Документ скасований: Наказ ДМСУ (до 2012) № 743 від 25.12.2012

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

08.11.05 N 1083


Про внесення змiн до наказу Держмитслужби України вiд 10.12.01 N 800

     З метою вдосконалення технологiї ведення та актуалiзацiї даних в Єдинiй автоматизованiй iнформацiйнiй системi Держмитслужби України, що стосуються контролю за доставкою вантажiв, наказую:

     1. У назвi та текстi наказу й Положення про порядок скасування iнформацiї з контролю за доставкою вантажiв, модифiкацiї й анулювання електронної копiї вантажної митної декларацiї в центральнiй базi даних Держмитслужби України (далi - Положення), затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 10.12.01 N 800, слова "вантажної митної декларацiї", "ЦБД", "в центральнiй базi даних Держмитслужби України", "Iнформацiйно-аналiтичне митне управлiння", "IАМУ" та "ВМД" замiнити вiдповiдно словами "вантажної митної декларацiї та документiв контролю доставки", "ЄАIС", "в Єдинiй автоматизованiй iнформацiйнiй системi Держмитслужби України", "Департамент iнформацiйних технологiй та митної статистики", "ДIТМС" та "ВМД, ДКД".

     2. У Положеннi:

     2.1. Пункт 1.1 викласти в такiй редакцiї:

     "1.1. Це Положення визначає процедуру проведення модифiкацiї та анулювання в Єдинiй автоматизованiй iнформацiйнiй системi Держмитслужби України (далi - ЄАIС Держмитслужби) електронних копiй вантажних митних декларацiй (далi - ВМД), а також документiв контролю доставки (далi - ДКД) а саме: попереднiх повiдомлень, попереднiх вантажних митних декларацiй, книжок МДП, накладних ЦIМ, УМВС i внутрiшнiх транзитних документiв, до паперових примiрникiв яких були внесенi виправлення або паперовi примiрники яких були анульованi згiдно з дiючим порядком, а також скасування iнформацiї з контролю за доставкою вантажiв".

     2.2. У пунктi 1.7 слова "Єдиної автоматизованої iнформацiйної системи (далi - ЄАIС) митних органiв України" замiнити словами "ЄАIС Держмитслужби".

     3. До 20.12.05 начальнику Департаменту iнформацiйних технологiй та митної статистики Копосову С.А. забезпечити внесення вiдповiдних змiн до програмно-iнформацiйних комплексiв "Скасування iнформацiї з контролю за доставкою вантажiв", "Модифiкацiя електронних копiй вантажних митних декларацiй" та "Анулювання електронних копiй вантажних митних декларацiй, що не пiдлягають контролю за доставкою вантажiв", уведених у дослiдну експлуатацiю наказом Держмитслужби України вiд 10.12.01 N 797 "Про введення в дослiдну експлуатацiю програмно-iнформацiйних комплексiв", для надання митним органам можливостi виконувати функцiї скасування iнформацiї з контролю за доставкою вантажiв, модифiкацiї та анулювання електронних копiй книжок МДП, накладних ЦIМ, УМВС, внутрiшнiх транзитних документiв контролю за доставкою вiдповiдно до Положення.

     4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Служби Пашка П.В.

Голова Служби О.Б.Єгоров
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.