ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

01.03.2005р. N 25/1-9-19/2010-ЕП

 

В.о. начальника Ягодинської митницi
Начальникам митних органiв


Щодо пропуску товарiв на митну територiю України

     З метою недопущення накопичення автотранспортних засобiв з товарами в пунктi пропуску на державному кордонi "Ягодин", до вiдновлення нормальної роботи програмно-iнформацiйних комплексiв ЄАIС Держмитслужби, Ягодинськiй митницi дозволяється пропускати на митну територiю України (якi ввозяться з метою iмпорту) у вiдповiдностi до вимог наказу Держмитслужби вiд 21.11.2001 N 755 "Про затвердження Порядку реалiзацiї положень Митної конвенцiї про мiжнародне перевезення вантажiв iз застосуванням книжки МДП".

     При цьому на зворотному боцi бiлого аркушу книжки МДП, який залишається на контролi в Ягодинськiй митницi водiєм, пiд особистий пiдпис у встановленому законодавством порядку, надається зобов'язання про доставку товарiв до митного органу призначення у визначений термiн та зазначаються номери ПД або ПП оформленi митницею призначення. В разi, якщо по книжцi МДП направляється консолiдований вантаж на зворотi бiлого аркушу зазначаються номери всiх ПД та/або ПП.

     Ягодинською митницею iнформацiя про направленi вантажi щоденно засобами електронного зв'язку передається до митниць призначення.

     Обов'язковою умовою пропуску товарiв у вказаному вище порядку є направленi митницями призначення, каналами електронної пошти, повiдомлення про оформлення на вантажi ПД, ПП за такою формою:

N ПД
або ПП
Вiдравник Отримувач Характер вантажу та його
кiлькiсть в основних
одиницях вимiру
Фактурна
вартiсть
товарiв

     Тимчасово виконуючому обов'язки начальника Ягодинської митницi

     Кучману В.М. пiд особисту вiдповiдальнiсть забезпечити контроль за фактичною доставкою товарiв до митниць призначення.

В.о. Голови Служби М.М.Салагор
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.