ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

06.12.2004р. N 25/1-9-19/14591-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць, митниць, начальнику Управлiння iнформацiйного забезпечення та митної статистики


Про посилення контролю за перемiщенням товарiв митною територiєю України

     З метою посилення контролю за перемiщенням товарiв митною територiєю України та недопущення фактiв їх недоставок до митниць призначення з 09.12.2004 року i до окремого розпорядження Держмитслужби, вимагаю забезпечити:

     1. Передачу до вiддiлiв контролю за доставкою вантажiв (далi - ВКДВ) оригiналiв документiв контролю доставки (ПД, ПП, МФ, ПВТП, ПВ, витяг з ЄАIС про перемiщуванi за книжкою МДП товари, ВМД ТР 80) на товари, якi ввезено на митну територiю України автомобiльним видом транспорту.

     Документи контролю доставки до ВКДВ передаються щоденно на пiдставi реєстру, який пiдписується начальником митного поста (начальником вантажного вiддiлу).

     Пiд особисту вiдповiдальнiсть начальника митного поста (начальника вантажного вiддiлу) кiлькiсть партiй товарiв внесених до реєстру звiряється з кiлькiстю партiй товарiв внесених до журналiв реєстрацiї пропуску товарiв на митну територiю України.

     2 Направлення ВКДВ митниць вiдправлення до ВКДВ митниць призначення (по кожнiй митницi окремо) перелiкiв документiв контролю доставки за якими товари пропущено на митну територiю України.

     Перелiки пiдписуються начальником ВКДВ та щоденно передаються електронною поштою до митниць призначення.

     3. Здiйснення ВКДВ безпосереднього контролю за доставкою товарiв по кожному з переданих документiв контролю у вiдповiдностi до вимог Положення про порядок здiйснення контролю за доставкою вантажiв у митницi призначення, затвердженого наказом Держмитслужби вiд 08.12.1998 N 771.

     Також до окремого розпорядження Держмитслужби заборонити змiну митницi на кордонi при ввезенi товарiв на митну територiю України по ПП та ПД.

Голова Служби М.М.Каленський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.