ДЕРЖАВНИЙ КОМIТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ТЕХНIЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛIТИКИ

НАКАЗ

03.03.2006 N 65


Про внесення змiн до наказу Держстандарту України вiд 30.10.2001 N 526 "Про затвердження Типового положення про апеляцiйнi комiсiї при уповноважених органах iз сертифiкацiї та порядок розгляду ними скарг"

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
23 березня 2006 р. за N 321/12195


     Вiдповiдно до Законiв України "Про пiдтвердження вiдповiдностi" та "Про стандарти, технiчнi регламенти та процедури оцiнки вiдповiдностi" наказую:

     1. Унести до наказу Держстандарту України вiд 30.10.2001 N 526 "Про затвердження Типового положення про апеляцiйнi комiсiї при уповноважених органах iз сертифiкацiї та порядок розгляду ними скарг", зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 26.12.2001 за N 1074/6265 (далi - наказ), такi змiни:

     1.1. У текстi наказу та Типового положення слова "уповноваженi органи iз сертифiкацiї" у всiх вiдмiнках замiнити словами "призначенi органи з оцiнки вiдповiдностi" у вiдповiдному вiдмiнку.

     1.2. У текстi Типового положення слова "уповноважений центральний орган виконавчої влади у сферi пiдтвердження вiдповiдностi" у всiх вiдмiнках замiнити словами "центральний орган виконавчої влади з питань оцiнки вiдповiдностi" у вiдповiдному вiдмiнку.

     2. Департаменту технiчного регулювання (Баб'як О.М.) у встановленому порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Державному пiдприємству "Український науково-дослiдний i навчальний центр проблем стандартизацiї, сертифiкацiї та якостi" (Фiлiпчук Г.Г.) пiсля державної реєстрацiї цього наказу в Мiнiстерствi юстицiї України забезпечити його публiкацiю.

     4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Голова М.Негрич
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.