МIЖВIДОМЧА КОМIСIЯ З МIЖНАРОДНОЇ ТОРГIВЛI

РIШЕННЯ
Київ

вiд 5 травня 2006 року N АД-127/2006/144-39


Про порушення перегляду антидемпiнгових заходiв щодо iмпорту в Україну хутра штучного та полотна ворсового походженням з Республiки Бiлорусь у зв'язку iз закiнченням строку їх застосування

     Мiжвiдомча комiсiя з мiжнародної торгiвлi (далi - Комiсiя) розглянула заяву та iнформацiю, подану ТОВ "Фабрика штучного хутра" (заяву пiдтримали українськi виробники: Закрите акцiонерне товариство трикотажна фабрика "Роза" та Вiдкрите акцiонерне товариство "Хутро") стосовно перегляду антидемпiнгових заходiв у зв'язку iз закiнченням строку їх застосування щодо iмпорту штучного хутра та полотна ворсового з Республiки Бiлорусь, висновки Мiнiстерства економiки України (далi - Мiнiстерство) та за результатами такого розгляду встановила:

     ТОВ "Фабрика штучного хутра" надало достатньо iнформацiї для порушення перегляду антидемпiнгових заходiв щодо iмпорту в Україну хутра штучного та полотна ворсового походженням з Республiки Бiлорусь у зв'язку iз закiнченням строку їх застосування.

     У зв'язку iз зазначеним Комiсiя вирiшила:

     1. Порушити перегляд антидемпiнгових заходiв щодо iмпорту в Україну хутра штучного та полотна ворсового походженням з Республiки Бiлорусь, застосованих рiшенням Комiсiї вiд 23 лютого 2001 року N АД-15/2001/52-54, у зв'язку iз закiнченням строку їх застосування.

     2. Здiйснити перегляд товару походженням з Республiки Бiлорусь, що має такий опис:

     хутро штучне та вироби з нього, що може класифiкуватися згiдно з УКТ ЗЕД за кодом 4304;

     полотна трикотажнi ворсовi (включаючи довговорсовi полотна) та полотна махровi, що може класифiкуватися, згiдно з УКТ ЗЕД за кодом 6001.

     Iнформацiя щодо класифiкацiї товару, згiдно з УКТ ЗЕД надається в порядку iнформування.

     3. Продовжити дiю антидемпiнгових заходiв, застосованих рiшенням Комiсiї вiд 23 лютого 2001 року N АД-15/2001/52-54, до прийняття Комiсiєю вiдповiдного рiшення, за результатами цього перегляду.

     4. Доручити:

     4.1. Мiнiстерству:

     4.1.1. Розпочати перегляд антидемпiнгових заходiв.

     4.1.2. Забезпечити публiкацiю повiдомлення про рiшення Комiсiї у газетi "Урядовий кур'єр".

     4.2.Мiнiстерству закордонних справ України нотифiкувати Посольство Республiки Бiлорусь в Українi про рiшення Комiсiї.

     5. Рiшення Комiсiї набирає чинностi вiд дня опублiкування повiдомлення про нього.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.