ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

06.07.2007р. N 11/3-35/6836-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць
Начальникам митниць
Начальнику Регiональної iнформацiйної митницi


Щодо контролю за правильнiстю заповнення граф ВМД

     З метою посилення контролю за правильнiстю заповнення граф ВМД повiдомляємо, що з 16.07.07 запроваджується автоматизований контроль за правильнiстю заповнення окремих граф ВМД при митному оформленнi товарiв при їх ввезеннi / вивезеннi в якостi складових комплектного об'єкта у вiдповiдностi до наказу Держмитслужби України вiд 12.12.05 N 1219 та листа Держмитслужби України вiд 26.01.06 N 11/2-10/761.

     Алгоритм здiйснення контролю наведено у додатку до цього листа.

     У зв'язку з цим начальнику Регiональної iнформацiйної забезпечити внесення вiдповiдних змiн до програмного забезпечення за допомогою якого здiйснюється автоматизований контроль за правильнiстю заповнення граф ВМД при введеннi електронних копiй ВМД до ЄАIС Держмитслужби України з метою забезпечення здiйснення жорсткого контролю за наведеним алгоритмом.

     Додаток: на 1 аркушi.

Заступник Голови Служби П.Пашко

 

Додаток

Контроль при митному оформленнi товарiв при їх ввезеннi / вивезеннi в якостi складових комплектного об'єкта

     Контролю пiдлягають ВМД типiв "IМ40КО" та "ЕК10КО".

     При митному оформленнi зазначених товарiв здiйснюється наступнi перевiрки.

     1. Перевiряється зазначення у електронних копiях ВМД вказаних вище типiв лише одного товару, а саме у графi 5 ВМД "Всього найменувань товарiв" наведено "1".

     2. Перевiряється вiдповiднiсть типiв усiх ВМД, номери яких наведено у графi 40 ВМД, за якою декларується остання партiя складових комплектного об'єкта, типу, який застосовується при декларування складових комплектного об'єкта, а саме третiй пiдроздiл графи 1 заповнений лiтерним кодом "КО".

     У випадку невiдповiдностi електронна копiя ВМД до Центральної бази Держмитслужби не приймається.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.