах, перелiк яких визначається Держмитслужбою України, лист-узгодження оформлюється лише для митного органу, зазначеного в такому перелiку.

     3.7. Якщо лист-узгодження оформлюється на товари, експорт чи iмпорт яких пiдлягає лiцензуванню i квотуванню або якi перемiщуються за зовнiшньоекономiчними договорами (контрактами), що пiдлягають реєстрацiї в установленому порядку, то посадовiй особi МП надаються оригiнали карток реєстрацiї-облiку контракту чи оригiнал лiцензiї.

     На оригiналах карток-реєстрацiї контракту та лiцензiї посадова особа МП вчиняє запис "Ураховано при оформленнi в __________________ митницi товарiв за кодом _________ згiдно з УКТЗЕД у кiлькостi _______________ на суму ________________________" i завiряє його вiдбитком ОНП, а на їх копiях, крiм зазначеного вище, вчиняється запис "Копiя. Згiдно з оригiналом". Оригiнал лiцензiї та один з оригiналiв картки-реєстрацiї контракту реєструється в Журналi реєстрацiї лiцензiй (карток-реєстрацiї контракту) та залишається в митному пiдроздiлi на контролi.

     3.8. При намiрi декларанта оформити лист-узгодження на:

     - проведення митного оформлення iмпортних вантажiв у зонi дiяльностi iншої митницi;

     - експортних вантажiв, фактурна вартiсть яких бiльша 500 000 грн., товари "критерiїв ризику" (фактурна вартiсть 1 кг. товару рiвна або бiльша 3000 грн., iнше);

     - на повний обсяг контракту (бiльше товарної партiї або разової вiдправки);

     в обов'язковому порядку необхiдно мати окремий дозвiл керiвництва митницi на оформлення листа-узгодження для митного оформлення вантажу поза зоною дiяльностi митницi.

     Для отримання такого дозволу, декларант звертається до посадової особи МП за мiсцем облiку у митницi з заявою про необхiднiсть надання листа-узгодження (п.3.1.). Таке звернення проводиться до моменту оформлення листа-узгодження. На зворотнiй сторонi заяви посадова особа МП надає пропозицiї стосовно можливостi або неможливостi надання листа-узгодження за погодженням з керiвництвом МП.

     Оформлена заява повертається декларанту для звернення до посадової особи ЗВ для реєстрацiї (за допомогою ПЕОМ) та розгляду керiвництвом митницi для прийняття рiшення.

     3.9. При отриманнi позитивного рiшення керiвництва митницi, посадова особа ЗВ повертає декларанту заяву для подальшого звернення в митний пiдроздiл для оформлення листа-узгодження. При цьому до одного з комплектiв документiв долучається оригiнал заяви а до iншого її копiя.

     3.10. Посадова особа ЗВ не приймає до розгляду листи-узгодження, оформленi у митному пiдроздiлi неналежним чином. Такi листи-узгодження повертаються посадою особу ЗВ декларанту для звернення у митний пiдроздiл з метою доопрацювання.

     3.11. У разi прийняття керiництвом митницi рiшення про вiдмову в оформленнi листа-узгодження, на всiх примiрниках листа-узгодження накладається вiдповiдна резолюцiї, яка засвiдчується вiдбитком гербової печатки митницi. Всi екземпляри листа-узгодження, через посадову особу ЗВ повертаються декларанту.

     3.12. При позитивному рiшеннi та за наявностi вiдмiток керiвництва митницi у графi "Начальник митницi облiку" листа-узгодження, посадова особа ЗВ заносить необхiднi данi в ПЕОМ. На всiх примiрниках листа-узгодження особистий пiдпис керiвництва митницi засвiдчується вiдбитком гербової печатки митницi. Всi екземпляри листа-узгодження разом з пакетами документiв передаються декларанту для звернення до митного пiдроздiлу за мiсцем облiку у митницi.

     3.13. Пiсля звернення декларанта до митного пiдроздiлу за мiсцем облiку у митницi та надання документiв згiдно п.3.1. з позитивним рiшенням керiвництва митницi, посадова особа МП направляє засобами електронної пошти до ЄАIС електронну копiю листа-узгодження. Пiсля отримання вiд ЄАIС протоколу прийняття електронної копiї, у якому зазначено номер листа-узгодження, посадова особа МП проставляє на примiрниках листа-узгодження його номер, реєструє лист-узгодження в журналi облiку листiв-узгоджень, або у електронному виглядi на ПЕОМ, пiдтверджує розмiщення листа-узгодження в Реєстрi та в подальшому здiйснює контроль за результатами митного оформлення товарiв за цим листом-узгодженням.

     3.14. Один примiрник листа-узгодження разом з оригiналом заявою та пакетом документiв зберiгається в митному пiдроздiлi. Два примiрники листа-узгодження разом з пакетом документiв, заявою i магнiтним носiєм видаються декларанту. Пiсля завершення митного оформлення товарiв в митницi оформлення за цим листом-узгодженням, до пакета документiв долучається роздрукований витяг з Реєстру, який засвiдчується ОНП посадової особи МП.

     3.15. Посадовi особи МП здiйснюють плановий монiторинг даних Реєстру один раз на тиждень та неплановий по мiрi необхiдностi.

4. Митне оформлення товарiв за листами-узгодженнями в Київськiй регiональнiй митницi

     4.1. Декларант звертається до посадової особи ЗВ та надає заяву про намiр оформити товари в цiй митницi, два примiрники листа-узгодження, завiренi гербовою печаткою митницi облiку i пакет документiв.

     4.2. Посадова особа ЗВ облiковує обидва примiрника листа-узгодження шляхом присвоєння вхiдного номера та передає примiрники листа-узгодження i пакет документiв на розгляд керiвництву митницi.

     4.3. У разi прийняття керiвництвом митницi рiшення про можливiсть митного оформлення товарiв та визначення ПМО, де буде здiйснено митне оформлення, обидва примiрники листа-узгодження вiзуються i засвiдчуються вiдбитком гербової печатки митницi. Один екземпляр листа-узгодження залишається в загальному вiддiлi митницi.

     4.4. Другий примiрник листа-узгодження разом з пакетом документiв та заявою передається декларанту для звернення до посадової особи визначеного ПМО з метою проведення митного оформлення товарiв. Для чiткого контролю проведення митного оформленням за листами-узгодженнями керiвництво ПМО визначає посадову особу, яка має доступ до ЄАIС i буде проводити митне оформлення за листом-узгодженням, шляхом накладення вiдповiдної резолюцiї на листi-узгодженнi.

     4.5. Посадова особа ПМО перевiряє поданi документи та вiдповiднiсть даних, зазначених у листi-узгодженнi, даним в ЄАIС. За вiдсутностi зауважень, реєструє лист-узгодження в журналi облiку листiв-узгоджень з iнших митниць або у електронному виглядi на ПЕОМ. При виявленнi зауважень або розбiжностей наданих документiв з даними в ЄАIС, документи до розгляду не приймаються до внесення вiдповiдних змiн в ЄАIС митницею оформлення.

     4.6. При заповненнi ВМД декларантом, в графi 44 ВМД обов'язково зазначається пiд кодом "0030" вiдповiдно до Класифiкатора документiв, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 09.07.97 N 307 (у редакцiї наказу Держмитслужби України вiд 18.04.2002 N 207) i зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 24.09.97 за N 443/2247, номер, який формується за такою схемою:

ххххххххх / х / ххххххх ,
1 2 3

     де елементи 1, 2, 3 формуються вiдповiдно до глави 2 цього Порядку;

     4 - вiдомостi з графи 32 ВМД.

     4.7. Пiсля завершення оформлення ВМД посадова особа ПМО:

     - робить вiдповiдну вiдмiтку в Реєстрi;

     - роздруковує витяг з Реєстру, завiряє його ОНП i долучає до оформленої ВМД, яка зберiгається в справах ПМО;

     - долучує оригiнал листа-узгодження до пакета документiв разом з ВМД.

     4.8. Якщо лист-узгодження оформлено на весь обсяг товарiв у межах договору (контракту), а декларант заявляє не повний обсяг цих товарiв, оригiнал листа-узгодження долучається разом з пакетом документiв до ВМД, по якiй було оформлено перший обсяг товарiв. З оригiналу листа-узгодження робиться копiя, на якiй посадовою особою ПМО вчиняється напис "Оригiнал листа-узгодження знаходиться разом з ВМД N_______", такий напис завiряється ОНП посадової особи ПМО. На зворотному боцi такої копiї посадовою особою ПМО при кожному митному оформленнi за цим листом-узгодженням вчиняється запис про номер ВМД, за якою була оформлена ця частина товарiв. Кожен запис завiряється ОНП посадової особи ПМО.

     4.9. Якщо декларантом оформлено неповний обсяг товарiв у межах договору (контракту) i ним прийнято рiшення про закiнчення митного оформлення товарiв, що оформлюються поза мiсцем державної реєстрацiї суб'єкта ЗЕД за листом-узгодженням, у межах договору (контракту), то декларант подає до ПМО письмову заяву про дострокове припинення дiї листа-узгодження. Пiсля накладення керiвництвом митницi оформлення резолюцiї на заявi, посадова особа ПМО робить вiдповiдну вiдмiтку в Реєстрi про закiнчення дiї листа-узгодження. Заява завiряється ОНП посадової особи ПМО та долучається до пакета документiв, який зберiгається в ПМО.

     4.10. Якщо керiвництвом митницi оформлення приймається рiшення про вiдмову в митному оформленнi товарiв, то на листi-узгодженнi накладається вiдповiдна резолюцiя. Лист-узгодження передається через посадову особу ЗВ декларанту.

5. Анулювання листа-узгодження

     5.1. У разi дострокового припинення дiї листа-узгодження за рiшенням керiвництва митницi облiку або керiвництва митницi оформлення, якщо є пiдстави вважати, що товари й транспортнi засоби перемiщуються через митний кордон України з порушенням норм Митного кодексу України та iнших законiв України з питань митної справи, на листi-узгодженнi накладається вiдповiдна резолюцiя.

     Митний орган, який iнiцiював дострокове припинення дiї листа-узгодження, в день прийняття такого рiшення, зобов'язує митний пiдроздiл або ПМО внести вiдповiднi вiдмiтки до Реєстру та надати письмове повiдомлення суб'єкту ЗЕД про дострокове припинення дiї листа-узгодження iз зазначенням причин.

     5.2. Лист-узгодження може бути також анульований за письмовою заявою декларанта. Для анулювання листа-узгодження декларант подає посадовiй особi МП мотивовану письмову заяву разом з оригiналом листа-узгодження. Керiвництво МП накладає на заявi резолюцiю про анулювання цього листа-узгодження.

     Посадова особа МП перевiряє в Реєстрi iнформацiю про митне оформлення товарiв за цим листом-узгодженням.

     Анулювання листа-узгодження проводиться лише в разi, якщо митне оформлення за ним не здiйснювалося.

     5.3. У разi анулювання листа-узгодження на митне оформлення товарiв, якi пiдлягають лiцензуванню та квотуванню або у разi реєстрацiї контрактiв у Мiнiстерствi економiки та з питань європейської iнтеграцiї України, посадова особа МП, яка провела анулювання листа-узгодження, на оригiналi лiцензiї (картки-реєстрацiї контракту) анулює напис про врахування за даним листом-узгодженням наступним чином:

     - перекреслює напис;

     - внизу вчиняє напис " Напис анульовано";

     - проставляє пiдпис (повне прiзвище);

     - вираховує новий залишок (з урахуванням анулювання);

     - завiряє напис ОНП;

     Видача оригiналу лiцензiї або картки-реєстрацiї контракту декларанту, для внесення в неї змiн у Мiнiстерствi економiки та з питань європейської iнтеграцiї України, проводиться тiльки на пiдставi письмової заяви декларанта при обов'язковому узгодженнi цього питання з керiвництвом МП та митницi.

     5.4. Анулювання листа-узгодження проводиться посадовою особою МП таким чином:

     лист-узгодження перекреслюється по дiагоналi й на ньому вчиняється запис "Анульовано";

     проставляються дата анулювання, прiзвище й пiдпис цiєї посадової особи, якi завiряються її ОНП;

     до журналу облiку листiв-узгоджень уноситься запис "Анульовано".

     5.5. Пiсля проведення анулювання, посадова особа МП негайно повiдомляє про це iншу митницю, шляхом внесення даних про анулювання листа-узгодження до Реєстру. Анульованi листи-узгодження залишаються у справах митного пiдроздiлу

     5.6. У разi анулювання листа-узгодження митницею оформлення, i внесення нею даних про анулювання до Реєстру, посадова особа МП перевiряє iнформацiю про анулювання листа-узгодження у Реєстру. У разi пiдтвердження такої iнформацiї проводить анулювання вiдповiдно до пункту 5.4 цього Порядку.

     5.7. Щомiсячно посадова особа ЗВ доповiдає керiвництву митницi про обсяги наданих листiв-узгоджень до iнших митниць та листiв-узгоджень, якi надiйшли до посадова особа ЗВ з iнших митниць.

6. Прикiнцевi положення

     Керiвництво пiдроздiлiв та посадовi особи митницi, якi беруть участь у процесi оформлення листiв-узгоджень та проводять митне оформлення за листами-узгодженнями дотримуються вимог даного Порядку та несуть вiдповiдальнiсть за порушення вказаних вимог згiдно чинного законодавства.

 

Додаток 1
до наказу Київської регiональної митницi
вiд 24.12.04 р. N1250

ЛИСТ-УЗГОДЖЕННЯ N __________
ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ МИТНОГО ОФОРМЛЕННЯ ТОВАРIВ У МИТНИЦI, ПОЗА ЗОНОЮ ДIЯЛЬНОСТI ЯКОЇ РОЗТАШОВАНИЙ СУБ'ЄКТ ЗЕД

Начальниковi   митницi
(назва митницi облiку)
Пiдприємство   ,
(повна назва юридичної особи або прiзвище, iм'я, по батьковi фiзичної особи - суб'єкта ЗЕД, її мiсцезнаходження чи мiсце проживання)
код за ЄДРПОУ (iдентифiкацiйний номер)   ,
п/р (грн.)   МФО   у банку   ,
(назва банку та його мiсцезнаходження)
п/р (грн.)   МФО   у банку   ,
(назва банку та його мiсцезнаходження)
просить дати дозвiл на проведення митного оформлення в  
 
(назва митницi оформлення)
митницi товарiв:  
(найменування товарiв, їх коди за УКТЗЕД i кiлькiсть у межах контракту або партiї товарiв)
 
 
 
  ,
фактурна вартiсть товарiв ___________, валюта платежу ___________, у митному режимi ______________.
Документи, поданi для отримання листа-узгодження:
контракт вiд "___" _______ 200_ року N _______ i додатки до нього, картка реєстрацiї-облiку контракту вiд "___" ___________ 200_ року N _________________ (при потребi); лiцензiя вiд "___" _________ 200_ року N __________ (при потребi).
Керiвник пiдприємства    
(суб'єкт пiдприємницької дiяльностi) (пiдпис, дата) (iнiцiали, прiзвище)
  
Зворотна сторона листа-узгодження для проведення митного оформлення товарiв у митницi, поза зоною дiяльностi якої розташований суб'єкт ЗЕД
  
РIШЕННЯ
  митниця не заперечує проти проведення
(назва митницi облiку)
митного оформлення товарiв, зазначених у листi-узгодженнi N __________,
у   митницi.
(назва митницi оформлення)

Остаточне визначення коду товару за УКТЗЕД та його митної вартостi здiйснюється при митному оформленнi.

Примiтки:  
 
 
 
Черговий (перевiрено)    
(пiдпис, дата) (iнiцiали, прiзвище)
Посадова особа митного пiдроздiлу   М.П.  
(пiдпис, дата) (iнiцiали, прiзвище)
Начальник митного пiдроздiлу    
(пiдпис, дата) (iнiцiали, прiзвище)
Резолюцiя  
Начальник   митницi   М.П.  
(назва митницi облiку) (пiдпис, дата) (iнiцiали, прiзвище)
Резолюцiя  
Начальник   митницi   М.П.  
(назва митницi оформлення) (пiдпис, дата) (iнiцiали, прiзвище)
Номер ВМД  
 
 
 
 
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.