Документ скасований: Указ ПУ № 398/2015 від 07.07.2015

У К А З
ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Про Програму iнтеграцiї України до Європейського Союзу

     З метою прискорення iмплементацiї Угоди про партнерство i спiвробiтництво мiж Україною та Європейськими Спiвтовариствами та їх державами-членами та реалiзацiї Стратегiї iнтеграцiї України до Європейських Спiвтовариств (Європейського Союзу) постановляю:

     1. Схвалити подану Кабiнетом Мiнiстрiв України Програму iнтеграцiї України до Європейського Союзу (далi - Програма), що додається до оригiналу.

     2. Кабiнету Мiнiстрiв України, центральним та мiсцевим органам виконавчої влади, Українськiй частинi Ради з питань спiвробiтництва мiж Україною та Європейськими Спiвтовариствами (Європейським Союзом) та Українськiй частинi Комiтету з питань спiвробiтництва мiж Україною та Європейськими Спiвтовариствами (Європейським Союзом), утвореним Указом Президента України вiд 24 лютого 1998 року N 148 , Мiжвiдомчiй координацiйнiй радi з адаптацiї законодавства України до законодавства Європейського Союзу забезпечити виконання Програми.

     3. Кабiнету Мiнiстрiв України:

     розробляти i затверджувати щороку, починаючи з 2001 року, план дiй щодо реалiзацiї прiоритетних положень Програми, складовою частиною якого має бути план роботи з адаптацiї законодавства України до законодавства Європейського Союзу, а також передбачати в Державному бюджетi України витрати на фiнансування заходiв для його виконання;

     органiзувати разом з Українською частиною Ради та Українською частиною Комiтету, зазначеними у статтi 2 цього Указу, проведення монiторингу заходiв, передбачених Програмою, та врахування його результатiв пiд час розроблення щорiчного плану дiй щодо реалiзацiї прiоритетних положень Програми.

Президент України Л.КУЧМА

м. Київ
14 вересня 2000 року
N 1072/2000

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.