Документ скасований: Наказ ДМСУ (до 2012) № 743 від 25.12.2012

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

30.11.06 N 1070


Про внесення змiн до наказу Держмитслужби України вiд 10.12.01 N 800

     З метою вдосконалення технологiї ведення та актуалiзацiї даних в Єдинiй автоматизованiй iнформацiйнiй системi Держмитслужби України, що стосуються контролю за доставкою вантажiв, процедури проведення скасування iнформацiї з контролю за доставкою вантажiв, модифiкацiї та анулювання електронних копiй вантажних митних декларацiй, а також документiв контролю доставки наказую:

     1. Унести до Положення про порядок скасування iнформацiї з контролю за доставкою вантажiв, модифiкацiї й анулювання електронної копiї вантажної митної декларацiї та документiв контролю доставки в Єдинiй автоматизованiй iнформацiйнiй системi Держмитслужби України, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 10.12.01 N 800 (зi змiнами) (далi - Положення), такi змiни:

     1.1. Пункт 1.1 пiсля слiв "повiдомлень про транзитнi перемiщення" доповнити словами "зобов'язань про доставку чи про транзит транспортних засобiв".

     1.2. Перше речення пункту 1.6 пiсля слiв "або його заступника" доповнити словами "або начальника вiддiлу контролю за перемiщенням товарiв митницi".

     1.3. Абзац перший глави 3 викласти в такiй редакцiї:

     "Скасування iнформацiї з контролю за доставкою вантажiв може здiйснюватися тiльки начальником вiддiлу контролю за перемiщенням товарiв митницi або iншою посадовою особою цього вiддiлу, якiй за рiшенням начальника митницi надано вiдповiднi права доступу".

     2. Регiональнiй iнформацiйнiй митницi (Копосов С.А.) забезпечити внесення необхiдних змiн до вiдповiдних програмно-iнформацiйних комплексiв для надання митним органам можливостi виконувати функцiї скасування iнформацiї з контролю за доставкою вантажiв, модифiкацiї та анулювання електронних копiй зобов'язань про доставку чи про транзит транспортних засобiв вiдповiдно до Положення.

     3. Установити, що цей наказ набирає чинностi через 45 днiв пiсля його видання.

     4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Держмитслужби України Пашка П.В.

Голова Державної митної служби України О.Б.Єгоров
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.