КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 7 червня 2006 р. N 809


Про внесення змiни до Порядку здiйснення державного контролю за мiжнародними передачами товарiв подвiйного використання

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до Порядку здiйснення державного контролю за мiжнародними передачами товарiв подвiйного використання, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 28 сiчня 2004 р. N 86 (Офiцiйний вiсник України, 2004 р., N 4, ст. 167, N 44, ст. 2881; 2005 р., N 51, ст. 3197), змiну, що додається.

Прем'єр-мiнiстр України Ю.ЄХАНУРОВ

Iнд. 21

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 7 червня 2006 р. N 809

ЗМIНА,
що вноситься до Порядку здiйснення державного контролю за мiжнародними передачами товарiв подвiйного використання

     Пункт 8 Порядку викласти у такiй редакцiї:

     "8. Експорт та тимчасове вивезення з України, iмпорт та тимчасове ввезення в Україну товарiв, що можуть бути використанi у створеннi хiмiчної зброї, зазначених у роздiлах 1 i 2 частини першої додатка 4, допускається тiльки до або з держав - учасниць Конвенцiї про заборону розробки, виробництва, накопичення i застосування хiмiчної зброї та про її знищення.

     Експорт та тимчасове вивезення з України, iмпорт та тимчасове ввезення в Україну товарiв, що можуть бути використанi у створеннi хiмiчної зброї, зазначених у роздiлi 1 частини першої додатка 4, допускається тiльки до або з держав - учасниць зазначеної Конвенцiї у разi, коли вони використовуються у дослiдницьких, медичних, фармацевтичних, а також захисних цiлях, якi безпосередньо пов'язанi iз захистом вiд токсичних хiмiкатiв та хiмiчної зброї.

     Експорт та тимчасове вивезення з України, iмпорт та тимчасове ввезення в Україну товарiв, що можуть бути використанi у створеннi хiмiчної зброї, зазначених у роздiлi 2 частини першої додатка 4, допускається до або з держав, якi не є учасницями зазначеної Конвенцiї, якщо йдеться про товари, що:

     1) мiстять у своєму складi 1 вiдсоток або менше хiмiкатiв, зазначених у роздiлi 2 А;

     2) мiстять у своєму складi 10 вiдсоткiв або менше хiмiкатiв, зазначених у роздiлi 2 В;

     3) визначенi як продукцiя, розфасована для роздрiбної торгiвлi або для iндивiдуального використання".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.