МIНIСТЕРСТВО ПРОМИСЛОВОЇ ПОЛIТИКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 8 листопада 2005 року N 423


Про внесення змiн до деяких наказiв Мiнпромполiтики України

     У зв'язку з кадровими змiнами в Мiнiстерствi промислової полiтики України та з метою сталої роботи дорадчих органiв наказую:

     1. Внести змiни до наказiв Мiнпромполiтики України вiд 30.03.2005 р. N 101 "Щодо створення постiйно дiючої лiцензiйної комiсiї з питань лiцензування заготiвлi, переробки, металургiйної переробки металобрухту кольорових i чорних металiв" та вiд 11.04.2005 р. N 119 "Щодо створення комiсiї з питань погодження видачi лiцензiй на експорт феронiкелю та продукцiї (напiвфабрикатiв) з кольорових металiв i їх сплавiв" i призначити заступника директора департаменту, начальник управлiння кольорових та дорогоцiнних металiв Катунiна В. М. тимчасово головою Комiсiй:

     - з питань лiцензування заготiвлi, переробки, металургiйної переробки металобрухту кольорових i чорних металiв;

     - з питань погодження видачi лiцензiй на експорт феронiкелю та продукцiї (напiвфабрикатiв) з кольорових металiв i їх сплавiв.

     2. Внести змiни до наказу Мiнпромполiтики України вiд 11.04.2005 р. N 124 "Щодо реалiзацiї Порядку погодження зовнiшньоекономiчних контрактiв (договорiв) на здiйснення експортних операцiй з брухтом та вiдходами чорних металiв" i призначити тимчасово головою Комiсiї:

     - з питань погодження зовнiшньоекономiчних контрактiв (договорiв) на здiйснення експортних операцiй з брухтом та вiдходами чорних металiв Директора Департаменту металургiйної промисловостi Грановського В. К.

     3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра промислової полiтики України Баранчука В. М.

Мiнiстр промислової полiтики України В. М. Шандра
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.