Документ скасований: Постанова КМУ № 450 від 21.05.2012

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 23 квiтня 2008 р. N 399


Про внесення змiни до пункту 2 Порядку визначення мiсця здiйснення митного оформлення товарiв i транспортних засобiв, що перемiщуються резидентами та нерезидентами через митний кордон України

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести змiну до пункту 2 Порядку визначення мiсця здiйснення митного оформлення товарiв i транспортних засобiв, що перемiщуються резидентами та нерезидентами через митний кордон України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 23 квiтня 2003 р. N 584 (Офiцiйний вiсник України, 2003 р., N 17, ст. 775; 2007 р., N 60, ст. 2381), виклавши його в такiй редакцiї:

     "2. Термiн "розташування резидента" у цьому Порядку означає мiсце проживання фiзичної особи - пiдприємця (житловий будинок, квартира, iнше придатне для проживання примiщення (гуртожиток, готель тощо) у населеному пунктi, в якому фiзична особа проживає постiйно, переважно або тимчасово за певною адресою, за якою здiйснюється зв'язок з фiзичною особою - пiдприємцем) або мiсцезнаходження юридичної особи (адреса органу або особи, якi вiдповiдно до установчих документiв юридичної особи чи закону виступають вiд її iменi).

     Iншi термiни, якi використовуються у цьому Порядку, вживаються вiдповiдно до Митного кодексу України.".

Прем'єр-мiнiстр України Ю. ТИМОШЕНКО

Iнд. 27

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.