ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

21.02.2005р. N 16/16-972-ЕП

 

ВАТ "Криворiзький гiрничо - металургiйний комбiнат "Криворiжсталь"
Начальникам регiональних митниць
Начальникам митниць


Про оформлення листiв - узгоджень

     На звернення ВАТ "Криворiзький гiрничо - металургiйний комбiнат "Криворiжсталь" вiд 10.02.05 N 4-978 стосовно митного контролю та митного оформлення товарiв з використанням листiв-узгоджень повiдомляємо.

     Ураховуючи специфiку виробництва металопродукцiї та з метою прискорення митного контролю й митного оформлення товарiв на пiдставi листiв-узгоджень мiж митницями та Криворiзькою митницею (за мiсцем державної реєстрацiї суб'єкта зовнiшньоекономiчної дiяльностi) Державна митна служба України встановлює такий порядок отримання та оформлення листiв-узгоджень на товари, що експортуються ВАТ "Криворiзький гiрничо - металургiйний комбiнат "Криворiжсталь".

     Пiд час заповнення листа-узгодження вiдповiдно до Порядку взаємодiї митних органiв при митному оформленнi товарiв за листами-узгодженнями, затвердженого наказом Державної митної служби України вiд 09.11.04 N 801 i зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 01.12.04 за N 1522/10121, дозволяється формувати коди товарiв на рiвнi чотирьох знакiв.

Заступник директора Департаменту органiзацiї митного контролю - начальник Управлiння технологiй митного контролю А.I.Сербайло
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.