ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

25.06.05 N 587


Про створення Енергетичної регiональної митницi

     Керуючись частиною четвертою статтi 15 Митного кодексу України, вiдповiдно до Положення про Державну митну службу України, затвердженого Указом Президента України вiд 24.08.2000 N 1022/2000 наказую:

     1. Створити Енергетичну регiональну митницю.

     2. Пiдпорядкувати Енергетичну регiональну митницю Державнiй митнiй службi України.

     3. Визначити зоною її дiяльностi - митну територiю України, з мiсцем дислокацiї м. Київ.

     3.1. Створити в складi Енергетичної регiональної митницi:

     3.1.1. Митнi пости:

     - "Одеса-нафтогавань" м. Одеса;

     - "Сарни - енергетичний" м. Сарни;

     3.1.2. Пiдроздiли митного контролю та митного оформлення енергоносiїв в мiстах: Києвi, Iллiчiвську, Iзмаїлi, Ренi, Конотопi, Новоградi-Волинському, Миколаєвi, Херсонi, Надвiрнiй, Лисичанську, Кременчуцi, Броди, Дрогобичi, Дубринич, Львовi, Мукачевi; у морському торговельному порту "Южний".

     4. Установити:

     - код Енергетичної регiональної митницi - 12400 00 00.

     - граничну чисельнiсть Енергетичної регiональної митницi - 367 одиницi.

     5. Затвердити Положення про Енергетичну регiональну митницю, що додається.

     6. Зобов'язати Центральну енергетичну митницю забезпечити державну реєстрацiю Енергетичної регiональної митницi до 01.08.05.

     6.1. Департаменту кадрового забезпечення та роботи з персоналом (Бережний М. В.) внести пропозицiї щодо кандидата для призначення на посаду начальника Енергетичної регiональної митницi.

     7. Новопризначеному начальнику Енергетичної регiональної митницi

     7.1. До 20.08.05. надати:

     - обґрунтованi пропозицiї щодо структури постiв у зонi дiяльностi митницi - до Департаменту органiзацiї митного контролю (Сьомка С.М.).

     - пропозицiї щодо структури, штатного розпису та кошторису доходiв та видаткiв - до Фiнансово-економiчного управлiння (П.А. Черевко).

     7.2. Проiнформувати суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi й громадян у зонi дiяльностi митницi про створення Енергетичної регiональної митницi.

     8. До 01.09.05. Головi Лiквiдацiйної комiсiї Центральної енергетичної митницi передати, а начальнику Енергетичної регiональної митницi прийняти у встановленому порядку на баланс майно, закрiплене за Центральною енергетичною митницею.

     9. До 29.07.05:

     9.1. Фiнансово-економiчному управлiнню (Черевко П.А.) затвердити структуру, штатний розпис i кошторис доходiв та видаткiв;

     9.2. Департаменту органiзацiї митного контролю (Сьомка С.М.) у встановленому порядку визначити структуру митних постiв у зонi дiяльностi митницi та забезпечити внесення змiн до Класифiкатора митних органiв та їх структурних пiдроздiлiв, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 02.04.2004 N 233 (зi змiнами й доповненнями).

     9.3. Департаменту кадрового забезпечення та роботи з персоналом (Бережний М. В.), новопризначеному начальнику Енергетичної регiональної митницi внести пропозицiї щодо кандидатiв для призначення на посади Енергетичної регiональної митницi, вiднесенi до номенклатури посад Голови Служби.

     9.4. Департаменту iнформацiйних технологiй та митної статистики (Копосов С. А.) забезпечити можливiсть переходу на використання кодiв новоствореної митницi при обробцi електронних копiй митних документiв, статистичної та нормативно-довiдкової iнформацiї тощо, а також унесення потрiбних змiн до вiдповiдних програмно-iнформацiйних комплексiв Єдиної автоматизованої iнформацiйної системи Держмитслужби України.

     9.5. Департаменту ресурсного забезпечення (Ярощук Ю.М.) забезпечити виготовлення та вчасну видачу iнспекторам Енергетичної регiональної митницi вiдповiдної кiлькостi матриць i пуансонiв до особистих митних забезпечень.

     10. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Голови Служби Салагора М. М.

В.о. Голови Служби М.М.Салагор
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.