Документ скасований: Постанова КМУ № 922 від 07.12.2016

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 9 вересня 2009 р. N 967


Про внесення змiн до Порядку повiдомлення адмiнiстратора або дозвiльного органу про вiдповiднiсть матерiально-технiчної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до Порядку повiдомлення адмiнiстратора або дозвiльного органу про вiдповiднiсть матерiально-технiчної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 17 травня 2006 р. N 685 (Офiцiйний вiсник України, 2006 р., N 20, ст. 1482), змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України Ю. ТИМОШЕНКО

Iнд. 25

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 9 вересня 2009 р. N 967

ЗМIНИ,
що вносяться до Порядку повiдомлення адмiнiстратора або дозвiльного органу про вiдповiднiсть матерiально-технiчної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства

     1. У пунктi 3:

     в абзацi першому слова "за формою, встановленою Кабiнетом Мiнiстрiв України на пiдставi подання вiдповiдного дозвiльного органу" виключити;

     пiсля абзацу першого доповнити новими абзацами такого змiсту:

     "Типова форма декларацiї наведена в додатку до цього Порядку.

     Зразок заповнення декларацiї розмiщується на офiцiйному веб-сайтi в Iнтернетi вiдповiдного дозвiльного органу та в дозвiльних центрах.

     Форма декларацiї про вiдповiднiсть об'єкта (об'єктiв) вимогам законодавства з питань пожежної безпеки; з питань охорони працi та промислової безпеки затверджується Кабiнетом Мiнiстрiв України за поданням вiдповiдно МНС i Держгiрпромнагляду та погодженням з Держкомпiдприємництвом.".

     У зв'язку з цим абзаци другий i третiй вважати вiдповiдно абзацами п'ятим i шостим.

     2. Пункти 6 i 8 викласти у такiй редакцiї:

     "6. Дозвiльний орган протягом одного робочого дня пiсля надходження повiдомлення (декларацiї) реєструє його у журналi облiку суб'єктiв господарювання, якi набули права на вчинення певних дiй щодо провадження господарської дiяльностi за декларативним принципом.

     Форму журналу затверджує Держкомпiдприємництво.

     У разi подання повiдомлення (декларацiї), заповненого не в повному обсязi або не вiдповiдно до встановленої форми, дозвiльний орган наступного робочого дня пiсля надходження повiдомлення (декларацiї) письмово або посадова особа дозвiльного органу особисто звертається до суб'єкта господарювання iз запитом щодо надання ним у п'ятиденний строк додаткової та/або уточненої iнформацiї згiдно iз встановленою формою.

     Суб'єкт господарювання набуває право вчиняти певнi дiї щодо провадження господарської дiяльностi з дати реєстрацiї декларацiї у журналi облiку суб'єктiв господарювання вiдповiдного дозвiльного органу.";

     "8. Суб'єкт господарювання несе вiдповiдальнiсть згiдно iз законом за подання дозвiльному органовi або адмiнiстраторовi недостовiрної iнформацiї про вiдповiднiсть матерiально-технiчної бази вимогам законодавства.".

     3. Пункт 9 виключити.

     4. Доповнити Порядок додатком, що додається.

 

Додаток
до Порядку

ТИПОВА ФОРМА ДЕКЛАРАЦIЇ
про вiдповiднiсть матерiально-технiчної бази (об'єкта) суб'єкта господарювання вимогам законодавства

 
(найменування заявника - суб'єкта господарювання)
 
(найменування об'єкта)
Мiсцезнаходження об'єкта  
Мiсцезнаходження суб'єкта господарювання  
 
Iдентифiкацiйний код юридичної особи або iдентифiкацiйний номер фiзичної особи - пiдприємця
 
Керiвник (власник) суб'єкта господарювання
 
(прiзвище, iм'я та по батьковi)
Телефон   Телекс   Телефакс  
Перелiк робiт (послуг), що будуть виконуватися (надаватися), а також виробiв, що виготовляються
 
 
 
Наявнiсть договору страхування цивiльної вiдповiдальностi перед третiми особами стосовно вiдшкодування наслiдкiв можливої шкоди (за наявностi)
 
(найменування страхової компанiї, строк дiї страхового полiсу, номер i дата видачi)
 
 
Цiєю декларацiєю пiдтверджую вiдповiднiсть матерiально-технiчної бази, необхiдної для провадження господарської дiяльностi з виконання (надання) зазначених вище робiт (послуг), а також виготовлення згаданих виробiв, вимогам законодавства.
Про вiдповiдальнiсть за надання в декларацiї недостовiрних даних попереджений.
Керiвник юридичної особи або фiзична особа - пiдприємець
___ ____________ 20__ р.    
(пiдпис) (iнiцiали та прiзвище)

     МП

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.