ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

29 лютого 2008 р. N 188


Про внесення змiн до Класифiкатора додаткової iнформацiї, яка вноситься до графи 31 ВМД, необхiдної для iдентифiкацiї товарiв при їх класифiкацiї згiдно з УКТЗЕД, затвердженого наказом Держмитслужби вiд 12.12.07 N 1048 (зi змiнами)

     Вiдповiдно до статтi 310 Митного кодексу України, постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 12.12.02 N 1876 "Про вiдомчi класифiкатори з питань митної статистики, якi використовуються у процесi оформлення митних декларацiй" та з метою вдосконалення вiдомчих класифiкаторiв з питань митної статистики, якi використовуються у процесi оформлення митних декларацiй, наказую:

     1. Доповнити Класифiкатор додаткової iнформацiї, яка вноситься до графи 31 ВМД, необхiдної для iдентифiкацiї товарiв при їх класифiкацiї згiдно з УКТЗЕД, пiсля рядка "1-24 Продовольчi товари та продукцiя сiльського господарства" рядком такого змiсту:

02-21 Продовольчi товари та продукцiя сiльського господарства (для товарiв, щодо яких не встановлено додаткову одиницю вимiру) Вага нетто товарiв з урахуванням ваги розсолiв, соусiв тощо, без урахування упаковки, в тому числi первинної тари (упаковки), невiддiльної вiд товару до його споживання, в якiй товар подається для роздрiбного продажу.

     2. Регiональнiй iнформацiйнiй митницi (Копосов С.А.):

     2.1. Доопрацювати програмне забезпечення, запровадивши видiлення в графi 31 електронної копiї вантажної митної декларацiї окремого поля для зазначення ваги нетто товару з урахуванням ваги розсолiв, соусiв тощо, без урахування упаковки, у тому числi первинної тари (упаковки), невiддiльної вiд товару до його споживання, в якiй товар подається для роздрiбного продажу.

     2.2. Забезпечити обов'язковий автоматичний контроль наявностi iнформацiї у цьому полi пiд час декларування товарiв 02-21 груп згiдно з УКТЗЕД, щодо яких не встановлено додаткову одиницю вимiру.

     3. Начальникам митних органiв довести цей наказ до вiдома юридичних i фiзичних осiб.

     4. Установити, що цей наказ набирає чинностi з 01.03.08.

     5. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Голови Служби Гутника А.Є.

Голова Служби В.I.Хорошковський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.