ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

17.04.07 N 29/1-12.1/2237-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць, митниць


Щодо експертизи дизельного палива

     Вiдповiдно до п.2 постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 21 березня 2007 року N 545 Державна митна служба України вживає заходи по забезпеченню Центрального митного управлiння лабораторних дослiджень та експертної роботи обладнанням для проведення експертизи на вмiст масової частки сiрки.

     Враховуючи, що здiйснення зазначених заходiв потребує певного часу, для забезпечення виконання п. 3 Порядку ведення облiку, зберiгання та реалiзацiї дизельного палива залежно вiд вмiсту сiрки, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 21 березня 2007 року N 545, тимчасово пропонується наступне.

     1. Проведення експертизи дизельного палива з метою вимiрювання масової частки сiрки понад 0,02 вiдсотка в Центральному митному управлiннi лабораторних дослiджень та експертної роботи (служба дослiджень хiмiчної та промислової продукцiї, м. Київ), або в лабораторiях iнших установ (органiзацiй), акредитованих в системi УКРСЕПРО на право проведення встановлених вимiрювань.

     2. Проведення експертизи дизельного палива з метою вимiрювання масової частки сiрки не бiльше 0,02 вiдсотка в лабораторiях iнших установ (органiзацiй), акредитованих в системi УКРСЕПРО на право проведення встановлених вимiрювань.

     Взяття проб дизельного палива, проведення їх експертизи, а також розпорядження ними здiйснюється вiдповiдно до вимог ст.75 Митного кодексу України та постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 12.12.02. N 1862.

Начальник Управлiння I.П. Рамусь
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.