МIНIСТЕРСТВО ЮСТИЦIЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 17 лютого 2010 року N 320/5


Про внесення змiни до Порядку подання нормативно-правових актiв на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України та проведення їх державної реєстрацiї

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
17 лютого 2010 р. за N 165/17460


     Вiдповiдно до Положення про державну реєстрацiю нормативно-правових актiв мiнiстерств, iнших органiв виконавчої влади, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 28 грудня 1992 року N 731 (iз змiнами), та з метою вдосконалення процедури державної реєстрацiї нормативно-правових актiв наказую:

     1. Доповнити роздiл IV Порядку подання нормативно-правових актiв на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України та проведення їх державної реєстрацiї, затвердженого наказом Мiнiстерства юстицiї України вiд 12.04.2005 N 34/5, зареєстрованого у Мiнiстерствi юстицiї України 12.04.2005 за N 381/10661 (iз змiнами), новим пунктом 4.5 такого змiсту:

     "4.5. Виконавець у разi виявлення за результатами правової експертизи нормативно-правового акта порушень правил правопису та нормопроектувальної технiки може провести робочу зустрiч iз уповноваженим працiвником суб'єкта нормотворення, пiд час якої має висловити зазначенi зауваження до нормативно-правового акта.

     Суб'єкт нормотворення може протягом строку, встановленого для проведення державної реєстрацiї нормативно-правового акта, врахувати зазначенi зауваження та направити до Мiнiстерства юстицiї супровiдним листом оригiнал та двi завiренi в установленому законодавством порядку копiї вiдповiдних сторiнок опрацьованого нормативно-правового акта iз зазначенням на зворотному боцi цих сторiнок прiзвища, iнiцiалiв, пiдпису уповноваженого працiвника суб'єкта нормотворення та дати вiзування".

     У зв'язку з цим пункт 4.5 уважати пунктом 4.6.

     2. Департаменту державної реєстрацiї нормативних актiв забезпечити державну реєстрацiю цього наказу в установленому законодавством порядку.

     3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра Л. В. Єфiменка.

     4. Цей наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

Мiнiстр М. Онiщук
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.