Документ скасований: Постанова КМУ № 1050 від 04.12.2019

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 21 липня 2005 р. N 624


Про внесення змiн до Порядку органiзацiї митних аукцiонiв, реалiзацiї товарiв i транспортних засобiв на митних аукцiонах, товарних бiржах або через пiдприємства торгiвлi, а також розпорядження окремими видами товарiв, що не пiдлягають реалiзацiї

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. У Порядку органiзацiї митних аукцiонiв, реалiзацiї товарiв i транспортних засобiв на митних аукцiонах, товарних бiржах або через пiдприємства торгiвлi, а також розпорядження окремими видами товарiв, що не пiдлягають реалiзацiї, затвердженому постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 26 квiтня 2003 р. N 607 (Офiцiйний вiсник України, 2003 р., N 18-19, ст. 825):

     пункт 62 доповнити абзацом такого змiсту:

     "товари, включенi до номенклатури матерiальних цiнностей державного резерву, що затверджується Кабiнетом Мiнiстрiв України, за перелiком, визначеним Держкомрезервом";

     пункт 63 доповнити пiдпунктом 6 такого змiсту:

     "6) товари, включенi до номенклатури матерiальних цiнностей державного резерву, що затверджується Кабiнетом Мiнiстрiв України, за перелiком, визначеним Держкомрезервом, безоплатно передаються до державного резерву для подальшого розпорядження в установленому порядку".

     2. Державному комiтетовi з державного матерiального резерву разом з Державною митною службою визначити механiзм передачi до державного резерву товарiв, вiд яких власник вiдмовився на користь держави, включених до номенклатури матерiальних цiнностей держав державного резерву.

Прем'єр-мiнiстр України Ю.ТИМОШЕНКО

Iнд. 27

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.