ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
СХIДНА РЕҐIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
м. Харкiв

06 серпня 2004 р. N 630


Про проведення дослiджень, необхiдних для митного оформлення хiмiчної продукцiї

     Для запобiгання випадкiв перемiщення через митний кордон України та випуску у вiльний обiг не пiд своїм найменуванням хiмiчної продукцiї, яка може мiстити наркотичнi, отруйнi засоби, психотропнi речовини, їх аналоги та прекурсори наказую:

     1. Начальникам пiдроздiлiв митного оформлення Схiдної регiональної митницi та начальникам пiдпорядкованих митниць забезпечити обов'язкову перевiрку у лабораторiї з експертного забезпечення Схiдної регiональної митницi усiєї хiмiчної продукцiї, яка вiдноситься згiдно з УКТЗЕД до товарної групи 29 "Органiчнi хiмiчнi сполуки" та на яку органiзацiя - отримувач не має сертифiкату (дозволу) Комiтету з контролю за наркотиками при МОЗ України, при iмпортi та випуску у вiльний обiг. Порядок взяття проб i зразкiв товарiв проводити згiдно з вимогами Постанови КМУ N 1862 вiд 12.12.2002.

     2. Начальнику вiддiлу 1АР та МС до 10 числа кожного мiсяця здiйснювати вибiрку з електронної бази даних ВМД по товарнiй групi 29 показникiв (номер ВМД, дата оформлення, вiдправник, одержувач, найменування продукцiї, кiлькiсть, код УКТЗЕД, номер зовнiшньоекономiчного контракту) та надавати їх до лабораторiї з експертного забезпечення Схiдної регiональної митницi для контролю.

     3. Уважати таким, що втратив чиннiсть, наказ Схiдної регiональної митницi N 789 вiд 03.12.1998 "Про проведення дослiджень, необхiдних для митного оформлення хiмiчної продукцiї".

     4. Начальнику загального вiддiлу Єльнiковiй О.П. направити наказ згiдно з розсилкою.

     5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступникiв начальника Схiдної регiональної митницi вiдповiдно до розподiлу обов'язкiв.

Т. в. о. начальника Схiдної регiональної митницi I.Р. Карiмов
Заступник начальника вiддiлу органiзацiї митного контролю Г.Є. Мiтяєв
Виконавець: провiдний iнспектор вiддiлу органiзацiї митного контролю О.Ю. Кузнецов
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.