Документ скасований: Постанова КМУ № 451 від 21.05.2012

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 20 серпня 2008 р. N 715


Про доповнення Порядку здiйснення митного контролю автомобiльних транспортних засобiв перевiзникiв i товарiв, що перемiщуються ними, у пунктах пропуску через державний кордон

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Доповнити Порядок здiйснення митного контролю автомобiльних транспортних засобiв перевiзникiв i товарiв, що перемiщуються ними, у пунктах пропуску через державний кордон, затверджений постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 24 грудня 2003 р. N 1989 "Питання пропуску через державний кордон автомобiльних, водних, залiзничних та повiтряних транспортних засобiв перевiзникiв i товарiв, що перемiщуються ними" (Офiцiйний вiсник України, 2003 р., N 52, ст. 2778; 2008 р., N 53, ст. 1768), пунктом 41 такого змiсту:

     "41. Декларування автомобiльного транспортного засобу, що використовується виключно для перевезення пасажирiв i товарiв через митний кордон України, здiйснюється без застосування вантажної митної декларацiї шляхом подання документiв, що мiстять точнi вiдомостi про цей транспортний засiб (реєстрацiйних та iнших документiв, що пiдтверджують право керування цим транспортним засобом), а в разi перемiщення ним товарiв - також товаротранспортних (товаросупровiдних) документiв.

     Без застосування вантажної митної декларацiї здiйснюється також декларування автомобiльного транспортного засобу - причепа (напiвпричепа), що зареєстрований на постiйнiй основi на територiї iноземної держави та тимчасово ввозиться на митну територiю України (у тому числi з метою транзиту) тягачем перевiзника-резидента, за умови подання митному органу договору найму (фрахтування) цього тягача iноземним власником або користувачем причепа (напiвпричепа) з метою виконання мiжнародного перевезення.

     Декларування автомобiльного транспортного засобу, що перемiщується через митний кордон України як товар на пiдставi зовнiшньоекономiчного договору (контракту) купiвлi-продажу, мiни, оренди, лiзингу тощо, здiйснюється у вiдповiдному митному режимi з поданням вантажної митної декларацiї, заповненої в установленому порядку.".

Прем'єр-мiнiстр України Ю. ТИМОШЕНКО

Iнд. 27

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.