Документ скасований: Наказ ДМСУ (до 2012) № 743 від 25.12.2012

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

27.04.06 N 341


Про внесення змiн до наказу Держмитслужби України вiд 10.12.01 N 800

     З метою вдосконалення технологiї ведення та актуалiзацiї даних в Єдинiй автоматизованiй iнформацiйнiй системi Держмитслужби України, що стосуються контролю за доставкою вантажiв, наказую:

     1. Унести до Положення про порядок скасування iнформацiї з контролю за доставкою вантажiв, модифiкацiї й анулювання електронної копiї вантажної митної декларацiї та документiв контролю доставки в Єдинiй автоматизованiй iнформацiйнiй системi Держмитслужби України, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 10.12.01 N 800 (зi змiнами) (далi - Положення), такi змiни:

     1.1. Пункт 1.1 пiсля слiв "попереднiх вантажних митних декларацiй" доповнити словами "повiдомлень про транзитнi перемiщення".

     1.2. Перше речення пункту 1.6 пiсля слiв "начальника митного органу" доповнити словами "або його заступника".

     2. Департаменту iнформацiйних технологiй та митної статистики (Копосов С. А.) до 20.05.06 забезпечити внесення необхiдних змiн до вiдповiдних програмно-iнформацiйних комплексiв для надання митним органам можливостi виконувати функцiї скасування iнформацiї з контролю за доставкою вантажiв, модифiкацiї та анулювання електронних копiй повiдомлень про транзитнi перемiщення вiдповiдно до Положення.

     3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Держмитслужби України Пашка П.В.

Голова Державної митної служби України О.Б.Єгоров
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.