Документ скасований: Наказ МВС № 395 від 05.07.2011

МIНIСТЕРСТВО ВНУТРIШНIХ СПРАВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 9 грудня 2004 року N 1528


Про затвердження технiчних описiв нацiонального посвiдчення водiя та свiдоцтва про реєстрацiю транспортного засобу нових зразкiв

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
16 грудня 2004 р. за N 1591/10190


     На виконання пункту 2 постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 30 листопада 2004 року N 1615 "Про внесення змiн до деяких постанов Кабiнету Мiнiстрiв України" наказую:

     1. Затвердити технiчнi описи нацiонального посвiдчення водiя та свiдоцтва про реєстрацiю транспортного засобу нових зразкiв (додаються).

     2. ДРЗ (Грицак В. М.) МВС України:

     2.1. Провести тендер на закупiвлю товарiв, робiт i послуг для створення автоматизованої системи облiку виготовлення та видачi нацiональних посвiдчень водiя i документiв про реєстрацiю транспортних засобiв.

     2.2. Забезпечити централiзоване виготовлення та персоналiзацiю нацiонального посвiдчення водiя нового зразка, починаючи з 1 сiчня 2005 року, i свiдоцтва про реєстрацiю транспортного засобу, починаючи з 1 березня 2005 року.

     3. ДДАI (Георгiєнко Г. В.) МВС України до 27 грудня 2004 року привести нормативно-правовi акти МВС України з питань дiяльностi Державної автомобiльної iнспекцiї у вiдповiднiсть до вимог цього наказу.

     4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступникiв Мiнiстра - генерал-лейтенанта мiлiцiї Присяжнюка А. Й. та Поважнюка В. Г.

     5. Наказ оголосити особовому складу органiв i пiдроздiлiв внутрiшнiх справ України.

Т. в. о. Мiнiстра генерал-лейтенант мiлiцiї В. О. Жук

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Мiнiстерства внутрiшнiх справ України
вiд 9 грудня 2004 р. N 1528
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
16 грудня 2004 р. за N 1591/10190

Технiчний опис
нацiонального посвiдчення водiя

     Бланк нацiонального посвiдчення водiя (далi - посвiдчення) являє собою пластикову картку розмiром 54,0 Х 85,6 мм iз закругленими кутами.

     З обох бокiв посвiдчення мiстить фоновi зображення та текстову iнформацiю, затверджену постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 30 листопада 2004 року N 1615 "Про внесення змiн до деяких постанов Кабiнету Мiнiстрiв України".

     Графiчнi зображення лицьового боку складаються з двох фонових сiток рожевого кольору рiзної iнтенсивностi у виглядi тонких вертикальних хвилястих лiнiй та хвилястих рядкiв по дiагоналi з текстом "посвiдчення водiя", що повторюється. Дизайн доповнено гiльйоширувальними елементами у виглядi тонких лiнiй рожевого та фiолетового кольорiв по всiй поверхнi бланка, рядками тексту рожевого кольору з назвою документа на рiзних мовах свiту, гiльйоширувальною розеткою рожево-блакитно-жовтого кольору на правiй частинi бланка та графiчним зображенням малого Державного Герба України свiтло-жовтого кольору в нижнiй частинi лiворуч. У правому верхньому кутi зображено Державний Прапор України, фарбою блакитного кольору виконано двi лiнiї мiкротексту "посвiдчення водiя", що повторюється, фарбою чорного кольору - лiнiю мiкротексту внизу лiворуч, що мiстить назву документа "посвiдчення водiя" українською, росiйською, англiйською та французькою мовами.

     На зворотному боцi посвiдчення виконано двi фоновi сiтки рожевого кольору: одна - у виглядi горизонтальних хвилястих лiнiй з рiзним iнтервалом мiж ними, друга - у виглядi хвилястих рядкiв по дiагоналi з текстом "посвiдчення водiя", що повторюється, та гiльйоширувальнi лiнiї. У кольорi сiток виконано вертикальну лiнiю мiкротексту "посвiдчення водiя", що повторюється чотирма мовами. У середнiй частинi бланка фарбою жовтого кольору виконано зображення малого Державного Герба України, у нижнiй частинi - лiнiю мiкротексту блакитного кольору "посвiдчення водiя" та орнамент, утворений концентричними трикутниками блакитного та жовтого кольорiв.

     Лицьовий бiк посвiдчення мiстить таку текстову iнформацiю, виконану друкарським способом фарбою чорного кольору: у верхнiй частинi - код держави "UA", а також слова "Україна" та "Посвiдчення водiя" українською, росiйською, англiйською i французькою мовами.

     Нижче, послiдовно, згори донизу, надруковано цифри, що позначають вiдомостi про власника посвiдчення, якi вносяться на лицьовий бiк:

     1. Прiзвище

     2. Iм'я
     По батьковi

     3. Дата i мiсце народження

     4a. Дата видачi

    4b. Дата закiнчення строку дiї 4c. Назва установи, що видала посвiдчення

     5. Серiя i номер посвiдчення

     7. Пiдпис власника

     9. Категорiя               Особливi вiдмiтки

     Текст, видiлений курсивом, не друкується.

     У нижнiй частинi по центру залишено мiсце для особливих вiдмiток.

     На зворотному боцi лiворуч стовпчиком українською та англiйською мовами надруковано назви полiв:

     1. Прiзвище / Surname

     2. Iм'я та по батьковi / Given name(s)

     3. Дата i мiсце народження / Date and place of birth

     4a. Дата видачi / Date of issue

     4b. Дата закiнчення строку дiї / Expiry date

     4c. Назва установи, що видала посвiдчення / Issuing authority

     5. Серiя i номер посвiдчення / License number

     7. Пiдпис власника / Holder's signature

     9. Категорiя / Category

     10. Категорiя дiє з / Category issung date

     11. Категорiя дiє до / Category expire

     12. Обмеження / Restricthions

     Праворуч надруковано таблицю з позначеннями категорiї транспортних засобiв, їх зображеннями та полями, позначеними цифрами 9, 10, 11, 12 для внесення цих даних.

     Серiя i номер бланка, якi складаються з трьох лiтер та шести цифр, реквiзити виготовлювача, що мiстять данi вiдповiдно до Правил виготовлення бланкiв цiнних паперiв i документiв суворого облiку, затверджених наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 25.11.93 N 98, Служби безпеки України вiд 15.11.93 N 118, Мiнiстерства внутрiшнiх справ України вiд 24.11.93 N 740, зареєстрованими в Мiнiстерствi юстицiї України 14.01.94 за N 8/217 (далi - Правила), виконуються способом лазерного гравiювання iз зворотного боку бланка.

     Посвiдчення з обох бокiв ламiнується плiвкою з голографiчними захисними елементами.

     Захист бланка спецiальними фарбами здiйснюється вiдповiдно до Правил.

Начальник ДДАI МВС України Г. В. Георгiєнко

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Мiнiстерства внутрiшнiх справ України
вiд 9 грудня 2004 р. N 1528
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
16 грудня 2004 р. за N 1592/10191

Технiчний опис
свiдоцтва про реєстрацiю транспортного засобу

     Бланк свiдоцтва про реєстрацiю транспортного засобу (далi - свiдоцтво) являє собою пластикову картку розмiром 54,0 Х 85,6 мм iз закругленими кутами.

     З обох бокiв свiдоцтво мiстить фоновi графiчнi зображення та текстову iнформацiю, затверджену постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 30 листопада 2004 року N 1615 "Про внесення змiн до деяких постанов Кабiнету Мiнiстрiв України".

     Графiчнi зображення лицьового та зворотного бокiв складаються з двох фонових сiток зеленого кольору у виглядi тонких хвилястих лiнiй та хвилястих рядкiв з текстом "свiдоцтво про реєстрацiю транспортного засобу України", що повторюється. Дизайн доповнено гiльйоширувальними елементами у виглядi тонких лiнiй рожевого та зеленого кольорiв, смугою, утвореною концентричними трикутниками, у нижнiй частинi бланка, зображеннями малого Державного Герба України свiтло-жовтого кольору в центрi бланка, а також стилiзованою стрiчкою iз хвилястих лiнiй жовто-блакитного кольору вздовж правого короткого боку бланка. У правому верхньому кутi лицьового боку зображено Державний Прапор України, у нижньому кутi - гiльйоширувальну розетку та фрагмент емблеми Мiнiстерства внутрiшнiх справ України. У кольорi сiток з обох бокiв свiдоцтва виконано лiнiї мiкротексту "Свiдоцтво про реєстрацiю транспортного засобу", що повторюється.

     Лицьовий бiк свiдоцтва мiстить таку текстову iнформацiю, виконану друкарським способом фарбою чорного кольору: у верхнiй частинi - код держави "UA", а також слова "Україна" українською, росiйською, англiйською, французькою мовами та "Свiдоцтво про реєстрацiю транспортного засобу" українською, англiйською та французькою мовами. Нижче, послiдовно, згори донизу, українською та англiйською мовами надрукованi назви полiв для таких реквiзитiв:

Реєстрацiйний номер A
Registration number
Рiк випуску B
Date of first registration
Дата реєстрацiї I
Date of registration
Прiзвище або органiзацiя C.1.1
Surname or company
Iм'я та по батьковi C.1.2
Given name(s)
Адреса C.1.3
Address
Регiон
Район
Населений пункт
Вул., буд., кв.
Власнiсть C.4
Ownership
Дiйсне до H
Period of validily

     Унизу злiва фарбою чорного кольору надруковано зображення колеса.

     Примiтка. Назви полiв "Регiон", "Район", "Населений пункт", "Вулиця, будинок, квартира" друкуються тiльки українською мовою.

     На зворотному боцi свiдоцтва українською та англiйською мовами надруковано назви полiв для внесення таких реквiзитiв:

Марка D. 1
Make
Модель D.2
Type
Тип D.3
Commercial descpription
Номер шасi (кузова, рами) E
Vehicle identification number
Повна маса F.1
Maximum mass
Маса без навантаження G
Mass of the vehicle in service
Категорiя J
Vehicle category
Об'єм двигуна P.1
Capacity
Тип пального P.3
Type of foel
Колiр R
Color vehicle
Кiлькiсть сидячих мiсць
з мiсцем водiя S.1
Number of seats including the
driver's seat
Кiлькiсть стоячих мiсць S.2
Number of standing pieces

     У нижнiй частинi праворуч мiститься запис "особливi вiдмiтки".

     Серiя та номер бланка, якi складаються з трьох лiтер та шести цифр, реквiзити виготовлювача, що мiстять данi вiдповiдно до Правил виготовлення бланкiв цiнних паперiв i документiв суворого облiку, затверджених наказами Мiнiстерства фiнансiв України вiд 25.11.93 N 98, Служби безпеки України вiд 15.11.93 N 118, Мiнiстерства внутрiшнiх справ України вiд 24.11.93 N 740, зареєстрованими в Мiнiстерствi юстицiї України 14.01.94 за N 8/217 (далi - Правил), виконанi способом лазерного гравiювання iз зворотного боку бланка.

     Пiсля персоналiзацiї свiдоцтво з обох бокiв ламiнується плiвкою з голографiчними захисними елементами.

     Захист бланка спецiальними фарбами здiйснюється вiдповiдно до Правил.

Начальник ДДАI МВС України Г. В. Георгiєнко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.