Документ скасований: Наказ ДМСУ (до 2012) № 1046 від 24.11.2006

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

08.02.06 N 99


Про затвердження положень про Почесну грамоту Державної митної служби України, Грамоту Державної митної служби України, Почесну грамоту та Грамоту митного органу

     Вiдповiдно до статей 14-16 Дисциплiнарного статуту митної служби України, затвердженого Законом України вiд 06.09.05 N 2805-IV, Указу Президента України вiд 18.11.96 N 1094/96 "Про вiдомчi заохочувальнi вiдзнаки", з метою заохочення працiвникiв митної служби України до сумлiнного виконання службових обов'язкiв, постiйного пiдвищення свого професiйного рiвня та стимулювання високої результативностi в роботi наказую:

     1. Затвердити Положення про Почесну грамоту Державної митної служби України, Положення про Грамоту Державної митної служби України, Положення про Почесну грамоту та Грамоту митного органу, що додаються.

     2. Департаменту ресурсного забезпечення, капiтального будiвництва та експлуатацiї об'єктiв митної iнфраструктури (Сенкевич-Давидець Н.М.) забезпечити виготовлення бланкiв Почесної грамоти та Грамоти Державної митної служби України пiсля проведення експертизи та отримання позитивного висновку Комiсiї державних нагород та геральдики при Президентовi України.

     3. Керiвникам митних органiв, спецiалiзованих митних установ та органiзацiй забезпечити виготовлення бланкiв Почесної грамоти та Грамоти вiдповiдного митного органу.

     4. Управлiнню справами (Погорєлова Т.В.), керiвникам митних органiв, спецiалiзованих митних установ i органiзацiй наказ довести до вiдома особового складу митної служби України.

     Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Голова Служби О.Б.Єгоров

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Держмитслужби України
08.02.2006 N 99

ПОЛОЖЕННЯ
про Почесну грамоту Державної митної служби України

     1. Заохочувальною вiдзнакою "Почесна грамота Державної митної служби України" (далi - Почесна грамота) нагороджуються працiвники Держмитслужби України, митних органiв, спецiалiзованих митних установ i органiзацiй (далi - митнi органи) за зразкове виконання службових обов'язкiв, професiоналiзм, виявлену iнiцiативу й високу результативнiсть у роботi.

     Почесною грамотою можуть також нагороджуватися:

     трудовi колективи митних органiв за високi досягнення при виконаннi завдань, покладених на митну службу України, з нагоди урочистих подiй, ювiлейних дат тощо;

     представники центральних та мiсцевих органiв виконавчої влади, державнi, полiтичнi, громадськi дiячi, науковцi, iноземнi громадяни та iншi особи за плiдне спiвробiтництво з митною службою України, спрямоване на реалiзацiю державної полiтики в галузi митної справи.

     2. До нагородження Почесною грамотою можуть бути представленi працiвники митних органiв, якi досягли високих показникiв у службовiй дiяльностi та ранiше, як правило, були нагородженi Грамотою Державної митної служби України.

     3. Подання про нагородження Почесною грамотою вноситься на iм'я Голови Держмитслужби України заступниками Голови Служби, керiвниками структурних пiдроздiлiв Держмитслужби України та начальниками митних органiв. У поданнi зазначаються конкретнi результати роботи працiвника митної служби чи досягнення колективу, що стали пiдставою для порушення клопотання про нагородження.

     4. Про нагородження працiвникiв i колективiв митних органiв Почесною грамотою видається наказ Держмитслужби України.

     5. У зв'язку з нагородженням Почесною грамотою працiвникам митної служби може виплачуватися грошова винагорода за рахунок i в межах фонду оплати працi вiдповiдного митного органу.

     6. Почесна грамота вручається Головою Служби або за його дорученням членами колегiї Держмитслужби України, керiвниками митних органiв в урочистiй обстановцi.

     7. У трудовiй книжцi, особовiй справi нагородженого працiвника митного органу кадровою службою робиться вiдповiдний запис iз зазначенням дати та номера наказу Держмитслужби України про нагородження Почесною грамотою.

     8. Дублiкат утраченої Почесної грамоти не видається.

Т.в.о. директора Департаменту кадрової роботи В.П.Карпенко

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Держмитслужби України
08.02.2006 N 99

ПОЛОЖЕННЯ
про Грамоту Державної митної служби України

     1. Заохочувальною вiдзнакою "Грамота Державної митної служби України" (далi - Грамота) нагороджуються працiвники Держмитслужби України, митних органiв, спецiалiзованих митних установ i органiзацiй (далi - митнi органи) за зразкове виконання службових обов'язкiв, професiоналiзм, виявлену iнiцiативу й високу результативнiсть у роботi.

     Грамотою можуть також нагороджуватися:

     трудовi колективи митних органiв за високi досягнення при виконаннi завдань, покладених на митну службу України, з нагоди урочистих подiй, ювiлейних дат тощо;

     представники центральних та мiсцевих органiв виконавчої влади, державнi, полiтичнi, громадськi дiячi, науковцi, iноземнi громадяни та iншi особи за плiдне спiвробiтництво з митною службою України, спрямоване на реалiзацiю державної полiтики в галузi митної справи.

     2. Подання про нагородження Грамотою вноситься на iм'я Голови Держмитслужби України заступниками Голови Служби, керiвниками структурних пiдроздiлiв Держмитслужби України та начальниками митних органiв. У поданнi зазначаються конкретнi результати роботи працiвника митної служби чи досягнення колективу, що стали пiдставою для порушення клопотання про нагородження.

     3. Про нагородження працiвникiв i колективiв митних органiв Грамотою видається наказ Держмитслужби України.

     4. У зв'язку з нагородженням Грамотою працiвникам митної служби може виплачуватися грошова винагорода за рахунок i в межах фонду оплати працi вiдповiдного митного органу.

     5. Грамота вручається Головою Служби або за його дорученням членами колегiї Держмитслужби України, керiвниками митних органiв в урочистiй обстановцi.

     6. У трудовiй книжцi, особовiй справi нагородженого працiвника митного органу кадровою службою робиться вiдповiдний запис iз зазначенням дати та номера наказу Держмитслужби України про нагородження Грамотою.

     7. Дублiкат утраченої Грамоти не видається.

Т.в.о. директора Департаменту кадрової роботи В.П.Карпенко

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Держмитслужби України
08.02.2006 N 99

Положення
про Почесну грамоту та Грамоту митного органу

     1. Заохочувальними вiдзнаками "Почесна грамота митного органу", "Грамота митного органу" нагороджуються працiвники митних органiв, спецiалiзованих митних установ i органiзацiй (далi - митнi органи) за зразкове виконання службових обов'язкiв, професiоналiзм, виявлену iнiцiативу й високу результативнiсть у роботi.

     2. Почесна грамота митного органу (далi - Почесна грамота) є вищою вiдзнакою вiдносно Грамоти митного органу (далi - Грамота).

     3. Подання про нагородження Почесною грамотою, Грамотою вноситься на iм'я начальника митного органу заступниками начальника митного органу та керiвниками структурних пiдроздiлiв митного органу.

     У поданнi зазначаються конкретнi досягнення в роботi працiвника митного органу, що стали пiдставою для порушення клопотання про його заохочення.

     4. Про нагородження працiвникiв Почесною грамотою, Грамотою видається наказ митного органу.

     5. У зв'язку з нагородженням Почесною грамотою, Грамотою працiвникам митних органiв може виплачуватися грошова винагорода за рахунок i в межах фонду оплати працi вiдповiдного митного органу.

     6. Почесна грамота, Грамота вручаються працiвнику керiвником митного органу в урочистiй обстановцi.

     7. У трудовiй книжцi, особовiй справi нагородженого працiвника кадровою службою робиться вiдповiдний запис iз зазначенням дати та номера наказу митного органу про нагородження Почесною грамотою, Грамотою.

     8. Дублiкати утрачених Почесної грамоти, Грамоти не видаються.

Т.в.о. директора Департаменту кадрової роботи В.П.Карпенко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.