Документ скасований: Постанова КМУ № 194 від 18.06.2014

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 25 сiчня 2006 р. N 58


Деякi питання Департаменту з питань адмiнiстрування акцизного збору i контролю за виробництвом та обiгом пiдакцизних товарiв

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Внести до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 7 серпня 2001 р. N 940 "Про заходи щодо посилення державного контролю за виробництвом та обiгом спирту, алкогольних напоїв i тютюнових виробiв та справлянням акцизного збору" (Офiцiйний вiсник України, 2001 р., N 32, ст. 1469; 2002 р., N 8, ст. 344) такi змiни:

     у пунктi 2:

     в абзацi другому слово "начальник" замiнити словом "директор";

     в абзацах другому i третьому слова "начальником Департаменту" замiнити словами "директором Департаменту";

     у пунктi 4:

     абзац перший доповнити словом "прирiвнюються";

     абзац другий виключити.

     2. Державнiй податковiй адмiнiстрацiї внести змiни до Положення про Департамент з питань адмiнiстрування акцизного збору i контролю за виробництвом та обiгом пiдакцизних товарiв, визначивши також його основними завданнями:

     проведення контролю за показниками спиртовимiрювальних апаратiв, пломбування мiсць можливого доступу до спирту на брагоректифiкацiйних апаратах пiдприємств - виробникiв спирту та спиртовмiсної продукцiї всiх форм власностi у порядку, визначеному Державною податковою адмiнiстрацiєю;

     здiйснення контролю за вiдвантаженням спирту та за наявнiстю спецiальних технiчних пристроїв, якi фiксують в електронному виглядi данi про обсяг вiдвантаженого спирту та використання денатуруючих домiшок.

Прем'єр-мiнiстр України Ю.ЄХАНУРОВ

Iнд. 34

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.